Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama olmusmu yoksa test sonucumu cikcak bilmedegm icin merk ettim.
Bu gun kan verdim sadece canım yumurta takibi yaptirmistim carsamba sonucu alacağım 10 'ün üzerindeyse yumurtlama oldu demek aşılama ile başlayacağız tedaviye 10 'ün altında ise ilaçlı yumurta takibi tedavisi sonra aşılamaya geçilecek

2mart canim.valla belirti kasik agrisi var adet gibi ara.ara dun sol kasigimda batla oluofu bugun sagda oldu bide yiyipte doyamamak var ama sanki hasta olcam gibi agrida
Canım bende de arada sol kasığımda küçük küçük batma oluyor.Bunun dışında her ay kendimde belirti diye gördüğüm hiç birşey yok bu ay.Şaşkınım bende

Şimdi anladim cnim arkandan bende geliyorum sanirim bu tedavilere dogru hemen ise yarar umarim.

Şimdi anladim cnim arkandan bende geliyorum sanirim bu tedavilere dogru hemen ise yarar umarim.
Aynen canım tüm testlerini yaptır mutlaka ozellikle hsg iste sirani al adetliyken aradan ciksin belki tuplerin tikalidir bakalım belki ilaçla düzelebilecek hormonel bir sebebin vardır benim bu progesteronda normalse sebepsiz diyor doktor senin belki daha basit hallolur

Rahim filmi acirmi korkuyorum ben canim bayiltiyorlar sanirim dimi.

Rahim filmi acirmi korkuyorum ben canim bayiltiyorlar sanirim dimi.
Hayir canim bayiltilmaya gerek yok anestezi gereksiz bence dayanirsin iki uc dakika bile surmuyor seninde benim gibi siddetli oluyor adet agrilarin onun biraz daha siddetlisi toplamda gir cik beş dakika sürüyor sonra iki gün az az adet ağrısı gibi oluyor cekimden yarim saat önce sorup bi agri kesici al daha rahat gecer ped köy çamaşırına sıvı veriliyor rahme o akıyor bi iki gün lekeli az az başkada bir şeye gerek yok

Canım bugün ağrılarım dünkü kadar şiddetli değil sence bu büyük bir sorun mu akıntım da yarı yarıya azaldı E Efulimm41
O kadarını bilemiyorum canım. Çok net hatırlamıyorum. Ara ara ağrı giriyordu onu hatırlıyorum kasıklarıma ve bacaklarıma

O kadarını bilemiyorum canım. Çok net hatırlamıyorum. Ara ara ağrı giriyordu onu hatırlıyorum kasıklarıma ve bacaklarıma
Canım bende sana sormak istiyorum en azından tecrübene güvenerek benimde sağ kasigim da belimde ve sağ bacağım da ağrı var akintım da var bugün kahverengimsi koyu sarı gibi geldi goguslerimde sislik var bat 6 mart sence bir şeyler olabilir mi

Kisa sureli ise dayanirim canim konusurum doktorla biraz arastirayim simdi nasil birsey diye ögrendigim zaman ne yapilcagini rahatliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…