BAT ne zamandı canımKocaman bir negatifi gördüm
Benimkisi once 26 oldu sonra 30 cikti simdi tekrar eski duzenime dondum marta bomba gibi hazirlancm artik aizin guzel haberleri bekliyorum heycanla.Bebek düşünmeye başladıktan sonra düzen de değişiyo canm.. benmde değişti ama öne geldi hep 28 gündü döngüm 25-26 oldu canm
Gözün aydın canim saglikla kucagina alirsin insallah.kızlar betam dün akşam 452 çıktı :)inşallah sağlıcakla keseyi de görürüm kalp atışını da duyarım. betayı görünce insan rahatlıyor sanıyordumm ama asıl şimdi geçmiyormuş zaman
Canim birkac gune olmazsan bir doktor git baksin neden gecikti adetin diye.Kocaman bir negatifi gördüm
Insallah bebis haberini aliriz.Merhaba kızlar ben de hala adet olmadım, Sanırım yarın sabah test yaparım artık tabi hala adetim gelmemiş olursa
inşallah çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin.Gözün aydın canim saglikla kucagina alirsin insallah.
Ay inşallah canm ya bende geriliyorum artık son günlerde korkuyorumBenimkisi once 26 oldu sonra 30 cikti simdi tekrar eski duzenime dondum marta bomba gibi hazirlancm artik aizin guzel haberleri bekliyorum heycanla.
Tebrikleeer canm kalp atışını da duyarsın bi an öncekızlar betam dün akşam 452 çıktı :)inşallah sağlıcakla keseyi de görürüm kalp atışını da duyarım. betayı görünce insan rahatlıyor sanıyordumm ama asıl şimdi geçmiyormuş zaman
Gözünaydın canımm=) Çok güzel bir haber allah tamamını erdirsin inşallahhkızlar betam dün akşam 452 çıktı :)inşallah sağlıcakla keseyi de görürüm kalp atışını da duyarım. betayı görünce insan rahatlıyor sanıyordumm ama asıl şimdi geçmiyormuş zaman
Geçmiş olsun canım bir dahaki aya inşallahYok canim 27 subatti yarin ama dayanamadi benimkisi erken geldi yine anladim ama gelcegini saat 6 da baya usumeye basladim vucut isim dusmustu geliverdi.
Seni çok iyi anliyorum canim dualrim seninle insallah guzel haberler verirsin olmazsada diger aya devam elden birsey gelmiyor stres yapmamaya calis.Ay inşallah canm ya bende geriliyorum artık son günlerde korkuyorumçünkü bu aydan umutluydum
Insallah canim. Senin kacinci gun bugun 21 oldumu.Geçmiş olsun canım bir dahaki aya inşallah
Bende de heyecanlı bir bekleyiş var.Bakalım inşallah nasibimiz bu aydır.Ay inşallah canm ya bende geriliyorum artık son günlerde korkuyorumçünkü bu aydan umutluydum
Evet canım inşallah olurun artık , zaman geçtikçe stres okuyorum.. biraz önce gelsin gitsin bat önümüze bakalım istiyorum haliyleCanim birkac gune olmazsan bir doktor git baksin neden gecikti adetin diye.
Gözün aydım hayırla sağlıkla kucağınada alırsın inşallahkızlar betam dün akşam 452 çıktı :)inşallah sağlıcakla keseyi de görürüm kalp atışını da duyarım. betayı görünce insan rahatlıyor sanıyordumm ama asıl şimdi geçmiyormuş zaman
Ben suan oldum canim 1 yarin olmam lazimdi erken oldu biraz kafani rahatlatsan belki gelir adetin.Evet canım inşallah olurun artık , zaman geçtikçe stres okuyorum.. biraz önce gelsin gitsin bat önümüze bakalım istiyorum haliylesendr durumlar nasıl canım