- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
hadi gözünüz aydin canimmmm cimcime geliyo desene allahim hayirli dogumlarinida göstersin insallah. buralardayim canim pek yazmiyorum sadece adetim 5 gün erken geldi haftaya persembe kontrolüm var ve bi dahaki adetimde insallah dondurulmus embryolari koyacaklar sabirsizlikla bekliyorum bendeKızlar nerdesiniz? Yoksunuz ne zamandır.Bugün dr kontrolüm vardı.Benim inatçı meleğim bu sefer saklamadı.Cinsiyetini öğrendik.Kızım olacak Allahin izniyle...
sağol canım benim.şimdi sizlerden güzel haberler bekliyorum.onun için hep bakıyorum yazdınız mı diye.Rabbim tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallah...hadi gözünüz aydin canimmmm cimcime geliyo desene allahim hayirli dogumlarinida göstersin insallah. buralardayim canim pek yazmiyorum sadece adetim 5 gün erken geldi haftaya persembe kontrolüm var ve bi dahaki adetimde insallah dondurulmus embryolari koyacaklar sabirsizlikla bekliyorum bende
Canım ben bilmiyom henüz gebelik geçirmedim ama kan değerinde artış var ogrendinmi sonucunuAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Daha 3.test cikmadiiii bekliyommmCanım ben bilmiyom henüz gebelik geçirmedim ama kan değerinde artış var ogrendinmi sonucunu
Aşkım bnm de dün sağ kasigim çok ağrıdı bastırınca nefesim kesiliyordu wc gittim uçuk bir pembe kan benn sokkkkk güya bu ay ara vermiştim yine başıma nelerngeldibendede bi degisiklik yok canim, adetimi bekliyorum dondurulmus embryo koyacaklar ama adetimin gecikecegi tuttu valla stres stres alip basimi gidesim var
Bu ağrı aynı gaz sancısı gibiydi adetim 20 eylülde başladı 22. Gün bu lekeyle karşılaştım. Daha 11 gün var adetimeAşkım bnm de dün sağ kasigim çok ağrıdı bastırınca nefesim kesiliyordu wc gittim uçuk bir pembe kan benn sokkkkk güya bu ay ara vermiştim yine başıma nelerngeldi
ayyy hadi hayirlisi kuzummmm yerlesme kanamasina benzio ama sabret bakalim... insallah kendiliginden olmusturBu ağrı aynı gaz sancısı gibiydi adetim 20 eylülde başladı 22. Gün bu lekeyle karşılaştım. Daha 11 gün var adetime
Valla takmıyordum bu ay ara verdim diye akışına bıraktım ama şuan pıt pıt atio kasiklarim unutma ma izin vermiyorayyy hadi hayirlisi kuzummmm yerlesme kanamasina benzio ama sabret bakalim... insallah kendiliginden olmustur
ayyyy kiz beni habersiz birakma allahimmm insallah tutmustur canim benimmmm hakkinda hayirlisi dikkat et kendineValla takmıyordum bu ay ara verdim diye akışına bıraktım ama şuan pıt pıt atio kasiklarim unutma ma izin vermiyor
Canım çarşambaya randevu almıştım malatya gözde hastanesine. O güne kadar ♀bekliyim bakalım rabbim ol derse olur. Ümitsiz bırakmasın bizi benim yumurtalar ilaçsız buyumedigi için umudum yoktu doktora gitmeden olmaz diyordum. Lekelenme beni alt üst etti.ayyyy kiz beni habersiz birakma allahimmm insallah tutmustur canim benimmmm hakkinda hayirlisi dikkat et kendine
ay hic öyle düsünme ayni sorun bendede vardi biliyormusun düzenli adet görüyordum ama yumurtam gelismiyordu ve suan kendiliginden olusuyor nasil oldu bilmiyorum.. rabbim ol der ve olur dedigin gibi .. vakitde gecmez simdiCanım çarşambaya randevu almıştım malatya gözde hastanesine. O güne kadar ♀bekliyim bakalım rabbim ol derse olur. Ümitsiz bırakmasın bizi benim yumurtalar ilaçsız buyumedigi için umudum yoktu doktora gitmeden olmaz diyordum. Lekelenme beni alt üst etti.
Üç gün sonra öğrencem hastaneyi aradım yerleşme kanaması dedi dinlen dedi eğer öyle değilse çok büyük hayal kırıklığı olur benim için.sen ne ettin tedavi durumun hangi asamadaay hic öyle düsünme ayni sorun bendede vardi biliyormusun düzenli adet görüyordum ama yumurtam gelismiyordu ve suan kendiliginden olusuyor nasil oldu bilmiyorum.. rabbim ol der ve olur dedigin gibi .. vakitde gecmez simdi
canim her seye hazirla kendini tabiki positif kal ama hayal kirikligi nedir cok iyi bilirim.. bende tüp bebek tedavisine baslamistim cok agir derecede ohss oldum kac gün serum yedim transfer yapmamislardi, 8 tane dondurulmus cok iyi embroyolarim var, bugün adetim geldi bu ay insallah bi tane koyacaklar. insallah tutar cok heycanliyim yarin hastaneyi aricam ultrasyon randevusu icinÜç gün sonra öğrencem hastaneyi aradım yerleşme kanaması dedi dinlen dedi eğer öyle değilse çok büyük hayal kırıklığı olur benim için.sen ne ettin tedavi durumun hangi asamada
Ay hadi bu ay hayırlı haberler verelim birbirimize ben çok aşırı heyecAnliyimcanim her seye hazirla kendini tabiki positif kal ama hayal kirikligi nedir cok iyi bilirim.. bende tüp bebek tedavisine baslamistim cok agir derecede ohss oldum kac gün serum yedim transfer yapmamislardi, 8 tane dondurulmus cok iyi embroyolarim var, bugün adetim geldi bu ay insallah bi tane koyacaklar. insallah tutar cok heycanliyim yarin hastaneyi aricam ultrasyon randevusu icin
ayyy insallahhh canim 11. ayda esimin dogum günü var tamda o tarihe geliyo test günü ona müjdelemeyi cok isterim allahim bizede nasip etsin insallahhhAy hadi bu ay hayırlı haberler verelim birbirimize ben çok aşırı heyecAnliyim
Bence vereceksin. Rabbimin izniyle ben bizden umutluyum bu ay olucakayyy insallahhh canim 11. ayda esimin dogum günü var tamda o tarihe geliyo test günü ona müjdelemeyi cok isterim allahim bizede nasip etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?