- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
Benimki açık saman rengi gibi parlak hamile değil miyim yaniiEvet gebelikte idrar rengi koyulaşıyor. Ama üşütünce felanda koyulaşıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki açık saman rengi gibi parlak hamile değil miyim yaniiEvet gebelikte idrar rengi koyulaşıyor. Ama üşütünce felanda koyulaşıyor.
Rabbim bağışlasın cnm inşallh yakalarz yaİkinci canım 5 yaşında kızım var çok şükür 4 aydır düşünüyoruz ama testi ilk defa kullanıyorum..hergün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum akşam 6 gibi 3 saat önceden su içmemeye başlıyorum inşallah yakalarız :)
Acik ya da koyi renkli olmasi sivi alimiyla alakalk degl mi kizlar ? Gebelik de mi etkiliyormusKoyulasir kokusu da degisir canim.
Hayır olur mu herkesin belirtileri aynı olmuyor. Herkesinki de koyulaşmıyor benim bildiğim. Benim bir arkadaşım 7 haftalıkken öğrendi hamileliğini düşün hiç belirti yokmuş adet tarihini de takip etmezdi,Benimki açık saman rengi gibi parlak hamile değil miyim yanii
Canim koyulasir da sonralari daha cok oluyor takilma sakin buna cok nadir insanlar fark eder bunu su icmediginde de koyulasir pek onemli degil yani.Acik ya da koyi renkli olmasi sivi alimiyla alakalk degl mi kizlar ? Gebelik de mi etkiliyormus
Evet canim Serkan Oral bayılıyorum ona ama cok pahali devamli olunca zorlar insani hakkimizda hayirlisi olsun.Bahsettiğin Serkan Oral sanırım Zorlu'da evet çok iyi ama fazla pahalı bir doktor. Benim doktorum da Şişlide çok memnumun o yüzden para gözüme gözükmüyor şimdilik ama süreç uzun sürerse tekrar değerlendiririm herhalde
Canım o Furkan Kayabaşoğlu birkaç tane daha var bunlar ünlü doktoru olduğu İçin biraz uçuk tabi rakamları ama onlar dışında da çok iyi doktorlar var sen nereye gidiyorsunEvet canim Serkan Oral bayılıyorum ona ama cok pahali devamli olunca zorlar insani hakkimizda hayirlisi olsun.
Ben daha yeni gittim ozel bir hastane ama baska bulucam kendime pek memnun kalmadim simdilik.Canım o Furkan Kayabaşoğlu birkaç tane daha var bunlar ünlü doktoru olduğu İçin biraz uçuk tabi rakamları ama onlar dışında da çok iyi doktorlar var sen nereye gidiyorsun
Sağol canm az da olsa rahatladım olacağına varır atık son zamanlar daha çok takıyo insanHayır olur mu herkesin belirtileri aynı olmuyor. Herkesinki de koyulaşmıyor benim bildiğim. Benim bir arkadaşım 7 haftalıkken öğrendi hamileliğini düşün hiç belirti yokmuş adet tarihini de takip etmezdi,
Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Zeytinburnu’nda Avrasya hastanesinde iyi bir doktor varmış birde Fatih’te bana ters buralar ama sana yakınsa aklında olsunBen daha yeni gittim ozel bir hastane ama baska bulucam kendime pek memnun kalmadim simdilik.
Sağol canm az da olsa rahatladım olacağına varır atık son zamanlar daha çok takıyo insan
Avrupa yakasindayiz zeytinburnu olabilir ama yine uzak kaliyor doğan hastanesinde yasli bir doktor var o cok hosuma gitmişti belki onla devam ederim orasi da biraz pahali ama cocuk icin yapicaz.Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Zeytinburnu’nda Avrasya hastanesinde iyi bir doktor varmış birde Fatih’te bana ters buralar ama sana yakınsa aklında olsun
Aynen öyle yeter ki çabalarımız boşa çıkmasınAvrupa yakasindayiz zeytinburnu olabilir ama yine uzak kaliyor doğan hastanesinde yasli bir doktor var o cok hosuma gitmişti belki onla devam ederim orasi da biraz pahali ama cocuk icin yapicaz.
Rabbim bağışlasın cnm inşallh yakalarz ya
Fireİlk gire benden geldi 1 martçılar
İlk gire benden geldi 1 martçılar
Amin insallah canim.Aynen öyle yeter ki çabalarımız boşa çıkmasın
Katılıyorum sana E Efulimm41 Folik asit B9 vitaminidir ve suda eriyen gurubuna girer bu yüzden fazlalığında idrarla atılır . Biz böyle öğrendik ve ben öğrencilerime bu şekilde anlatıyorumBen fazla az lafı etmedim. Fazlalığında sıkıntı olmadığını olmayacağını söyledim.
Bu yazılar niye dikkatli okunmuyor önyargılı mıyız acaba ?
Eki Görüntüle 2117641
Ben de bir hafta geçikmeyle bugün adet oldum canım kafana takmamaya çalış sanırım stresten gelmiyor. Bu süreçte kaç tane test yaptım hatırlamıyorum bile33. Gün Kan tahlili yaptırdığımı eşime söylememiştim, boşuna ümitlenmesin diye.
O da bilmediğinden bugün yine idrar testi almış gelmiş bi heyecanla
Dedim ümitlenme hamile değilim ama yine de yaptırdı
Tabiki negatif çıktı
Lütfen artık adet olmak istiyorum ya çok sıkıldım