• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
degerlerin güzel yükselmis insallahh keseyi ve kalp atisinida görürsün canim

Ayy inşallah adet olmasın aşkım. Ben mutlu olamadım inşallah sen olursun
insallah canim bugün test yaptim negatif cikti moralim cok bozuk... bugün transferin 8. günü tek ümidim erken test yapmisimdir umarim sonuc yalnistir.. sende ne gelismeler var canim?

insallah canim bugün test yaptim negatif cikti moralim cok bozuk... bugün transferin 8. günü tek ümidim erken test yapmisimdir umarim sonuc yalnistir.. sende ne gelismeler var canim?
Kalbini ferrah tut aşkım ya ne kdr çok istersek ok Dr çok zor oluyor herşey.Ben yeniden asılama yap cam bu ay sadece devletten yardım alabilmek için. Yoksa bu umudum yok. Altı senelik evli olan bi arkadaşımın normal yola hamile kaldığını daha bugün duydum. Karmaşık duygular içindeyim.

Kalbini ferrah tut aşkım ya ne kdr çok istersek ok Dr çok zor oluyor herşey.Ben yeniden asılama yap cam bu ay sadece devletten yardım alabilmek için. Yoksa bu umudum yok. Altı senelik evli olan bi arkadaşımın normal yola hamile kaldığını daha bugün duydum. Karmaşık duygular içindeyim.
hadi insallah canim bu sefer tutarda tüp bebege gerek kalmaz benim ikincide tutmadi ara verdik suan, acaba vucut gerimi atiyo embryoyu ona bakacaklar simdi kan felan verdim bakalim hayirlisi

hadi insallah canim bu sefer tutarda tüp bebege gerek kalmaz benim ikincide tutmadi ara verdik suan, acaba vucut gerimi atiyo embryoyu ona bakacaklar simdi kan felan verdim bakalim hayirlisi
Herzaman inşallah hayırlısı demekten başka birşey gelmiyormuş elimden bunu anladım. Yarın doktor ne dicek şuan çok düşünüyorum.

Kendiliğinden olmicagini bildiğim den baya umutsuzum.şaka gibi 7 ay catlatma yumurtanın neden tutmadığını tartışıyoruz doktor bile anlamı o

Üç yumurtam varmış. Cumartesi ignemi vurur büyük ihtimale dua edin bu sefer tutsun gerçekten yoruldumm

Back