- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
275 tl muayene ücretiyle 350tl oldu canmSeni kalbime etiketledim canim.kac paraya yapiolar diycektim canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
275 tl muayene ücretiyle 350tl oldu canmSeni kalbime etiketledim canim.kac paraya yapiolar diycektim canim.
Buarada bende seni kalbime etiketledimSeni kalbime etiketledim canim.kac paraya yapiolar diycektim canim.
Tamam canım peki sol ya da sağ kasık fark eder mi ağrılarda hepiniz sağ demişsiniz mesela bende sol Daha çok ağrıyorHerkesin belirtileri farklı oluyor ne desem boş. Benim önceki aylarca adete kadar kasık ağrım oluyordu bu ay da oldu mesela. Sende belki hamilelik belirtileri farklıdır. Test yap istersen ya da bat'ı bekle
Gitsin paraciklar bugunde hormon testine verdik 200 tl cocuk yedi paralari.Buarada bende seni kalbime etiketledim
Canim bu test doktorla değil bakılan yerle alakalı değişiyor iyi bi merkezde baktırmak önemli senin ki yine fena değil daha kötü merkeze baktiranlar vardı ben araştırdım iyi özel sadece tahlil yapılan bi labaratuvar a baktirmistim sonucları devlete gösterdik doktor çok iyi bi merkeze baktirmissiniz bütün parametreler var demisti bizimki böyle örnek atayimVallaha ben hiçbir şey anlamadım milletin testinde ileri hız hareketli vs herşey yazıyor bizimki bomboş neye göre yaptılar anlamadım eşim doktora görünmeden yaptirdi acaba ilk doktor a mı gitmek gerekirdi
Moralim bozuldu ya
Olsunlar da gitsin kuzum napalım bizim de kısmetimiz böyleymiş daha zor olmasın da gelsinler inşallah canmGitsin paraciklar bugunde hormon testine verdik 200 tl cocuk yedi paralari.
Olabilir diye dusunuyorum ama umut vermek istemiyorum duydum cnku bunu canim.İyi günler kızlar. Benim bat 6 mart. Bugün bütün gün vajinada kasilma mı desem böyle uyuşukluk gibi birşey mi desem değişik bir sey yaşıyorum. Birde kasiklarimda doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Ahh hep bi belirti arıyoruz canm belirtisi olan da var hiç olmayan da var inşallah vardır bebişinİyi günler kızlar. Benim bat 6 mart. Bugün bütün gün vajinada kasilma mı desem böyle uyuşukluk gibi birşey mi desem değişik bir sey yaşıyorum. Birde kasiklarimda doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Insallah canim benim .Olsunlar da gitsin kuzum napalım bizim de kısmetimiz böyleymiş daha zor olmasın da gelsinler inşallah canm
Soldan yumurtlamışsındır canım. Herkeste aynı yerden olmaz. Bi ay sağdan bi ay soldan yumurtlarız. Bende geçen ay sol ağrımıştı bu ay sağ ağrıyor. Bebek'te sağda zaten.Tamam canım peki sol ya da sağ kasık fark eder mi ağrılarda hepiniz sağ demişsiniz mesela bende sol Daha çok ağrıyor
ayy inşallahOlabilir diye dusunuyorum ama umut vermek istemiyorum duydum cnku bunu canim.
Uyguna yaptırmışsın ben muayeneye 250 tl veriyorum filme indirimli 500 tl vereceğimOlsunlar da gitsin kuzum napalım bizim de kısmetimiz böyleymiş daha zor olmasın da gelsinler inşallah canm
inşallah hepimizim vardırAhh hep bi belirti arıyoruz canm belirtisi olan da var hiç olmayan da var inşallah vardır bebişin
Biraz önce yorumlari karistirmistim seni hamile sandim insallah icime doğmuştur.ayy inşallah
Canm bizde 2 bebek için denemeler yapıyoruz bu ilk ayimiz çoğu kişiden duyuyorum ikinci zor oluyor diye sebebi ne olabilir ?Bu arada 5 yıldır 2.bebeği istiyoruz olmadı henüz 2 dış gebeliğim var bu ay meryem Suresi okuyorum umidim var ınsallah bat 6 mart
Cok pahali canim ya hangi hastane orasiUyguna yaptırmışsın ben muayeneye 250 tl veriyorum filme indirimli 500 tl vereceğim
Bence çizgi çok net. Allah tamamına erdirsin, daha koyu testler nasip etsin :)Unutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Bata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri
inşallahBiraz önce yorumlari karistirmistim seni hamile sandim insallah icime doğmuştur.
Hastane değil özel muayenehaneCok pahali canim ya hangi hastane orasi