Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek anlamam ama yumurtan yeni catlasi ise 14 gun sonra adet olman lazim eger olmazsan o zaman kullanman gerekir simdi mi kullan dedi.
Yeni gordum mesajini canim evet yumurtan catlamis dedigi halde sokturucu verdi kullandim cunku 74 gundur adet gormuyorum ilacim bitti 4 gun oldu hala da olmadim

yumurta çatlamışsa adet söktürücü niye gerekiyor ki?

ben olsam adet gününe kadar bekler, eğer gecikirse kan verir, gebelik yoksa da söktürücüyü kullanırdım
Kullandim adet sokturucuyu bitti 4 gun oldu gelen giden yok

Yeni gordum mesajini canim evet yumurtan catlamis dedigi halde sokturucu verdi kullandim cunku 74 gundur adet gormuyorum ilacim bitti 4 gun oldu hala da olmadim
Hormon tahlili yaptırdinmi hic canim cok uzun sure olmus bazi kurler hormonlari duzenliyor deneyebilirsin zarari olmaz.

Adet olursam hemen başka doktora gidip tahlil istiycem
Sonra kendi doktoruma devam eder testleri de gösteririm.

Allah allah bu kadar aralıklı olması yüzünden doktora gittin mi?
Insallah yakin zamanda gelir adetin cocuk isteyince butun hormonlar degisiyor.

Canim bende evlendikten sonra 1 ayda 2 kez adet gormustum doktoa gittik hersey normal dedi sonra baska doktor oda nirmal dedi 14 aylik evliyim burda hormon testini ogrendim bu ay yaptirdim cocuk istiyorsaniz kesinlikle erkenden yaptirmani tavsiye ediyorum cunku kendim çok kaldim doktorların 1 sene dene demeleri yuzunden denesek bile olmuycakmis hormon degerim yuksekmis.

Kizlar merhaba ben yeni uyeyim bana yatdimci olurmusun ben yaklasik bi uc ay once tup bebek tedavisi oldum negatifle sonuclandi arkadan normal adet oldum simdi34gunden beri yok dr gittim tarlusal verdi kullandim ustunden 25gun gecti hala yok bu arda iki hafta once test yapmistim cikmadi boyle olaniniz varmi

Yani kaç gün geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…