Adetin 3 gunu gitcem carsamba hormon testi yaptircam film gerekiyorsa hemen cektircem ne derse doktor artik suan bilgim yok canim.
Adet olmadan ümidini kaybetme derim :)
Bende bütün negatifler hep 0.1 diye çıkmıştı bugüne kadar.
1.20 acaba dedirtiyor bana. Geç yumurtlamış olabilirsin geç döllenme olabilir. İhtimaller hep var.
Ama dediğin gibi yap düşünme ve bir sonraki randevunu bekle
Kusura bakmayın ben o şekilde düşündüm ne kadar kötü niyetliyimOrdaki cümle çok baska yerlere gitmiş yaaa ben onu demek istemedim pofff :/
Yani dr a daha fazla yıllık evliyim demeye gerek yok demek istedim baala daha iyi bi dr bulun demek istedim hay çeneme cümle nerelere gştmiş smdi okudum da öyle anlaşılması çok normal
Yaptır canım korkma önemli ya tüplerin tikaliysa yaptığın hic bir şeyin anlamı yok böyle düşün 1.5 yıl oldu artık vaktine yazikKorktum birazcik ama gideyim carsamba gunu kafama takilan herseyi sorarim yaptircam artik ne gerekiyorsa.
Biliyorum canim duzelttim o yuzden senin yerine halloldu zaten uzulme.Ayyy kuzum valla tam da onu demek istedim valla dr a yalan demeye gerek yok yani neyse o dr bakmak kontrol etmek zorunda demek istemiştşm :/
112 ne derse onu yapcam.Yaptır canım korkma önemli ya tüplerin tikaliysa yaptığın hic bir şeyin anlamı yok böyle düşün 1.5 yıl oldu artık vaktine yazik
Bizde çocuklara yapiyordum disciden korkunca direk uyut simdi sira bende sedasyon varsa tercihim bir cesaretle belki direk oturabilirimde doktora guven duymam lazim en onemlisi bu.bence de doktor ne diyorsa yaptır
uyutularak yapılan bişey varsa ısrarla uyutmayın da deme
15 dk uyuyorsun zaten sedasyonla
çok güzel bi uyku o
anesteziyi bilemem hiç anestezi almadım ama sedasyon bi harika
değer yazmamışlar ki
küçüktür 1.20 demişler
Belki de 0.1 dir benim de
değerimi ölçmeye değer bile bulmamışlar
neyse hayırlısıyla bi adet olayım da.
Benimde bi kizim.var canim 2gun sonra nasiose 4yasina giricek cok istio kardesi olsun dua edio hepBir kızım var çok şükür
Sorma canim ya valla gerci beben 2ayda bi deniyorum esim.sehir disinda calisio yumurtlama zamani izin alip gelionezaman tutarsa artikBakalım inşallah bu ay tutunur bebişlerimizde bizleri de mutlu ederler=) Bat yaklaştıkça heyecan da artıyor=)
Bugundende bole aksam ustune dogru biseye almaya uzandigimda sanki icten bole bo cekme gibi bisi hissediyorum niyeyseBakalım inşallah bu ay tutunur bebişlerimizde bizleri de mutlu ederler=) Bat yaklaştıkça heyecan da artıyor=)
İkimizde nisan a kaldık kuzumBen suan oldum canim 1 yarin olmam lazimdi erken oldu biraz kafani rahatlatsan belki gelir adetin.
Benimki suan 24 mart gozukuyor canim yaz gelmeden hamile olsak koyde dedemler var cok sevinirdiler ben hersene yanlarina giderim hayattayken torunlarinin cocugunu gorurler insallah.İkimizde nisan a kaldık kuzum
Valla inş sezgilerimiz doğru çıkarda mutlu oluruz bizdeBugundende bole aksam ustune dogru biseye almaya uzandigimda sanki icten bole bo cekme gibi bisi hissediyorum niyeyse
Benim de kızım çok istiyor 6 yaşı bitecek haziran da inşallah nasip olur onlara birer kardeşBenimde bi kizim.var canim 2gun sonra nasiose 4yasina giricek cok istio kardesi olsun dua edio hep
Canım stresten ben 28 günde bir olurlen geçen sene çocuk istediğim andan 3 ay adet olamadım doktora gittim stresten dedi direkBen neden adet olamıyorum 33 gün oldu
Hele bugün sıfır belirti
Canım stresten ben 28 günde bir olurlen geçen sene çocuk istediğim andan 3 ay adet olamadım doktora gittim stresten dedi direk
Aynen ben de hep diyorum kendime bileydim hiç korunmazdım direk hamile kalırdım diye ilk evlendiğimde hiç bir problemim yoktu ne zaman dedik hadi çocuk yapalım o zaman hortladı bütün sıkıntılarYaa inanmıyorum gerçekten mi
O kadar stresli zaman geçirdim gecikmedi de bi bebek istedik diye düzenimiz şaştı
İnsallah canimValla inş sezgilerimiz doğru çıkarda mutlu oluruz bizde
Ayyy insallah canimmBenim de kızım çok istiyor 6 yaşı bitecek haziran da inşallah nasip olur onlara birer kardeş