Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinci canım 5 yaşında kızım var çok şükür 4 aydır düşünüyoruz ama testi ilk defa kullanıyorum..hergün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum akşam 6 gibi 3 saat önceden su içmemeye başlıyorum inşallah yakalarız :)
Rabbim bağışlasın cnm inşallh yakalarz ya

Bahsettiğin Serkan Oral sanırım Zorlu'da evet çok iyi ama fazla pahalı bir doktor. Benim doktorum da Şişlide çok memnumun o yüzden para gözüme gözükmüyor şimdilik ama süreç uzun sürerse tekrar değerlendiririm herhalde
Evet canim Serkan Oral bayılıyorum ona ama cok pahali devamli olunca zorlar insani hakkimizda hayirlisi olsun.

Evet canim Serkan Oral bayılıyorum ona ama cok pahali devamli olunca zorlar insani hakkimizda hayirlisi olsun.
Canım o Furkan Kayabaşoğlu birkaç tane daha var bunlar ünlü doktoru olduğu İçin biraz uçuk tabi rakamları ama onlar dışında da çok iyi doktorlar var sen nereye gidiyorsun

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Zeytinburnu’nda Avrasya hastanesinde iyi bir doktor varmış birde Fatih’te bana ters buralar ama sana yakınsa aklında olsun
Avrupa yakasindayiz zeytinburnu olabilir ama yine uzak kaliyor doğan hastanesinde yasli bir doktor var o cok hosuma gitmişti belki onla devam ederim orasi da biraz pahali ama cocuk icin yapicaz.

33. Gün Kan tahlili yaptırdığımı eşime söylememiştim, boşuna ümitlenmesin diye.
O da bilmediğinden bugün yine idrar testi almış gelmiş bi heyecanla

Dedim ümitlenme hamile değilim ama yine de yaptırdı
Tabiki negatif çıktı
Lütfen artık adet olmak istiyorum ya çok sıkıldım :KK43:

Ben fazla az lafı etmedim. Fazlalığında sıkıntı olmadığını olmayacağını söyledim.
Bu yazılar niye dikkatli okunmuyor önyargılı mıyız acaba ?
Eki Görüntüle 2117641
Katılıyorum sana E Efulimm41 Folik asit B9 vitaminidir ve suda eriyen gurubuna girer bu yüzden fazlalığında idrarla atılır . Biz böyle öğrendik ve ben öğrencilerime bu şekilde anlatıyorum

33. Gün Kan tahlili yaptırdığımı eşime söylememiştim, boşuna ümitlenmesin diye.
O da bilmediğinden bugün yine idrar testi almış gelmiş bi heyecanla

Dedim ümitlenme hamile değilim ama yine de yaptırdı
Tabiki negatif çıktı
Lütfen artık adet olmak istiyorum ya çok sıkıldım :KK43:
Ben de bir hafta geçikmeyle bugün adet oldum canım kafana takmamaya çalış sanırım stresten gelmiyor. Bu süreçte kaç tane test yaptım hatırlamıyorum bile :KK43:

X