• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
İlk aşılamaydı canım öyle zamanı değilmiş ama ufakta olsa hala ümidim var sanki dr umla görüşeyim ondan sonra ikna olacağım :)
Topiklerde okudugum kadaryla zaten ikinci asilamada daha yuksekmis tutmasi. Rabbim insallah elimixi umutlarımızı bos birakmaz askim. Yasin kac bu arada

Hahahahha akşam akşam güldürdün beni senin yaş kaç
Benim yas 22 nalet olasica pkom var denemedigim kocakari ilaclari klmadi herseyi denefik. Esimdede varkisol var ne etcem bilmiom ama cok umitliyim dusmanlarima inat yapcam o cocugu :KK53: ya oyle yah boyle:KK8:

Benim yas 22 nalet olasica pkom var denemedigim kocakari ilaclari klmadi herseyi denefik. Esimdede varkisol var ne etcem bilmiom ama cok umitliyim dusmanlarima inat yapcam o cocugu :KK53: ya oyle yah boyle:KK8:
Olur inşaallah canım senin yaşın daha genç hayırlısını versin rabbim

canimnbenim bi bildigim macun var hanimlara ozelndiye instagramda ona bakabilirsin bende 2 aydir kullaniyorum asilamadada kullandim bi dene istersen pko ya iyi geliyormus

canimnbenim bi bildigim macun var hanimlara ozelndiye instagramda ona bakabilirsin bende 2 aydir kullaniyorum asilamadada kullandim bi dene istersen pko ya iyi geliyormus
Askim bnde inofolic combi var suan stoklamistim. Onu suan iciyorum. Onun yumurtam olusmustu. Pko ilaclara cok az yanit verio.

Kizlarrr üzülmeyinnn hersey vakti gelince olacakkk... Allahimmmm bizlerede nasip edecek insallahh bakin ben 3 asilama atlattim hala ayaktayim :eğlence: su macunun tarifini buraya yazsan canim yaa ne iyi olur

Kizlarrr üzülmeyinnn hersey vakti gelince olacakkk... Allahimmmm bizlerede nasip edecek insallahh bakin ben 3 asilama atlattim hala ayaktayim :eğlence: su macunun tarifini buraya yazsan canim yaa ne iyi olur
Bnm aldigim macun bna yaramiyor yah gozlerim şişiyor basim agrio nefesim tikaniyor. Bi cay kasihi yesem vile cok kotu oluyorum. Yararo olmuyo bna heralde bünye zayif

Back