Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farkli seyler var ama konduramiyorum sanirim neyseki az kaldi kafayi siyircam yoksa canim adet onceside boyler seyler oluyor bende emin olamıyorum. En kisa zamanda vericem ama guzel haberleri hissediyorum.

Tamam canım haber veririm ama bata kadar yapmicam sanırım :) yaparsam etiketlerim yine :)
Canım ben yumurtlamanın 9. Günü gölgeyle 10. Günü net bir şekilde normal hamilelik testinde gördüm hamileliğimi. Yani anlayacağın bata 5 gün vardı. Öldüm öldüm dirildim kimyasal mı değil mi kan değeri ikiye katladı mı diye. Eğer öyle bir sabrın varsa bata kadar bekle tam bat günü yaparsın.

Farkli seyler var ama konduramiyorum sanirim neyseki az kaldi kafayi siyircam yoksa canim adet onceside boyler seyler oluyor bende emin olamıyorum. En kisa zamanda vericem ama guzel haberleri hissediyorum.
İnşallah canım inşallah en kısa zamanda.. sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ben hemen başladım cnm 3 tane yptım bugm 4 ü ypıcam bnce başlamalısın

Günaydın
Hala adet olmamışım
Gece yatarken sanki olacağım gibi gelmişti
Lekelenme falan da yok
Çok hastayım boğaz spreyi bile kullanmadım bişey vardır da zararlı olur diye. Çok mu pimpirikliyim acaba
Bana hastane yolu göründü
Haberleşiriz

Haber bekliyoruz canım senden kan mi vereceksin

Aynen canım bu sabah ağrılarım var ama azalmış gün içinde yine artar mı bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun sabrım var ya artık sıkıldım negatiften adet olmazsam yapıcam test nasılsa belli olur :)

Kızlar günaydın benim bugün itibariyle batı dört gün geçti iki gün önce bir lekelenme oldu onun dışında bir şey olmadı bugün sabah çıkmadan gebelik testi olmayınca elimde ovülasyon testi nde bakayım dedim herhangi bir çift çizgi falan yok.Hamile olunca lh miktarı kesin artıyor mu acaba ? Adetim hiç şaşmazdı ama kist falan mı var acaba

Ben o lh meselesine çok da güvenemedim
Herkeste artmıyor ya da o kadar çok artmıyor olabilir mi acaba?
Sen hcg yap hadi hayırlısı inşallah :)

Ben o lh meselesine çok da güvenemedim
Herkeste artmıyor ya da o kadar çok artmıyor olabilir mi acaba?
Sen hcg yap hadi hayırlısı inşallah :)
Bugün bi test alayım en iyisi ümitlenmek de istemiyorum ama haftasonunu inat ettim almadın test . Bugün belki kadın doğumcuya giderim diye ama şimdi de gidipte kan testinde negatif görmek daha çok zoruma gidiyor ama bugün gidemezsem başka bir gün gidemem akşama kadar dersim var. Beni cezbeden okulun çok yakınında hastane var giderken uğrayıversem mi diyorum ama şeytan uymucam :)

Gunaydın kızlar nasılsınız benım bugun asırı mıdem bulanıyo ıns cıkarmam hayatımda onemlı donum noktasına gırıyoruz eşim polıslıgı kazandı erzuruma egıtıme gıdıcek 6 ay maddı manevı hersey ustumde kalcak sımdı aılem benle kalıcak fok zor olcak cok ozlıcem ;(

Ama sonuç zaten var olan bir gerçek
Sen test yaptırsan da yaptırmasan da orada duruyor
Kendini bu belirsizlikten kurtarmak istemez misin :)
Negatifse de negatif önüne bakarsın
Ben kendi adıma böyle düşünüyorum

Sen ne yaptın canm sonuç ne zamannn güzel haberlerimiz olur inşallah bu ay

Kan verdim az önce
Sonuç 2 de falan çıkarmış
İnternetten bakmak için numarasını aldım
Öğlen kontrol ederim internetten
Biraz heyecanlandım

Hayırlı uğurlu olsun, çoçuğunuzun kısmeti bence öyle düşün . Rabbim sizi tez vakitte kavuştursun. senin için bu Süreçte daha zor ama Allah yardımcın olur merak etme en azından ailenle birliktesin iyi düşün iyi olsun canım

e
şimde bu sefer test yaptırmak istiyorum ama eşim bugün hasta olacaksın diyor ve canımı sıktı bütün hafta sonu daha önce de gecikmişti diyor, nerden bilsin tabi en fazla bir iki gün okmulrue . dört gün geçikmişti. Bar günümde erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı ona canım sıkıldı o yüzden biraz ümidim yok ama bir yandan da görmek istiyorum neyse çıkana kadar düşüneyim enniyisi . Sol kasığımda da ağrı var sanki hasta olacakmışım gibi de hissediyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…