O zaman ciddiye almayayım:)Çin takvimini duydum. Hatta telefonda da var. En yakın arkadaşım hamile. Kız yazıyor ama geçen öğrendi erkek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ciddiye almayayım:)Çin takvimini duydum. Hatta telefonda da var. En yakın arkadaşım hamile. Kız yazıyor ama geçen öğrendi erkek :)
Canim tebrik ederim cok sevindim.Kızlar hamileyimmmmmm
Canim bende cok fenayim dun aksamda dah gogus altina sanci girdi sabaha kadar öldüm ya insallah gebelikle alakasi vardir.Kizlar bir haftadir asiri gaz sancim var karnima agri yapiyo ins hamilelik belirtisidir
Benim ilk çocuk kız olacak burda erkek diyor :) baktım şimdi. Hiç gerçek tarafı yok:) bi de tutma olasılığı %50 demişler. Tabi ki %50 ya kız olur ya erkekO zaman ciddiye almayayım:)
Ay benim kocam gitti bugün moralim bozuk
Nefes alırken giren bıçak batması gibi mi. Bana da oldu geçen ama bence soğuk almışız.Canim bende cok fenayim dun aksamda dah gogus altina sanci girdi sabaha kadar öldüm ya insallah gebelikle alakasi vardir.
Yapcan mı hemen :)ben de şimdi onu aldım canım
Tribe girdim resmen :)) canım ama ilk altı saat en uygunmus yakuzum bıraktıgı spermler en az 3 gün canlı kalıyor merak etme :)
Ösrojen e2 olarak gösterilir.Bi de ben bugün yeni bişey öğrendim. Doktor olmaya emin adımlarla ilerliyorum Bu progesteron hormonu var yaa. Gebelik hormonu. O hormon da östrojen hormonunu baskılıyormuş. Rahme sinyal gönderiyormuş kasılmaları azaltması bebeğin düşmemesi için. O hormonun eksikliğinde rahim gebelik olsada kasılmalarına devam ediyor ve bebek tutunamıyormuş.
Şimdi tahlil sonuçlarıma baktım ama göremedim. Hangi harflerle gösteriliyor acaba.
is olsun diye koymuslarBenim ilk çocuk kız olacak burda erkek diyor :) baktım şimdi. Hiç gerçek tarafı yok:) bi de tutma olasılığı %50 demişler. Tabi ki %50 ya kız olur ya erkek
Ösrojen e2 olarak gösterilir.
Yapcan mı hemen :)
Tribe girdim resmen :)) canım ama ilk altı saat en uygunmus ya
İns cnm benimCanim bende cok fenayim dun aksamda dah gogus altina sanci girdi sabaha kadar öldüm ya insallah gebelikle alakasi vardir.
Ben koyamiyorum fotoğraf sıkıntı var telde ama benim bayağı koyuydu bu sabah yaptım açılmış inşallah dediğin gibidir Allahım aminnnnnndün gece degerlendirdinizse sorun yok daha canlı onlar yumurtayı bekliyolar :))
Canım progesteron vücutta her zaman olur.benim bebek yokken baktirmistim progesteron 10 çıkmıştı.e2 51 cikmıştı.aynen bu söylediğin çok mantıklı.
östojen varsa progesteron yok benm bu ay da olmadı o zaman ya.
Değerin kaç canim.Öyle miymiş. Öğrenmiş oldum. Afedersiniz benim göğsüm vücuduma göre biraz küçük. Doktorda bu hormondan dolayı dedi. Demekki östrojeni kastetmiş. Ayy o zaman adaçayı östrojen arttırıyor içsem mi ki
Bendr zor yetisiyorum.temizlik yapiyirim bide.Ayy ben çalışıyorum yetişemiyorum size ne çok konuşuyosunuz