Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadarını bilemiyorum canım. Çok net hatırlamıyorum. Ara ara ağrı giriyordu onu hatırlıyorum kasıklarıma ve bacaklarıma

Efulimm seni etiketleyemedim
< 1.20 çıktı
Neden adet olamıyorum anlamadım
Ya yumurtlamamı yanlış tespit ettim ya da hormonlarım bozuldu
Ben bu ay gelişine yaşıycam ya ovulasyon testi falan yapmayacağım
13 martta doktor randevum var zaten
Hormon vs sorunluysa o zaman anlaşılır umarım

Canım bende sana sormak istiyorum en azından tecrübene güvenerek benimde sağ kasigim da belimde ve sağ bacağım da ağrı var akintım da var bugün kahverengimsi koyu sarı gibi geldi goguslerimde sislik var bat 6 mart sence bir şeyler olabilir mi
Yerleşme kanaması olabilir canım ama sarı olmaz o. Bilemedim ki. Belirtilerde çok fazla adetine 8 gün kalan biri için. Psikolojik olabilir belki.

Efulimm seni etiketleyemedim
< 1.20 çıktı
Neden adet olamıyorum anlamadım
Ya yumurtlamamı yanlış tespit ettim ya da hormonlarım bozuldu
Ben bu ay gelişine yaşıycam ya ovulasyon testi falan yapmayacağım
13 martta doktor randevum var zaten
Hormon vs sorunluysa o zaman anlaşılır umarım
Allah Allah. Hamilelik yoksa niye adet gelmiyor. Daha erken gitsen bi. 13 marta çok varmış.

Yerleşme kanaması olabilir canım ama sarı olmaz o. Bilemedim ki. Belirtilerde çok fazla adetine 8 gün kalan biri için. Psikolojik olabilir belki.
Aynen işte canım bende psikolojik diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumun için canım hayırlısı olur inşallah

Allah Allah. Hamilelik yoksa niye adet gelmiyor. Daha erken gitsen bi. 13 marta çok varmış.
Boşver psikolojim bozuldu zaten başlamayan regl yüzünden :)
Bi sorun varsa da o zamana kadar beklesin aklımdan çıkarıcam sanırım çocuk meselesini
Önümde işimle ilgili bi sınav var ona yoğunlaşayım bi dahaki bat a kadar

Bi sorun varsa da o zamana kadar beklesin aklımdan çıkarıcam sanırım çocuk meselesini
Bişeylerle uğraşırsan daha çabuk geçer zaman iyi olur.

Pardonda niye yalan söyliyeyim onu anlamadım. Demekki güzel doktora denk gelmişsiniz
Ordaki cümle çok baska yerlere gitmiş yaaa ben onu demek istemedim pofff :/
Yani dr a daha fazla yıllık evliyim demeye gerek yok demek istedim baala daha iyi bi dr bulun demek istedim hay çeneme cümle nerelere gştmiş smdi okudum da öyle anlaşılması çok normal :KK70:

Canim yalan soyluyorsun dememis herturlu bakarlar manasinda yazmis ama bana da bakmadilar kac kez gittim alttan bakip gonderdiler burada hormon testi yapilmasi gereltigini öğrendim bosa gecen zamana yandim. Birde hep ozele gittim doktorlarin iyisini bulmak zor.
Ayyy kuzum valla tam da onu demek istedim valla dr a yalan demeye gerek yok yani neyse o dr bakmak kontrol etmek zorunda demek istemiştşm :/

Adet olmadan ümidini kaybetme derim :)
Bende bütün negatifler hep 0.1 diye çıkmıştı bugüne kadar.
1.20 acaba dedirtiyor bana. Geç yumurtlamış olabilirsin geç döllenme olabilir. İhtimaller hep var.
Ama dediğin gibi yap düşünme ve bir sonraki randevunu bekle :KK66:

X