Benimde az çalışıyor levatiron kullanıyorum kullanmazsam gebelik halinde düşük ihtimali yahut bebeğin zekasının geri olabileceğini söylemişti. Yani troit hormonu az çalışıyosa. Gerçi benimki hiç çalışmıyodu. Üç aydır kullanıyorum şuan normal. Normale dönene kadar korunsanız iyi olur ama yinede gebe kalırsan dozunu arttırırız demişti.Benim de az çalışıyor ilaç kullaniyorum.siz kullaniyormusunuz? Bir de gebeliğe engel bir durum olur mu?
Normalde bugün olmam gerekiyor. Yani bugün 28. günKaç gününüz var adete?
Valla bilmiyorum ki canım çok moralim bozuldu çok umutluydum bu ayLh nin o kadar belirgin çıkması bana garip geldi
Ama hcg de çıkması için de erken olabilir
Son 1 haftadır her gün pozitiftiBir arkadaş vardı, lh değerinin farklı farklı artışlar gösterdiğine dair çizelgeler eklemişti
Bulursam eklerim
Belki sizin de aynı ay içinde bi kaç kere inip yükseliyordur
Doktorum bana hormon 2,5 altında olmalı hamile kalabilmen için dedi, hem dahiliye doktoru hem de kadın Doğum doktorum ve sadece bir kez düştü hormon o da sürekli olarak değil şu an ne durumda bilmiyorum ilaç kullanıyorum bi ara bırakmıştım şu an devam ediyorum mecburen.Benim de az çalışıyor ilaç kullaniyorum.siz kullaniyormusunuz? Bir de gebeliğe engel bir durum olur mu?
Etkiler yükseltiyor.Soğan kürü uyguladım 1-15 şubatta. Troid hormonu az çalışıyor incir etkiler mi ki?
Soğan içini temizliyor olabilir. Normal kanama da başlar peşinden.Günaydın kızlar 24 şubatta beklenen adet gelmedi buraya da yazmıştım, Çarşamba günü açık renk kahve akıntım geldi ve dün de bu şekildeydi afedersiniz sadece bir kez peçeteye kan şeklinde geldi ve şu an yine sadece peçeteye gelen kahve akıntım var be sık gelmiyor bu neden kaynaklanabilir gecikmenin 7. Günüdeyim normal adetim başlamadığını varsayarsak ve inanılmaz gaz sancım var karnım şiş
Keşke bi mucize olsa canım benimGebelik testi için acele etme o zaman
Bi bugün geçsin adetin bi geciksin
İnşallah iyi olur
Bozma moralini
İnşallah ya başlasın artık, ben çörek otu +bal+tarçın yapıyım o zamanSoğan içini temizliyor olabilir. Normal kanama da başlar peşinden.
Kalp atışını duymadık ama gördük canım. Yarın duycaz inşallah. Kızlar da cinsiyeti öğrenmediler, umudum bitmedi için erken zaten ortalıklarda da yok bayadır. Hilal'e de 1 ay sonra gel öğrenelim demiş doktor.
Onun etkilerini çok bilmiyorum. Denemek istedim 1-2 gün yedim aşırı bi mide bulantısı yaptı. Östrojen yükselirken mide bulantısı yapar o da ondan yaptı galiba. Senin estradiol kaçtı ?İnşallah ya başlasın artık, ben çörek otu +bal+tarçın yapıyım o zaman