Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba bende bu ay ovulasyon testini kullanarak cift cizgiyi yakaldgm zamanlrda birlkte oldm esimle sanirim 19 subatti. Simdi bugun erken gebelik testi alip yaptim ustunde regle 5 gun onceden yaziordu resmi atiyorum sizce pozitifmi birde regl olucakmisim gibi kasik agrim ve goguslermde agrior

Tebrik ederim canım benimde 18 iydi yumurtlama bugün ki erken gebelik testim pozitifti 2 gun kala

Ya kızlar adetime 5 gün var rahimimde bi sancı var kasıklarıma vuruyo. sanki idrara sıkışmış gibi dokunamıyorum karnıma neden böyle oldu fikri olan var mı

Bariz var hamilelik. Tebrik ederim. Adet ağrısı kasık ağrısı normal. Bi kaç gün içinde adet ağrısı biter kasık ağrısıyla ve göğüs ağrısıyla devam edersin hamileliğine:)

Bariz var hamilelik. Tebrik ederim. Adet ağrısı kasık ağrısı normal. Bi kaç gün içinde adet ağrısı biter kasık ağrısıyla ve göğüs ağrısıyla devam edersin hamileliğine:)
Yaaa insallah vardir insan emin olmadan sevinemiorda bir kac gun gecsin kan testine gidicem. Bu adet sancisi normal yani olemi sanki regl olcakmisim gb hissediyorum insaalahh olmamda bebis tutunur bana hayirlisiyla

Canim senin testinde bolemi cikti resim cekmismiydin yani sanki benimki biraz silik gibi oyuzden merak ettim
Evet canım atayim bak benimki de silik ovulasyon testim çok koyu olunca yapayim dedim gebelik silik cikti

Eklentiler

• 20180303_190056.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 135
  • 20180303_133920.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 131
Yaaa insallah vardir insan emin olmadan sevinemiorda bir kac gun gecsin kan testine gidicem. Bu adet sancisi normal yani olemi sanki regl olcakmisim gb hissediyorum insaalahh olmamda bebis tutunur bana hayirlisiyla
Buradaki hamilelerin hemen hemen hepsinde oldu sancı. Hatta korkup doktora gidenimiz bile oldu ama geçiyor bi kaç güne. İçini ferah tut. Kan vermekte bencede acele etme. Yükseldi mi diye stres oluyor insan.

Buradaki hamilelerin hemen hemen hepsinde oldu sancı. Hatta korkup doktora gidenimiz bile oldu ama geçiyor bi kaç güne. İçini ferah tut. Kan vermekte bencede acele etme. Yükseldi mi diye stres oluyor insan.
Evet yazilanlari bende cok okuyorum hemen kan testine gidenlerinde sonradan uzulduklerinide biliyorum en iyi sonuc 8 9 mart gibi gidersem ogrenebilirim tabiki regl olmazsam insallah olurda 12 marrta dogum gunum esime dogum gunumde mujdeli haberi veririm nasipse burda bole kizlarla konusmak insanin icini ferahlatio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…