Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin belirtileri farklı oluyor ne desem boş. Benim önceki aylarca adete kadar kasık ağrım oluyordu bu ay da oldu mesela. Sende belki hamilelik belirtileri farklıdır. Test yap istersen ya da bat'ı bekle
Tamam canım peki sol ya da sağ kasık fark eder mi ağrılarda hepiniz sağ demişsiniz mesela bende sol Daha çok ağrıyor

Canim bu test doktorla değil bakılan yerle alakalı değişiyor iyi bi merkezde baktırmak önemli senin ki yine fena değil daha kötü merkeze baktiranlar vardı ben araştırdım iyi özel sadece tahlil yapılan bi labaratuvar a baktirmistim sonucları devlete gösterdik doktor çok iyi bi merkeze baktirmissiniz bütün parametreler var demisti bizimki böyle örnek atayim

Eklentiler

• 20170912_185830.png
    220,9 KB · Görüntüleme: 47
İyi günler kızlar. Benim bat 6 mart. Bugün bütün gün vajinada kasilma mı desem böyle uyuşukluk gibi birşey mi desem değişik bir sey yaşıyorum. Birde kasiklarimda doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi

Olabilir diye dusunuyorum ama umut vermek istemiyorum duydum cnku bunu canim.

Ahh hep bi belirti arıyoruz canm belirtisi olan da var hiç olmayan da var inşallah vardır bebişin

Tamam canım peki sol ya da sağ kasık fark eder mi ağrılarda hepiniz sağ demişsiniz mesela bende sol Daha çok ağrıyor
Soldan yumurtlamışsındır canım. Herkeste aynı yerden olmaz. Bi ay sağdan bi ay soldan yumurtlarız. Bende geçen ay sol ağrımıştı bu ay sağ ağrıyor. Bebek'te sağda zaten.

Unutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Bence çizgi çok net. Allah tamamına erdirsin, daha koyu testler nasip etsin :)

Bata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri

Çok tebrik ederim:) Sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri görün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…