Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu işi görev haline getirince zaten ruhumuz ölüyor ve bence bu hormonlarımızı etkiliyor maalesef

Canım nptın aradon mı çıkmış mı

gzdy mutlulukpesinde kizlar ya esim yarin gidelim dedi karnim agriodu cikamadm simdi kalktim morel sıfır adet oldum sanirim gelir bugun akintimin rengi kahverengi gibi devami da gelir.
Hiç sıkma canını canm senden güzel haberi almayı umuyordum olsunn ama bir sonraki aya inşallah...kontrollerini yaptır bir güzel sonucu da güzel olacak inanıyorum

Hiç sıkma canını canm senden güzel haberi almayı umuyordum olsunn ama bir sonraki aya inşallah...kontrollerini yaptır bir güzel sonucu da güzel olacak inanıyorum
Canim uzulmedim cok fazla da kafama takilan adet dongum eskiden 26-27-28 di son 3 aydirdir 30 oldu gecen ay 28 bu ay 27 durmadan dusuyor iyi birsey mi bilemedim şimdi adet olduğum icin carsamba hormon testine gitcez.

Merakla seni bekliyoruz insallah guzel haberlerle gelirsin.

Doktorum korunma dedi ve bir sürü yazıda okudum korunmamak gerekiyor Bebiş için ilk 3 ay olma ihtimalini yükseltiyormuş başka doktora danış istersen..gümlerini kaçırma derim
valla bende şaşırdım çünkü işlemden sonra gebelik ihtimali daha çok artıyor diye duydum bende belkide başka bi doktora danışmam gerekiyor dediğin gibi

Yok canim 27 subatti yarin ama dayanamadi benimkisi erken geldi yine anladim ama gelcegini saat 6 da baya usumeye basladim vucut isim dusmustu geliverdi.
Bence normal döngüye giriyor senin canım.Birde doktora sorsana belki klomen verir sana da senin gibi olanlarda hemen etki ediyormuş klomen benim 2 .ayım klomende.

Canim uzulmedim cok fazla da kafama takilan adet dongum eskiden 26-27-28 di son 3 aydirdir 30 oldu gecen ay 28 bu ay 27 durmadan dusuyor iyi birsey mi bilemedim şimdi adet olduğum icin carsamba hormon testine gitcez.
Bebek düşünmeye başladıktan sonra düzen de değişiyo canm.. benmde değişti ama öne geldi hep 28 gündü döngüm 25-26 oldu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…