Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün icindede yapanlar var canım sıvı almayıp 4 saat tutup ama sabah yapman daha iyi garanti olur yapma daha var canım bekle bat i bence hamiş arkadaşlar pişman erken yapmış olmaktan
Yok merak ettim illa sabah mı yapılmalı die benim adet 17 ocak canım ben bekliyorum

Selamun aleykum canlarım. Benim Allah'ın izniyle gelmemesini umduğum adet tarihim 8 mart sadece göğüs sizlamasi ve aşırı üşüme var ayaklarimda özellikle bir de anı terlemeler yasiyorum şimdiden test yapsam çok mu acele etmiş olurum )))

Selamun aleykum canlarım. Benim Allah'ın izniyle gelmemesini umduğum adet tarihim 8 mart sadece göğüs sizlamasi ve aşırı üşüme var ayaklarimda özellikle bir de anı terlemeler yasiyorum şimdiden test yapsam çok mu acele etmiş olurum )))
Daha varmis canim yapma simdiden olumsuz sonucu gorur uzulursun.

Merhaba cnm iyiym çok şükür sen nasılsın bende dün yaptım hafif çizgi vardı bugün daha yapmadım cnm bnm bn 2 4 mart die düşünüyor m adetin biteli kaç gün oldu cnm senin

Bende iyiyim çok şükür fazla olmadı 5 gün oldu senin?

Aleyküm selam tecrübem yok ama burda erken yapanların pişman olduğunu okudum hep yalnız bir arkadan 4 gün kala yapıp olumlu sonucunu almıştı. En azından bat gününüzü bekleyin bence. Tabi dayanabilirseniz :) belkide iki gün kala falanda sonuç alırsınız :KK66:İnşallah pozitifi görürsünüz :)

Aleyküm selam tecrübem yok ama burda erken yapanların pişman olduğunu okudum hep yalnız bir arkadan 4 gün kala yapıp olumlu sonucunu almıştı. En azından bat gününüzü bekleyin bence. Tabi dayanabilirseniz :) belkide iki gün kala falanda sonuç alırsınız :KK66:İnşallah pozitifi görürsünüz :)
Canım Allah razı olsun.Daha çok yeniyim o yüzden negatifleri görünce umutlarım kesilmiyor Elhamdulillah. Ama yine de sabretsem daha iyi varsa bile çıkmaz daha yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti daha ))

X