- 23 Kasım 2014
- 312
- 114
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
Kızlarrr sonuç 1.20 çıktı Nasip değilmiş demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım nasipten öte gidilmiyo Rabbim kısa sürede güldürsün InşAllah yüzünüKızlarrr sonuç 1.20 çıktı Nasip değilmiş demek ki
İnşaallah canım bakalım dr um ne diyecekHayırlısı olsun canım nasipten öte gidilmiyo Rabbim kısa sürede güldürsün InşAllah yüzünü
Ilk asilamaiydi uzulme zamani degilmis cnnmİnşaallah canım bakalım dr um ne diyecek
İlk aşılamaydı canım öyle zamanı değilmiş ama ufakta olsa hala ümidim var sanki dr umla görüşeyim ondan sonra ikna olacağım :)Ilk asilamaiydi uzulme zamani degilmis cnnm
Topiklerde okudugum kadaryla zaten ikinci asilamada daha yuksekmis tutmasi. Rabbim insallah elimixi umutlarımızı bos birakmaz askim. Yasin kac bu aradaİlk aşılamaydı canım öyle zamanı değilmiş ama ufakta olsa hala ümidim var sanki dr umla görüşeyim ondan sonra ikna olacağım :)
Amin canım inşaallah 27 yaşındayımTopiklerde okudugum kadaryla zaten ikinci asilamada daha yuksekmis tutmasi. Rabbim insallah elimixi umutlarımızı bos birakmaz askim. Yasin kac bu arada
Kiz daha yasin genc uzme kndini o bebek buraya gelicek okdrAmin canım inşaallah 27 yaşındayım
Hahahahha akşam akşam güldürdün beni senin yaş kaçKiz daha yasin genc uzme kndini o bebek buraya gelicek okdr
Benim yas 22 nalet olasica pkom var denemedigim kocakari ilaclari klmadi herseyi denefik. Esimdede varkisol var ne etcem bilmiom ama cok umitliyim dusmanlarima inat yapcam o cocugu ya oyle yah boyleHahahahha akşam akşam güldürdün beni senin yaş kaç
Olur inşaallah canım senin yaşın daha genç hayırlısını versin rabbimBenim yas 22 nalet olasica pkom var denemedigim kocakari ilaclari klmadi herseyi denefik. Esimdede varkisol var ne etcem bilmiom ama cok umitliyim dusmanlarima inat yapcam o cocugu ya oyle yah boyle
canimnbenim bi bildigim macun var hanimlara ozelndiye instagramda ona bakabilirsin bende 2 aydir kullaniyorum asilamadada kullandim bi dene istersen pko ya iyi geliyormusBenim yas 22 nalet olasica pkom var denemedigim kocakari ilaclari klmadi herseyi denefik. Esimdede varkisol var ne etcem bilmiom ama cok umitliyim dusmanlarima inat yapcam o cocugu ya oyle yah boyle
Amin btnm. Normal yolla olmayinca her turlu yola baswuruyo insanOlur inşaallah canım senin yaşın daha genç hayırlısını versin rabbim
Askim bnde inofolic combi var suan stoklamistim. Onu suan iciyorum. Onun yumurtam olusmustu. Pko ilaclara cok az yanit verio.canimnbenim bi bildigim macun var hanimlara ozelndiye instagramda ona bakabilirsin bende 2 aydir kullaniyorum asilamadada kullandim bi dene istersen pko ya iyi geliyormus
bence mqvunudq dene derim kuzum brnimde yumurta rezerv azligi var pkoda daha etkiliymis bu macunnnAskim bnde inofolic combi var suan stoklamistim. Onu suan iciyorum. Onun yumurtam olusmustu. Pko ilaclara cok az yanit verio.
Bnm aldigim macun bna yaramiyor yah gozlerim şişiyor basim agrio nefesim tikaniyor. Bi cay kasihi yesem vile cok kotu oluyorum. Yararo olmuyo bna heralde bünye zayifKizlarrr üzülmeyinnn hersey vakti gelince olacakkk... Allahimmmm bizlerede nasip edecek insallahh bakin ben 3 asilama atlattim hala ayaktayim su macunun tarifini buraya yazsan canim yaa ne iyi olur
iyi gelmiyosa kullanma canim naptin gittinmi doktoraBnm aldigim macun bna yaramiyor yah gozlerim şişiyor basim agrio nefesim tikaniyor. Bi cay kasihi yesem vile cok kotu oluyorum. Yararo olmuyo bna heralde bünye zayif
Yarın gtcem askim esim dun nobetteydi uyuyamam dedi. Bn bisi ditemedimiyi gelmiyosa kullanma canim naptin gittinmi doktora
hadi hayirlisi canim benimmmYarın gtcem askim esim dun nobetteydi uyuyamam dedi. Bn bisi ditemedim