Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de az çalışıyor ilaç kullaniyorum.siz kullaniyormusunuz? Bir de gebeliğe engel bir durum olur mu?
Benimde az çalışıyor levatiron kullanıyorum kullanmazsam gebelik halinde düşük ihtimali yahut bebeğin zekasının geri olabileceğini söylemişti. Yani troit hormonu az çalışıyosa. Gerçi benimki hiç çalışmıyodu. Üç aydır kullanıyorum şuan normal. Normale dönene kadar korunsanız iyi olur ama yinede gebe kalırsan dozunu arttırırız demişti.

Kızlar dün ovulasyon testi yaptığımda pozitifti ekte ekledim ama sabah hamilelik testi yaptım maalesef negatifti:KK43: E Efulimm41 K Kumral60

Eklentiler

• 54293533-C877-420B-8D53-63DBAFF4CCEB.jpeg
    54293533-C877-420B-8D53-63DBAFF4CCEB.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bir arkadaş vardı, lh değerinin farklı farklı artışlar gösterdiğine dair çizelgeler eklemişti
Bulursam eklerim
Belki sizin de aynı ay içinde bi kaç kere inip yükseliyordur

Benim de az çalışıyor ilaç kullaniyorum.siz kullaniyormusunuz? Bir de gebeliğe engel bir durum olur mu?
Doktorum bana hormon 2,5 altında olmalı hamile kalabilmen için dedi, hem dahiliye doktoru hem de kadın Doğum doktorum ve sadece bir kez düştü hormon o da sürekli olarak değil şu an ne durumda bilmiyorum ilaç kullanıyorum bi ara bırakmıştım şu an devam ediyorum mecburen.

Günaydın kızlar 24 şubatta beklenen adet gelmedi buraya da yazmıştım, Çarşamba günü açık renk kahve akıntım geldi ve dün de bu şekildeydi afedersiniz sadece bir kez peçeteye kan şeklinde geldi ve şu an yine sadece peçeteye gelen kahve akıntım var be sık gelmiyor bu neden kaynaklanabilir gecikmenin 7. Günüdeyim normal adetim başlamadığını varsayarsak ve inanılmaz gaz sancım var karnım şiş

Günaydın kızlar 24 şubatta beklenen adet gelmedi buraya da yazmıştım, Çarşamba günü açık renk kahve akıntım geldi ve dün de bu şekildeydi afedersiniz sadece bir kez peçeteye kan şeklinde geldi ve şu an yine sadece peçeteye gelen kahve akıntım var be sık gelmiyor bu neden kaynaklanabilir gecikmenin 7. Günüdeyim normal adetim başlamadığını varsayarsak ve inanılmaz gaz sancım var karnım şiş
Soğan içini temizliyor olabilir. Normal kanama da başlar peşinden.

Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı acaba E Efulimm41 kalp atışını duydunmu canım sende hilal ve umudum bitmedi cinsiyet öğrendim i acaba
Kalp atışını duymadık ama gördük canım. Yarın duycaz inşallah. Kızlar da cinsiyeti öğrenmediler, umudum bitmedi için erken zaten ortalıklarda da yok bayadır. Hilal'e de 1 ay sonra gel öğrenelim demiş doktor.

İnşallah ya başlasın artık, ben çörek otu +bal+tarçın yapıyım o zaman
Onun etkilerini çok bilmiyorum. Denemek istedim 1-2 gün yedim aşırı bi mide bulantısı yaptı. Östrojen yükselirken mide bulantısı yapar o da ondan yaptı galiba. Senin estradiol kaçtı ?

Kızlar dün ovulasyon testi yaptığımda pozitifti ekte ekledim ama sabah hamilelik testi yaptım maalesef negatifti:KK43: E Efulimm41 K Kumral60
Lh baya koyu. Bilemedim ki. Sağlıklı bi insan da LH dalgalanma yapmaz. Ya gebelikten ya bi sıkıntı var. Yaptığın testin markası ne ?

Son düzenleme:
X