Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun, çoçuğunuzun kısmeti bence öyle düşün . Rabbim sizi tez vakitte kavuştursun. senin için bu Süreçte daha zor ama Allah yardımcın olur merak etme en azından ailenle birliktesin iyi düşün iyi olsun canım
Evet cnm allahın ıznıyle ıste duygusaşım bu hormonlardan ıyıce

Kızlar günaydın benim bugün itibariyle batı dört gün geçti iki gün önce bir lekelenme oldu onun dışında bir şey olmadı bugün sabah çıkmadan gebelik testi olmayınca elimde ovülasyon testi nde bakayım dedim herhangi bir çift çizgi falan yok.Hamile olunca lh miktarı kesin artıyor mu acaba ? Adetim hiç şaşmazdı ama kist falan mı var acaba
Normalde adetin böyle lekelenmeyle başlıyor muydu? LH herkeste çok artmıyor. Herkes anlamıyor yani. Ama er ya da geç LH kopkoyu oluyor. Kiminde adetten önce kiminde adetten sonra. O yüzden gebelik testi yap bence canım.

Normalde adetin böyle lekelenmeyle başlıyor muydu? LH herkeste çok artmıyor. Herkes anlamıyor yani. Ama er ya da geç LH kopkoyu oluyor. Kiminde adetten önce kiminde adetten sonra. O yüzden gebelik testi yap bence canım.
Lekelenme oluyordu ama bi kaç saat sonra dökülme oluyordu . Acaba ben stres mi yaptım ya .. adet neden geçilebilir acaba kist falan olabilir mi

Lekelenme oluyordu ama bi kaç saat sonra dökülme oluyordu . Acaba ben stres mi yaptım ya .. adet neden geçilebilir acaba kist falan olabilir mi
Kist olabilir stres olabilir gebelik olabilir. Herşey olabilir. Eğer test yaparsan negatifi görürsen stres kalmaz adet olursun. Pozitifi görürsen zaten süper olur :)

Kızlar merhaba, bende bebiş için mücadele ediyorum. Doktorum yumurta tembelliği teşhisi koymuştu. bi kaç ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç olumsuz olunca rahim filmi istedi bu ay çektirdim hamd olsun temiz çıktı. Şimdi bu ay gebelik yasak dedi doktor. Bende diyorum ki yumurta takibi için doktora gitsem mi yine yoksa biraz doğal akışınamı bıraksam? Çünkü gecen ay hiç ilaç kullanmadan evde yaptığım ovulasyon testinden pozitif sonuç almıştım. Kafam çok karışık

Kızlar merhaba, bende bebiş için mücadele ediyorum. Doktorum yumurta tembelliği teşhisi koymuştu. bi kaç ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç olumsuz olunca rahim filmi istedi bu ay çektirdim hamd olsun temiz çıktı. Şimdi bu ay gebelik yasak dedi doktor. Bende diyorum ki yumurta takibi için doktora gitsem mi yine yoksa biraz doğal akışınamı bıraksam? Çünkü gecen ay hiç ilaç kullanmadan evde yaptığım ovulasyon testinden pozitif sonuç almıştım. Kafam çok karışık
Bence hiç irdeleme bi kaç ay akışına bırak doktor zaten bu ay yasak demiş

Kızlar benim kasıklarımda arada bir mıyık mıyık ağrılarım oluyor.Batma gibi ama 1 sn kadar sürüyor geçiyor.Ve bu ay her ay yaşadığım belirtilerden hiç biri yok.Her ay bi sürü belirti görürdüm kendimde deli gibi bu ay sadece arada sırada kasık batması o da 2 gündür,aşırı kabızlık var.Birde idrarım bulanık gibi ama ağrım da yok .

Kist olabilir stres olabilir gebelik olabilir. Herşey olabilir. Eğer test yaparsan negatifi görürsen stres kalmaz adet olursun. Pozitifi görürsen zaten süper olur :)
Ayy inşallaj ya atarın resim :) pozitif olursa zaten koşarım hastaneye :dua: neyse heveslenmeyeceğim.. sıvıyı durdurup üç saat sonra test yapıp resim atacağım

Merhaba hanımlar, ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır ara ara sessizce takip ediyordum. :cool:
BAT 2 Mart

Eşimde ve bende problem yok, yani sebepsiz infertelite..

Bir olumsuz tüp bebek denememiz oldu. Yaş itibari ile acele ediyorum haliyle.

Bu ay belirtilerimi gün gün takip ettim. 1.5 senedir her ay umutlandığım gibi bu ay da çok umutluyum

Hepimizin umutları minik yavrularımıza gebe kalır inşallah :emir_bebek:

Merhaba hanımlar, ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır ara ara sessizce takip ediyordum. :cool:
BAT 2 Mart

Eşimde ve bende problem yok, yani sebepsiz infertelite..

Bir olumsuz tüp bebek denememiz oldu. Yaş itibari ile acele ediyorum haliyle.

Bu ay belirtilerimi gün gün takip ettim. 1.5 senedir her ay umutlandığım gibi bu ay da çok umutluyum

Hepimizin umutları minik yavrularımıza gebe kalır inşallah :emir_bebek:
Amin canım ne zamandır deniyorsunuz

Geç yaşta evlendim ben. Evleneli bir buçuk yıl oldu, ilk günden deniyoruz.

Bildiğimiz gibi Stres önemli bir etken, elimizden geldiği kadarıyla stresten uzak durmaya çalışmalıyız.

Ayrıca eşimizle bir araya gelmeyi gebe kalmak için görev haline getirmek değil de akışına bırakarak daha olumlu bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum :dua:

Doktor neden bu ay yasak dedi ki ??? Bende 9 şubatta çektirdim rahim filmi doktor istediğiniz zaman hatta ay sonuna kadar 3dünde 1 ilişki olsun dedi

Geç yaşta evlendim ben. Evleneli bir buçuk yıl oldu, ilk günden deniyoruz.

Bildiğimiz gibi Stres önemli bir etken, elimizden geldiği kadarıyla stresten uzak durmaya çalışmalıyız.

Ayrıca eşimizle bir araya gelmeyi gebe kalmak için görev haline getirmek değil de akışına bırakarak daha olumlu bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum :dua:
Geç yaş derken yaşın kaç?

Doktor neden bu ay yasak dedi ki ??? Bende 9 şubatta çektirdim rahim filmi doktor istediğiniz zaman hatta ay sonuna kadar 3dünde 1 ilişki olsun dedi
valla onu bende anlamadım ilk kez ondan duydum böyle birşey. Ben film çektirmeden önce antibiyotik bazında bazı ilaçlar kullandım. birde narkozlu yaptırdım. Bu ay gebelik olursa çocuk kesinlikle sakat olur mutlaka korun dedi bana

valla onu bende anlamadım ilk kez ondan duydum böyle birşey. Ben film çektirmeden önce antibiyotik bazında bazı ilaçlar kullandım. birde narkozlu yaptırdım. Bu ay gebelik olursa çocuk kesinlikle sakat olur mutlaka korun dedi bana
Bende anestezili yaptırdım canm yumurtlama dönemin geçti mi peki

X