Özele de gittim devlete de gittim. Ama devletten devam etmeye karar verdim.Neyse bakalım idare edeyim şimdilik böle özele mi gidiyorsun devlet mi canim
benim de böyle çıkıyor senin kaç gün vardıBende yapcam bakalım var mi yokmu çıkar çok koyumu ovulasyon testin benimki böyle
Yeni gordum mesajini canim evet yumurtan catlamis dedigi halde sokturucu verdi kullandim cunku 74 gundur adet gormuyorum ilacim bitti 4 gun oldu hala da olmadimPek anlamam ama yumurtan yeni catlasi ise 14 gun sonra adet olman lazim eger olmazsan o zaman kullanman gerekir simdi mi kullan dedi.
Kullandim adet sokturucuyu bitti 4 gun oldu gelen giden yokyumurta çatlamışsa adet söktürücü niye gerekiyor ki?
ben olsam adet gününe kadar bekler, eğer gecikirse kan verir, gebelik yoksa da söktürücüyü kullanırdım
Bende memleket te devlette gidecemÖzele de gittim devlete de gittim. Ama devletten devam etmeye karar verdim.
Hormon tahlili yaptırdinmi hic canim cok uzun sure olmus bazi kurler hormonlari duzenliyor deneyebilirsin zarari olmaz.Yeni gordum mesajini canim evet yumurtan catlamis dedigi halde sokturucu verdi kullandim cunku 74 gundur adet gormuyorum ilacim bitti 4 gun oldu hala da olmadim
Insallah yakin zamanda gelir adetin cocuk isteyince butun hormonlar degisiyor.Adet olursam hemen başka doktora gidip tahlil istiycem
Sonra kendi doktoruma devam eder testleri de gösteririm.
Allah allah bu kadar aralıklı olması yüzünden doktora gittin mi?
Canim bende evlendikten sonra 1 ayda 2 kez adet gormustum doktoa gittik hersey normal dedi sonra baska doktor oda nirmal dedi 14 aylik evliyim burda hormon testini ogrendim bu ay yaptirdim cocuk istiyorsaniz kesinlikle erkenden yaptirmani tavsiye ediyorum cunku kendim çok kaldim doktorların 1 sene dene demeleri yuzunden denesek bile olmuycakmis hormon degerim yuksekmis.Bende kırmızıyı ağrılı bir şekilde gördüm bugün, şimdi benim son 4 ay döngüm 35,40,41,38 herhalde artık böyle gider değil mi kızlar sadece bu ay gecikse dicem stresten ama değil bebek düşünmüyorken değişmeye başladı günlerim zaten bu daha ilk aydı
Canım ben yüklüyorum ama hiç bişey yok maalesefTamam canim.
Bana da testte bir bozukluk var gibi geldiCanım ben yüklüyorum ama hiç bişey yok maalesef
Bence testi tekrar yapın bozuk gibiCanım ben yüklüyorum ama hiç bişey yok maalesef
Hep gidebileceğin bir doktora git bence.Bende memleket te devlette gidecem
Bozukmu bu test canim iki cizgi var ama biri yamuk one.
Bana da testte bir bozukluk var gibi geldi
Başka testim kalmadı kızlar pazartesi randevum var o gün çıkar artık varsa daBence testi tekrar yapın bozuk gibi
Yani kaç gün geçti canımKizlar merhaba ben yeni uyeyim bana yatdimci olurmusun ben yaklasik bi uc ay once tup bebek tedavisi oldum negatifle sonuclandi arkadan normal adet oldum simdi34gunden beri yok dr gittim tarlusal verdi kullandim ustunden 25gun gecti hala yok bu arda iki hafta once test yapmistim cikmadi boyle olaniniz varmi
2 gün var canim benim daha hic gebelik testi yapmadımbenim de böyle çıkıyor senin kaç gün vardı
Canım çektirdim hiç korkulacak birşey yok alttan muayene nasılsa aynı öyle hazırlanmam çekmesi 10 dk sürmediCanim.oncesinde agri kesici alirsin niraz rahatlatir seni zaten çok kisa sürüyormuş insallah cok kolay olur.
Toplam 34 gungectiYani kaç gün geçti canım