Öyle zaten canım. Ama kendi fikirlerini dikte etmek için paragraflar dolusu yazı yazıp bi de benim yazdığım şeye bilimsel hiç bi kaynağı yok demesi üzüyor insanı. Tamam onun düşüncesi öyle ama biri ondan duyup inanırda yanlış bi yöntem kullanırsa o zaman üzülürüm asıl. Yoksa ne demiş umrumda değil.
Aynen canim valla kac aydir denemeler var ama nasip iste hala tık yok 4yasinda kizim var bidaha denemeler basladinbakalim kac ay oldu vallaCanm bizde 2 bebek için denemeler yapıyoruz bu ilk ayimiz çoğu kişiden duyuyorum ikinci zor oluyor diye sebebi ne olabilir ?
Gölge bile mi yok. Bu kadar süre niye gelmedi yaa Allah Allah. Hamile değilsen de gelse de bi an önce yeni aya hazırlasan kendini zaman kaybettiriyor.33. Gün Kan tahlili yaptırdığımı eşime söylememiştim, boşuna ümitlenmesin diye.
O da bilmediğinden bugün yine idrar testi almış gelmiş bi heyecanla
Dedim ümitlenme hamile değilim ama yine de yaptırdı
Tabiki negatif çıktı
Lütfen artık adet olmak istiyorum ya çok sıkıldım
Senin de baya gecikmiş. Hamile mi diye işkillendiğim kimse hamile çıkmadı6 gün gecikmeyle adetim başladı benim de
Gölge bile mi yok. Bu kadar süre niye gelmedi yaa Allah Allah. Hamile değilsen de gelse de bi an önce yeni aya hazırlasan kendini zaman kaybettiriyor.
Sende de mi gecikerek geldi. Bu ay noldu herkese yaa. Hiç kimse zamanında olmadı. Dediğin gibi stresten herhalde yaa. Dilerim önümüzdeki ay güzel haberler getirir sizeBen de bir hafta geçikmeyle bugün adet oldum canım kafana takmamaya çalış sanırım stresten gelmiyor. Bu süreçte kaç tane test yaptım hatırlamıyorum bile
Bu ay çok ümitlendim ilk kez kür falan uyguladım diye sanırım. İncir ve havuç kürü uygulayacağım bir de inofolic içmeye devam etsem mi? bir kutu içtim salı bitti devamını almadım. kafam karışık E Efulimm41 tavsiye edebileceğin bir şey var mı?Senin de baya gecikmiş. Hamile mi diye işkillendiğim kimse hamile çıkmadı
İnofolic'i kullanmaya devam et. Ama hormon tahlilini görmeden bişey söylesem yanlış olur. Ama hormon dengeleyici şeyler var Aslan pençesi hayıt gibi. Ya da rahmini gebeliğe hazırlamak için soğan kürü yapabilirsin. Ama incir kürünü herkes kullanamaz hormonları bozabilir daha kötü.
Evet canım başta bi lekelenme oldu sonda ses çıkmadı toplan bir hafta geçikti çok şükür bugün oldum rahatladım . Bunda da varmış bir hayır diyorum . Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)Gölge bile mi yok. Bu kadar süre niye gelmedi yaa Allah Allah. Hamile değilsen de gelse de bi an önce yeni aya hazırlasan kendini zaman kaybettiriyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)Evet canım başta bi lekelenme oldu sonda ses çıkmadı toplan bir hafta geçikti çok şükür bugün oldum rahatladım . Bunda da varmış bir hayır diyorum . Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)
Evet kesinlikle insanların kafası karışıyor ve acaba diyip içlerine dert ediyorlar .. bizim söylediğimizin bilimsel açıklaması olmasa Benim doktorumda gebelikten üç ay önce başla bi zararı Yok demezdi. Atılıyor vücuttan fazlası sen bilirsin demişti .. sen de kafana takma canımÖyle zaten canım. Ama kendi fikirlerini dikte etmek için paragraflar dolusu yazı yazıp bi de benim yazdığım şeye bilimsel hiç bi kaynağı yok demesi üzüyor insanı. Tamam onun düşüncesi öyle ama biri ondan duyup inanırda yanlış bi yöntem kullanırsa o zaman üzülürüm asıl. Yoksa ne demiş umrumda değil.
Amin canım hayır vardır diyorum Artık eşim ameliyat olduğu için belki onun toparlanması için fırsat olduHakkınızda hayırlısı olsun canım :)
Aynen canım öyle yapıyorum.Evet kesinlikle insanların kafası karışıyor ve acaba diyip içlerine dert ediyorlar .. bizim söylediğimizin bilimsel açıklaması olmasa Benim doktorumda gebelikten üç ay önce başla bi zararı Yok demezdi. Atılıyor vücuttan fazlası sen bilirsin demişti .. sen de kafana takma canım
Değerleri nasıl yükselecek şimdi göreceksin. Yumurtlamaya kadar toparlanır. Daha verimli bi ay geçirirsiniz. Yumurtlama takibi de yap mutlaka ya da gün aşırı ilişki de olabilir.Amin canım hayır vardır diyorum Artık eşim ameliyat olduğu için belki onun toparlanması için fırsat oldu
Benden işkilleniyor musun canım ne hissediyorsun var mı bir fikrin :)Aynen canım öyle yapıyorum.
Senden de işkilleniyorum yüzümü kara çıkarmaBenden işkilleniyor musun canım ne hissediyorsun var mı bir fikrin :)
Bende ne var biliyor musun oturup kalkarken arabada ya da derste ya da uyurken yumurtalıklarımı çok net hissediyorum ağrı olmasa bile. Bu garip geldi bu ay bana son bir haftadır böyle yaklaşıkSenden de işkilleniyorum yüzümü kara çıkarma
Sende daha gecikme olmadı du bakalım :)
Evet inşallah ya dua et vizede bula ay aranıza katıldım yeni hamişler olarakDeğerleri nasıl yükselecek şimdi göreceksin. Yumurtlamaya kadar toparlanır. Daha verimli bi ay geçirirsiniz. Yumurtlama takibi de yap mutlaka ya da gün aşırı ilişki de olabilir.
Soğan kürü uyguladım 1-15 şubatta. Troid hormonu az çalışıyor incir etkiler mi ki?İnofolic'i kullanmaya devam et. Ama hormon tahlilini görmeden bişey söylesem yanlış olur. Ama hormon dengeleyici şeyler var Aslan pençesi hayıt gibi. Ya da rahmini gebeliğe hazırlamak için soğan kürü yapabilirsin. Ama incir kürünü herkes kullanamaz hormonları bozabilir daha kötü.
Benim de az çalışıyor ilaç kullaniyorum.siz kullaniyormusunuz? Bir de gebeliğe engel bir durum olur mu?Soğan kürü uyguladım 1-15 şubatta. Troid hormonu az çalışıyor incir etkiler mi ki?