yok canım bi kaç gün varBende anestezili yaptırdım canm yumurtlama dönemin geçti mi peki
Bu işi görev haline getirince zaten ruhumuz ölüyor ve bence bu hormonlarımızı etkiliyor maalesefGeç yaşta evlendim ben. Evleneli bir buçuk yıl oldu, ilk günden deniyoruz.
Bildiğimiz gibi Stres önemli bir etken, elimizden geldiği kadarıyla stresten uzak durmaya çalışmalıyız.
Ayrıca eşimizle bir araya gelmeyi gebe kalmak için görev haline getirmek değil de akışına bırakarak daha olumlu bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum
Doktorum korunma dedi ve bir sürü yazıda okudum korunmamak gerekiyor Bebiş için ilk 3 ay olma ihtimalini yükseltiyormuş başka doktora danış istersen..gümlerini kaçırma derimyok canım bi kaç gün var
Canım nptın aradon mı çıkmış mıAma sonuç zaten var olan bir gerçek
Sen test yaptırsan da yaptırmasan da orada duruyor
Kendini bu belirsizlikten kurtarmak istemez misin :)
Negatifse de negatif önüne bakarsın
Ben kendi adıma böyle düşünüyorum
Kan verdim az önce
Sonuç 2 de falan çıkarmış
İnternetten bakmak için numarasını aldım
Öğlen kontrol ederim internetten
Biraz heyecanlandım
Hiç sıkma canını canm senden güzel haberi almayı umuyordum olsunn ama bir sonraki aya inşallah...kontrollerini yaptır bir güzel sonucu da güzel olacak inanıyorumgzdy mutlulukpesinde kizlar ya esim yarin gidelim dedi karnim agriodu cikamadm simdi kalktim morel sıfır adet oldum sanirim gelir bugun akintimin rengi kahverengi gibi devami da gelir.
Canim uzulmedim cok fazla da kafama takilan adet dongum eskiden 26-27-28 di son 3 aydirdir 30 oldu gecen ay 28 bu ay 27 durmadan dusuyor iyi birsey mi bilemedim şimdi adet olduğum icin carsamba hormon testine gitcez.
Hiç sıkma canını canm senden güzel haberi almayı umuyordum olsunn ama bir sonraki aya inşallah...kontrollerini yaptır bir güzel sonucu da güzel olacak inanıyorum
Merakla seni bekliyoruz insallah guzel haberlerle gelirsin.Günaydın
Hala adet olmamışım
Gece yatarken sanki olacağım gibi gelmişti
Lekelenme falan da yok
Çok hastayım boğaz spreyi bile kullanmadım bişey vardır da zararlı olur diye. Çok mu pimpirikliyim acaba
Bana hastane yolu göründü
Haberleşiriz
Canim.senj adet 2simiydiCanim uzulmedim cok fazla da kafama takilan adet dongum eskiden 26-27-28 di son 3 aydirdir 30 oldu gecen ay 28 bu ay 27 durmadan dusuyor iyi birsey mi bilemedim şimdi adet olduğum icin carsamba hormon testine gitcez.
valla bende şaşırdım çünkü işlemden sonra gebelik ihtimali daha çok artıyor diye duydum bende belkide başka bi doktora danışmam gerekiyor dediğin gibiDoktorum korunma dedi ve bir sürü yazıda okudum korunmamak gerekiyor Bebiş için ilk 3 ay olma ihtimalini yükseltiyormuş başka doktora danış istersen..gümlerini kaçırma derim
Yok canim 27 subatti yarin ama dayanamadi benimkisi erken geldi yine anladim ama gelcegini saat 6 da baya usumeye basladim vucut isim dusmustu geliverdi.Canim.senj adet 2simiydi
Bence normal döngüye giriyor senin canım.Birde doktora sorsana belki klomen verir sana da senin gibi olanlarda hemen etki ediyormuş klomen benim 2 .ayım klomende.Yok canim 27 subatti yarin ama dayanamadi benimkisi erken geldi yine anladim ama gelcegini saat 6 da baya usumeye basladim vucut isim dusmustu geliverdi.
Ben 34 üm. Sekiz yıllık evliyiz biz, daha yeni bebek istemeye başladık. 2015 te erken dönem bir düşüğüm oldu.42 yaşındayım.
Sen peki?
valla bende şaşırdım çünkü işlemden
Sorarim canim ne verirse kabulum artik neyse sabirla bekliycegim zaman 27 ye dustu. :))Bence normal döngüye giriyor senin canım.Birde doktora sorsana belki klomen verir sana da senin gibi olanlarda hemen etki ediyormuş klomen benim 2 .ayım klomende.
Anladim canim hayirlisi olsun artik bidahaki sefere olur insallahYok canim 27 subatti yarin ama dayanamadi benimkisi erken geldi yine anladim ama gelcegini saat 6 da baya usumeye basladim vucut isim dusmustu geliverdi.
Bebek düşünmeye başladıktan sonra düzen de değişiyo canm.. benmde değişti ama öne geldi hep 28 gündü döngüm 25-26 oldu canmCanim uzulmedim cok fazla da kafama takilan adet dongum eskiden 26-27-28 di son 3 aydirdir 30 oldu gecen ay 28 bu ay 27 durmadan dusuyor iyi birsey mi bilemedim şimdi adet olduğum icin carsamba hormon testine gitcez.
Senin ilk cocukmu olcak canimMerhaba kızlar ben de hala adet olmadım, Sanırım yarın sabah test yaparım artık tabi hala adetim gelmemiş olursa