Yine cok pahali ama iyi bir semtte sanirim doktoruna gore de degisiyor bende birine sormustum serkan bey vardi besiktasda 400 dedi komtrole gitmedimHastane değil özel muayenehane
Benim dış gebeliklerim var 2 tane biri kızimdan önce biri sonra oldu ameliyatsiz ilaçla kurtuldum fakat tupide zedelenme ve tıkanıklık olmuş olma ihtimali yüksek rahim filmi cektirmedim daha ama bu ayda olmazsa önümüzdeki aylarda aktirmak istiyorum ewet genelde 2.ler zor oluyor yada biz burda olmayanları görüyoruz öyle geliyör rabbim hayırlısıyla aramadan versin hepimize inşallahCanm bizde 2 bebek için denemeler yapıyoruz bu ilk ayimiz çoğu kişiden duyuyorum ikinci zor oluyor diye sebebi ne olabilir ?
Bahsettiğin Serkan Oral sanırım Zorlu'da evet çok iyi ama fazla pahalı bir doktor. Benim doktorum da Şişlide çok memnumun o yüzden para gözüme gözükmüyor şimdilik ama süreç uzun sürerse tekrar değerlendiririm herhaldeYine cok pahali ama iyi bir semtte sanirim doktoruna gore de degisiyor bende birine sormustum serkan bey vardi besiktasda 400 dedi komtrole gitmedimparan varsa gideceksin en iyisine.
Amin canm amin.rabbim sana tez vakitte versin ikinci bebisi güzel haberler verelim sayfaya demekki daha yasiyacak vakti gelmemişBenim dış gebeliklerim var 2 tane biri kızimdan önce biri sonra oldu ameliyatsiz ilaçla kurtuldum fakat tupide zedelenme ve tıkanıklık olmuş olma ihtimali yüksek rahim filmi cektirmedim daha ama bu ayda olmazsa önümüzdeki aylarda aktirmak istiyorum ewet genelde 2.ler zor oluyor yada biz burda olmayanları görüyoruz öyle geliyör rabbim hayırlısıyla aramadan versin hepimize inşallah
İnşallah canminşallah hepimizim vardır
Medilife hastanesine gitti iyi bir hastane ama eksik gibi sankş peki bu degerlere göre eşimden kaynaklı bir problem varsa öğrenilinir mi canımCanim bu test doktorla değil bakılan yerle alakalı değişiyor iyi bi merkezde baktırmak önemli senin ki yine fena değil daha kötü merkeze baktiranlar vardı ben araştırdım iyi özel sadece tahlil yapılan bi labaratuvar a baktirmistim sonucları devlete gösterdik doktor çok iyi bi merkeze baktirmissiniz bütün parametreler var demisti bizimki böyle örnek atayim
Tabiki öğrenilir canım bi muayene olsun çokta takılma bence bi sıkıntı yok bakılan değerlerde fena degilMedilife hastanesine gitti iyi bir hastane ama eksik gibi sankş peki bu degerlere göre eşimden kaynaklı bir problem varsa öğrenilinir mi canım
Sağol canım bilgilerin için erkek faktörüne konu açtım kşmse yazmadı tüm bilgilerile senden aldım teşekkür ederimTabiki öğrenilir canım bi muayene olsun çokta takılma bence bi sıkıntı yok bakılan değerlerde fena degil
Evet düzenlidir günümde olurum ovulasyon gününde birliktelik oldu bakalım hayırlısı canım :) birazdaha bekleyimGebelik testi yaptinmi canım birde ovulasyon gününü biliyor musun belki hamilesindir bat geçmiş o programlar çok sağlıklı değil hesaplaması tutmayabiliryor birde adetin düzenli mi
Bi ara bende spermiograla kafayı yemiştim cok-da bilmiyorumda işte yazayım dedim çok bilinmiyor genelde tup bebek anneleri bilgili canımSağol canım bilgilerin için erkek faktörüne konu açtım kşmse yazmadı tüm bilgilerile senden aldım teşekkür ederim
Hadi inşallah canım güzel haberlerini beklerim :)Evet düzenlidir günümde olurum ovulasyon gününde birliktelik oldu bakalım hayırlısı canım :) birazdaha bekleyim
Sonucu çıkmıştır testin. SitedeAmin insallah kucaklar dolsunnnnnnn ama ben sabredemedim bata 6 gun kaldi bugun kan verdim yarin sonucu alicam bakalim bebekmi bekliyorum yoksa adetmi bekliyorum anlasilir insallh bebekdir
Maşallahdarısı başımıza inşallah
Amin canım darısı başınızaBence çizgi çok net. Allah tamamına erdirsin, daha koyu testler nasip etsin :)
Çok tebrik ederim:) Sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri görün inşallah :)
Evet gebelikte idrar rengi koyulaşıyor. Ama üşütünce felanda koyulaşıyor.Kızlar gebelikte idrar rengi koyu mu oluyor
Yok cnm iyi yapmışsn adet bitince başla bnde öyle yaptım kaçırmamk için bnde aynı markadan kullanıyorm ne Zamandır istiyorsnz cnm ilk gebeliğin mi?
Koyulasir kokusu da degisir canim.Kızlar gebelikte idrar rengi koyu mu oluyor