- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
canim benim basi öne egmek yok tüm motiveyle devam.. insallah birgün olacak.. benimde gelmedi ya gelmedigi hergün ayri stress oluyorum... olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra geciktigini duymustum, ne kdr gecikecek bakalimÜzgünüm kızlar eminimim adet olacağımdan ve öylede oldu. Nasipten öte gidilmiyor.ikinci için kolları sıvadım bakalim
canim sakin ümitsizlige kapilma cok iyi anliyorum seni 3 asilamadan sonra tüp bebekte tutmayinca yerle bir oldum hergün agladim ama anladimki nasipten öteye gidilmiyor... allahim bizede nasip edecek insallah suan o üzüntü bosa giden caba yikilan hayaller hersey üst üste ama allahim gönlüne gönlümüze sabir versin ferahlik versin.. Gecen bi arkadasim cok güzel bi cümle söyledi bana kendime geldim. Allah sabredenleri severmis dedi. belkide bizim sinavimizda bu canim.. Rabbim gönlünden o sabiri ferahligi eksik etmesinHayat nekadar zorlaşıyor her geçen gün.....
AMIN CANIM. BENIM DOKTORUM IZNE AYRILMIŞ BNDE ECZANEDENN IKI KUTU KLOMEN ALDIM YARIN BASLICAM.DORT GUN BEKLER GDERIM O GUND KADAR DOKTOR GELOR DIYE DUSUNUYORUM. BAKALIM HAYIRLISIYLA KUCAGINIZ DOLACAK INSALLAH. AGLADIM COK KENDIME GELDİM. EŞİM COK Kİ ZDI KENDIME GELDIM.BAKALIM NELER BEKLIOR BENIcanim sakin ümitsizlige kapilma cok iyi anliyorum seni 3 asilamadan sonra tüp bebekte tutmayinca yerle bir oldum hergün agladim ama anladimki nasipten öteye gidilmiyor... allahim bizede nasip edecek insallah suan o üzüntü bosa giden caba yikilan hayaller hersey üst üste ama allahim gönlüne gönlümüze sabir versin ferahlik versin.. Gecen bi arkadasim cok güzel bi cümle söyledi bana kendime geldim. Allah sabredenleri severmis dedi. belkide bizim sinavimizda bu canim.. Rabbim gönlünden o sabiri ferahligi eksik etmesin
Bende aynı yollardan geçtim canım.2 başarısız klomen tedavisi ve 1 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememde meleğim tutundu.Ağlamak iyidir.Her başarısız tedaviden sonra bende hıçkıra hıçkıra ağladım.Sonra güç toplayıp yeni tedaviye başladım.Rabbim sizinde kucağınızı dolduracak inşallah.Her şeyin bir zamanı var ve biz bu zamanı bilemiyoruz malesef.bu kadar yıpranmak da bu yüzden.Şimdi olmadıysa diğer tedavide olacak inşallah.İçinizi ferah tutun inanın.Ben her tedavide çok olumsuzdum.Tüp bebek tedavisi için başka yerde başladığımda ilk gidişimde tamam dedim olacak bu iş.İnandım...Kan sonucu yaklaştıkça korktum umudum yok oldu en kötüsünü düşündüm ve hazırladım kendimi.Çok sükür ki yanıldım.Her şeyin zamanı var biz ne desek ne kadar istesek boş.Zamanı gelmeden olmuyor bazı şeyler.İnşallah sizler için de dogru zaman gelmiştir....AMIN CANIM. BENIM DOKTORUM IZNE AYRILMIŞ BNDE ECZANEDENN IKI KUTU KLOMEN ALDIM YARIN BASLICAM.DORT GUN BEKLER GDERIM O GUND KADAR DOKTOR GELOR DIYE DUSUNUYORUM. BAKALIM HAYIRLISIYLA KUCAGINIZ DOLACAK INSALLAH. AGLADIM COK KENDIME GELDİM. EŞİM COK Kİ ZDI KENDIME GELDIM.BAKALIM NELER BEKLIOR BENI
canım ne yaptın gelmedi mi hala?Kizlar adetim gelmiyo yaa... ikinci denemeyede baslayamiyoruz. ilk deda hayatimda adet gecikmesi yasiyorum.. ilaclardan olsa gerek ama böyle devam ederse ekimde baslayabilirim ancak okullar aciliyo ve ilk haftalarda hayatta izin alamam...
dün geldi canim 5-6 gün gecikti... bugün hastaneyla konustum ikinci tüp bebek denemesine basladik.. bugün ignelerime basladim carsamba günü ultrasyona cagirdilar hadi hayirlisi bakalim sende nasil gidiyo canimmcanım ne yaptın gelmedi mi hala?
canım ya ben de aynı durumdayım aşılama yapılmam gerkiyo ama bayramda tatil adetliyim doktorumda raporlu okulların en yogun dönemleri napacam diye kara kara düşünüyorumKizlar adetim gelmiyo yaa... ikinci denemeyede baslayamiyoruz. ilk deda hayatimda adet gecikmesi yasiyorum.. ilaclardan olsa gerek ama böyle devam ederse ekimde baslayabilirim ancak okullar aciliyo ve ilk haftalarda hayatta izin alamam...
ayy çok sevindim canım.Hayırlisı olur inşallah.Benimde 3.5 aylığa yaklaştı bebiş.dr kıza benziyor dedi ama kesin değil.ayın 3ünde kontrolum var ozaman belli olur dedi.2li tarama sonucunuda ozaman öğreneceğim. Hepimiz iyi haberler verelim birbirimize inşallah.Sakın stres yapma meleğin Allahın izniyle tutunacak....dün geldi canim 5-6 gün gecikti... bugün hastaneyla konustum ikinci tüp bebek denemesine basladik.. bugün ignelerime basladim carsamba günü ultrasyona cagirdilar hadi hayirlisi bakalim sende nasil gidiyo canimm
canim ben artik isi bos verdim napim... tam okulun acildigi haftaya denk geliyo izin alacam ufak bi ameliyat gibi bisey olcam deyip rapor alcam bilmiyorum... bi bahane bulcaz artikcanım ya ben de aynı durumdayım aşılama yapılmam gerkiyo ama bayramda tatil adetliyim doktorumda raporlu okulların en yogun dönemleri napacam diye kara kara düşünüyorum
insallah bu sefer tutar canim ya rabbimden hayirlisi... senin adinada cok sevindim masallah masallahh... allahim hayirli saglikli bi evlat versinde cinsiyeti ne olursa olsun... benim esimde kiz manyagi hep kizimiz olur insallah deyip duruyoayy çok sevindim canım.Hayırlisı olur inşallah.Benimde 3.5 aylığa yaklaştı bebiş.dr kıza benziyor dedi ama kesin değil.ayın 3ünde kontrolum var ozaman belli olur dedi.2li tarama sonucunuda ozaman öğreneceğim. Hepimiz iyi haberler verelim birbirimize inşallah.Sakın stres yapma meleğin Allahın izniyle tutunacak....
Allah gönlünüze göre versin canım.Hamile kalana kadar ben de hep erkek olsun diyordum.şimdi sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil.diyorum.insallah bu sefer tutar canim ya rabbimden hayirlisi... senin adinada cok sevindim masallah masallahh... allahim hayirli saglikli bi evlat versinde cinsiyeti ne olursa olsun... benim esimde kiz manyagi hep kizimiz olur insallah deyip duruyo
naptin canim gittinmi doktora? bende simdi gidiyorum igneye baslayali 6 gün oldu yumurtalar ne alemde bakilacak..Bende seninle aynı durumdaydım canm doktorumun bna verdiği klomendi onuda kendim aldım adetimin dördüncü günü günde dört tane dün bitti iki kutu bugünde polen ari sütü karışımına başladım. Üç gün için de de doktoruma gtcem.
canım inşallah gelişir.Dikkat et kendine.Stres yapma sakın...Kizlar moralim cok bozuk ya doktor yumurtan cok dedi 15-17 tane ama tam büyümemisler dedi 11-12mm yedi normalde 11. gün toplamislardi ilk denememde simdi uzun sürecek sanirim dedi ve yine igne vardi ohss olma olasiligimda yüksekmis yumurtalar gelisecekmi acaba? cumartesi yine kontrolüm var insallah o güne büyürler
gözün aydın canım.inşallah güzel haberler alırsın.benim de bugün kontrolüm vardı 2li tarama testimde sorun yok çok şükür.cinsiyeti öğrenecektik ama benim minik inatçı meleğim göstermedi.Uyuyordu bir türlü uyandıramadı dr.2 hafta sonra kontrolde tekrar bakicaz artık.3lü tarama testide yapılacak kontrolde.Opu oldum bugün kizlar 20 tane yumurta toplandi.. yarin arayip kact tanesi döllendi diye haber verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?