• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
bu ay catlama ignesi olmadim kuzum bi ay ara vermistik ama yinede ilaclarin etkisi vardir haklisin
Ignenin etkisi bende gitti heralde hiçç siskibligim.gerginliğin.kalmadı.kasik ağrılarımda hic yok kesin tutmadı bnmki. Senin inşa tutar ya biraz moral olursun.bize

Ignenin etkisi bende gitti heralde hiçç siskibligim.gerginliğin.kalmadı.kasik ağrılarımda hic yok kesin tutmadı bnmki. Senin inşa tutar ya biraz moral olursun.bize
ay canim belki tutmustur öyle deme... ben cok kadindan duydum günlerle adet agrisi gibi agri cekip sonra agrilarin felan aniden kesildigini... ve hamile olduklarini ögrendiler... positif kal benim icimde bi his var tuttu bence seninki ve insallah öyledirrrrr canim

ay canim belki tutmustur öyle deme... ben cok kadindan duydum günlerle adet agrisi gibi agri cekip sonra agrilarin felan aniden kesildigini... ve hamile olduklarini ögrendiler... positif kal benim icimde bi his var tuttu bence seninki ve insallah öyledirrrrr canim
Etrafımdaki herkes kesin tuttu diyor. Ama bn çok umutsuzum heralde hep negatif görmekten. Kaynak laniyordur. Kan vermeye bile korkuyorum. Sonucu tahminde etsem yinede el vermiyor içim. Heray husran:duduk::mad:

Doktorum dün vermem için söylemişti ama bn ordaki sonucu görmek için. Hazır d egilm zAten âdetlerime iki gün kaldı.yok sa birsey varsa zaten olmam
canim sen yinede yarin git bi kan ver, belki tutmustur ve yine kanama gelebilir bellimi olur... hakkinda hayirlisi neyse o olsun.. adete kalan son günler col kötü oluyo stressden insan kafayi yiyo... bol bol dua et canim

Bn tam gününde adet oluyom kız tutma di diye diye kendimi inanırdım bu duruma sadece alt karnında taş gibi olmuş.başkada bi belirti yok o gerginlik adetten önce oldug içinde onuda hamisloge yormuyorum

Yarın inss olmam. Bekliyorum.
insallah gelmez canim ve bebegin seninledir.. bende bekliyorum yarin olmam lazim ignelere baslicam.. onunda ayri stresi var ya tatildeydim pazartesi ise basliyorum.. seminerlerim var sonra okullar aciliyo nasil izin alacam müdürden hic bilmiyorum.. ilk okulda egitmenim o yüzden yaz tatilinde yaptik ilk tüp bebegi ikincide yetisir dediler ama yetismicek sanirim of of

insallah gelmez canim ve bebegin seninledir.. bende bekliyorum yarin olmam lazim ignelere baslicam.. onunda ayri stresi var ya tatildeydim pazartesi ise basliyorum.. seminerlerim var sonra okullar aciliyo nasil izin alacam müdürden hic bilmiyorum.. ilk okulda egitmenim o yüzden yaz tatilinde yaptik ilk tüp bebegi ikincide yetisir dediler ama yetismicek sanirim of of
Aşkım tüp bebekteki işlemi tam bilmiyorum ama yurt dışı bide daha değişik olur inss son denemen olur. Canım çok zor insan tukeniyor

Yarın inss olmam. Bekliyorum.
canım içini ferah tut ümitsizliğe kapılma.her an adet olacakmış gibi hissetmen de hamilelik belirtisi.o ağrıyı hissetmen adet olacağın anlamina gelmiyor.korkma ve yaptır testini.sonuç olumsuz bile olsa bunu ögrenmeyi ertelemek yine seni yıpratır...

Allah bir şekilde verir kolayını canım.İnşallah tedavin olumlu gider ve sonucuna ulaşırsın...

Üzgünüm kızlar eminimim adet olacağımdan ve öylede oldu. Nasipten öte gidilmiyor.ikinci için kolları sıvadım bakalim

Back