Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katılıyorum sana E Efulimm41 Folik asit B9 vitaminidir ve suda eriyen gurubuna girer bu yüzden fazlalığında idrarla atılır . Biz böyle öğrendik ve ben öğrencilerime bu şekilde anlatıyorum
Öyle zaten canım. Ama kendi fikirlerini dikte etmek için paragraflar dolusu yazı yazıp bi de benim yazdığım şeye bilimsel hiç bi kaynağı yok demesi üzüyor insanı. Tamam onun düşüncesi öyle ama biri ondan duyup inanırda yanlış bi yöntem kullanırsa o zaman üzülürüm asıl. Yoksa ne demiş umrumda değil.

Canm bizde 2 bebek için denemeler yapıyoruz bu ilk ayimiz çoğu kişiden duyuyorum ikinci zor oluyor diye sebebi ne olabilir ?
Aynen canim valla kac aydir denemeler var ama nasip iste hala tık yok 4yasinda kizim var bidaha denemeler basladinbakalim kac ay oldu valla

Gölge bile mi yok. Bu kadar süre niye gelmedi yaa Allah Allah. Hamile değilsen de gelse de bi an önce yeni aya hazırlasan kendini zaman kaybettiriyor.

Ben de bir hafta geçikmeyle bugün adet oldum canım kafana takmamaya çalış sanırım stresten gelmiyor. Bu süreçte kaç tane test yaptım hatırlamıyorum bile
Sende de mi gecikerek geldi. Bu ay noldu herkese yaa. Hiç kimse zamanında olmadı. Dediğin gibi stresten herhalde yaa. Dilerim önümüzdeki ay güzel haberler getirir size

Senin de baya gecikmiş. Hamile mi diye işkillendiğim kimse hamile çıkmadı
Bu ay çok ümitlendim ilk kez kür falan uyguladım diye sanırım. İncir ve havuç kürü uygulayacağım bir de inofolic içmeye devam etsem mi? bir kutu içtim salı bitti devamını almadım. kafam karışık E Efulimm41 tavsiye edebileceğin bir şey var mı?

İnofolic'i kullanmaya devam et. Ama hormon tahlilini görmeden bişey söylesem yanlış olur. Ama hormon dengeleyici şeyler var Aslan pençesi hayıt gibi. Ya da rahmini gebeliğe hazırlamak için soğan kürü yapabilirsin. Ama incir kürünü herkes kullanamaz hormonları bozabilir daha kötü.

Gölge bile mi yok. Bu kadar süre niye gelmedi yaa Allah Allah. Hamile değilsen de gelse de bi an önce yeni aya hazırlasan kendini zaman kaybettiriyor.
Evet canım başta bi lekelenme oldu sonda ses çıkmadı toplan bir hafta geçikti çok şükür bugün oldum rahatladım . Bunda da varmış bir hayır diyorum . Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)

Evet kesinlikle insanların kafası karışıyor ve acaba diyip içlerine dert ediyorlar .. bizim söylediğimizin bilimsel açıklaması olmasa Benim doktorumda gebelikten üç ay önce başla bi zararı Yok demezdi. Atılıyor vücuttan fazlası sen bilirsin demişti .. sen de kafana takma canım

Aynen canım öyle yapıyorum.

Amin canım hayır vardır diyorum Artık eşim ameliyat olduğu için belki onun toparlanması için fırsat oldu
Değerleri nasıl yükselecek şimdi göreceksin. Yumurtlamaya kadar toparlanır. Daha verimli bi ay geçirirsiniz. Yumurtlama takibi de yap mutlaka ya da gün aşırı ilişki de olabilir.

Senden de işkilleniyorum yüzümü kara çıkarma
Sende daha gecikme olmadı du bakalım :)
Bende ne var biliyor musun oturup kalkarken arabada ya da derste ya da uyurken yumurtalıklarımı çok net hissediyorum ağrı olmasa bile. Bu garip geldi bu ay bana son bir haftadır böyle yaklaşık

Değerleri nasıl yükselecek şimdi göreceksin. Yumurtlamaya kadar toparlanır. Daha verimli bi ay geçirirsiniz. Yumurtlama takibi de yap mutlaka ya da gün aşırı ilişki de olabilir.
Evet inşallah ya dua et vizede bula ay aranıza katıldım yeni hamişler olarak ovülasyon testlerini hazırladım canım teste göre bakıcaz bakalım günleri aksilik çıkmazsa değerlendireceğiz . Ben acaba kendime tekrar baktırsam mı diye düşünüyorum sadece hormon testi yaptılar bana eşimde sıkıntı olunca . Acaba diyorum bende de daha bakmaları gereken şeyler varsa bakarlarmımki bide bende de sıkıntı varsa vakit kaybetmeyelim istiyorum . Kararsız kaldım

Soğan kürü uyguladım 1-15 şubatta. Troid hormonu az çalışıyor incir etkiler mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…