- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
canim naptinnn haberler ne durumda?Bence vereceksin. Rabbimin izniyle ben bizden umutluyum bu ay olucak
degerlerin güzel yükselmis insallahh keseyi ve kalp atisinida görürsün canimAşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Insallah sagliklica dogururummmm cok istiyoruzzzdegerlerin güzel yükselmis insallahh keseyi ve kalp atisinida görürsün canim
Ayy inşallah adet olmasın aşkım. Ben mutlu olamadım inşallah sen olursunkizlar gecen hafta carsamba transferim oldu pazartesi kan vercem ama karnim agriyo adet olacakmisim gibi cok korkuyorum
Ayy inşallah adet olmasın aşkım. Ben mutlu olamadım inşallah sen olursun
insallah canim bugün test yaptim negatif cikti moralim cok bozuk... bugün transferin 8. günü tek ümidim erken test yapmisimdir umarim sonuc yalnistir.. sende ne gelismeler var canim?Ayy inşallah adet olmasın aşkım. Ben mutlu olamadım inşallah sen olursun
Sakın bırakma kendini canım.Rabbim senin de yüzünü güldürecek inş.kan testimi aldim malesef negatif canim cok üzgünüm isteyim bellide edemiyorum cok zor
Kalbini ferrah tut aşkım ya ne kdr çok istersek ok Dr çok zor oluyor herşey.Ben yeniden asılama yap cam bu ay sadece devletten yardım alabilmek için. Yoksa bu umudum yok. Altı senelik evli olan bi arkadaşımın normal yola hamile kaldığını daha bugün duydum. Karmaşık duygular içindeyim.insallah canim bugün test yaptim negatif cikti moralim cok bozuk... bugün transferin 8. günü tek ümidim erken test yapmisimdir umarim sonuc yalnistir.. sende ne gelismeler var canim?
hadi insallah canim bu sefer tutarda tüp bebege gerek kalmaz benim ikincide tutmadi ara verdik suan, acaba vucut gerimi atiyo embryoyu ona bakacaklar simdi kan felan verdim bakalim hayirlisiKalbini ferrah tut aşkım ya ne kdr çok istersek ok Dr çok zor oluyor herşey.Ben yeniden asılama yap cam bu ay sadece devletten yardım alabilmek için. Yoksa bu umudum yok. Altı senelik evli olan bi arkadaşımın normal yola hamile kaldığını daha bugün duydum. Karmaşık duygular içindeyim.
Herzaman inşallah hayırlısı demekten başka birşey gelmiyormuş elimden bunu anladım. Yarın doktor ne dicek şuan çok düşünüyorum.hadi insallah canim bu sefer tutarda tüp bebege gerek kalmaz benim ikincide tutmadi ara verdik suan, acaba vucut gerimi atiyo embryoyu ona bakacaklar simdi kan felan verdim bakalim hayirlisi
insallah canimmmm allahim yüzünü güldürsünn positif kal zor olsadaÜç yumurtam varmış. Cumartesi ignemi vurur büyük ihtimale dua edin bu sefer tutsun gerçekten yoruldumm
Umut yok valla olursa büyük bi mucize olurinsallah canimmmm allahim yüzünü güldürsünn positif kal zor olsada
canim yaptirdinmi asilamaniKızlar nerdesiniz
Yok tatlım yumurtam uc tabeydi.doktor normal ilişkiyle olsun bu sefer dedi. Altı gündür aralıksız tempoylacanim yaptirdinmi asilamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?