Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bizde 2 bebek için denemeler yapıyoruz bu ilk ayimiz çoğu kişiden duyuyorum ikinci zor oluyor diye sebebi ne olabilir ?
Benim dış gebeliklerim var 2 tane biri kızimdan önce biri sonra oldu ameliyatsiz ilaçla kurtuldum fakat tupide zedelenme ve tıkanıklık olmuş olma ihtimali yüksek rahim filmi cektirmedim daha ama bu ayda olmazsa önümüzdeki aylarda aktirmak istiyorum ewet genelde 2.ler zor oluyor yada biz burda olmayanları görüyoruz öyle geliyör rabbim hayırlısıyla aramadan versin hepimize inşallah

Yine cok pahali ama iyi bir semtte sanirim doktoruna gore de degisiyor bende birine sormustum serkan bey vardi besiktasda 400 dedi komtrole gitmedim paran varsa gideceksin en iyisine.
Bahsettiğin Serkan Oral sanırım Zorlu'da evet çok iyi ama fazla pahalı bir doktor. Benim doktorum da Şişlide çok memnumun o yüzden para gözüme gözükmüyor şimdilik ama süreç uzun sürerse tekrar değerlendiririm herhalde

Amin canm amin.rabbim sana tez vakitte versin ikinci bebisi güzel haberler verelim sayfaya demekki daha yasiyacak vakti gelmemiş

Medilife hastanesine gitti iyi bir hastane ama eksik gibi sankş peki bu degerlere göre eşimden kaynaklı bir problem varsa öğrenilinir mi canım

Medilife hastanesine gitti iyi bir hastane ama eksik gibi sankş peki bu degerlere göre eşimden kaynaklı bir problem varsa öğrenilinir mi canım
Tabiki öğrenilir canım bi muayene olsun çokta takılma bence bi sıkıntı yok bakılan değerlerde fena degil

Gebelik testi yaptinmi canım birde ovulasyon gününü biliyor musun belki hamilesindir bat geçmiş o programlar çok sağlıklı değil hesaplaması tutmayabiliryor birde adetin düzenli mi
Evet düzenlidir günümde olurum ovulasyon gününde birliktelik oldu bakalım hayırlısı canım :) birazdaha bekleyim

Yok cnm iyi yapmışsn adet bitince başla bnde öyle yaptım kaçırmamk için bnde aynı markadan kullanıyorm ne Zamandır istiyorsnz cnm ilk gebeliğin mi?

İkinci canım 5 yaşında kızım var çok şükür 4 aydır düşünüyoruz ama testi ilk defa kullanıyorum..hergün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum akşam 6 gibi 3 saat önceden su içmemeye başlıyorum inşallah yakalarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…