• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
sükür canimmmm ay hadi insallah kac tane yumurtan olusmus söyledilermi?? benimde adetim gelmedi kiz ümitlenmek istemiyorumda icim icimi yiyo valla karnimin agrisi kesildi iki gün cok agridi simdi tik yok

insallah adetin gelmezde bebisin gelir.tahminen 7-8 yumurta görünüyor dedi ama bakalım çarşamba bir daha bakınca netlesir.

Masallah canim baya olmus insallah tutar bebegin... amin canimda valla korkuyorum
ümitlenmeye cünki bu ay denemedikte hatta yumurtanin catlama gününde bile girmedik iliskiye hamile kalirsam gercekten mucize olue bizim icin

Masallah canim baya olmus insallah tutar bebegin... amin canimda valla korkuyorum
ümitlenmeye cünki bu ay denemedikte hatta yumurtanin catlama gününde bile girmedik iliskiye hamile kalirsam gercekten mucize olue bizim icin

çogu kisinin 15 uzeri yumurtasi.25 30 tane yumurtam vardi diyen olmus bu sitede.ne bileyim kafam karisti.benim ki cok az.gerci onemli olan kalitesi ama.insallah tutar bakalim.Ummadigin anda gelir belki bebis belli mi olur.

çogu kisinin 15 uzeri yumurtasi.25 30 tane yumurtam vardi diyen olmus bu sitede.ne bileyim kafam karisti.benim ki cok az.gerci onemli olan kalitesi ama.insallah tutar bakalim.Ummadigin anda gelir belki bebis belli mi olur.
az olurmu canim dedigin gibi kalitesi önemli iclerinden zaten bir yada iki tanesini koyacaklar.. benimde geldi adetim sabah sabah

tüp bebek için verilen iğnelerim bitti.yarın kontrolüm var ve benden bu tahlili istediler.Progesteron cok dusuk digeride cok yuksek.Cok daraldim.bunlarla ilgili bilgisi olan var mı?Yardım edin kızlar...

Eklentiler

• 1527617303081469989965.jpg
    1527617303081469989965.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 32
valla bende bilmiyorum canim... gittinmi kontrolüne ne dedi doktor?
Gittim canım ilave igne verdi yine yarin oglen kontrole gidecegim.tekrar kan verecegim bu degerlere bakacaklar.Degerler normalmis.Pregesteronun düşük e2ninde yüksek olması gerekiyormus.e2 yumurta sayisini belirliyormus.Yarin bakalim kan sonucuna gore ne diyecekler.

Gittim canım ilave igne verdi yine yarin oglen kontrole gidecegim.tekrar kan verecegim bu degerlere bakacaklar.Degerler normalmis.Pregesteronun düşük e2ninde yüksek olması gerekiyormus.e2 yumurta sayisini belirliyormus.Yarin bakalim kan sonucuna gore ne diyecekler.
bak telas edecek birsey yok haber et bizede gidince

hayırlısı canım.Rabbim ins bidahaki ay yuzunu guldurur.cumartesi yumurta toplama islemim yapılacak kısmetse.sonra beklemeye devam....
Bu ay rahim filmim cekilcek askim. Bn alistim sanki negatifleri gormeye eskisi kadar takmihorum.ne olmissa rabbimin vrdr bi bildigi. Senin ikizin olucK bnce tup bebek haklinda bildigim ok birdey yok ama herkes cftter vftteer gtrior ins bu bekleyisinin mukafatini alirsin

Bu ay rahim filmim cekilcek askim. Bn alistim sanki negatifleri gormeye eskisi kadar takmihorum.ne olmissa rabbimin vrdr bi bildigi. Senin ikizin olucK bnce tup bebek haklinda bildigim ok birdey yok ama herkes cftter vftteer gtrior ins bu bekleyisinin mukafatini alirsin
Ins. Allah hepimizin yuzunu guldurur.Dualarimdasin canim.herseferinde bana ve benim gibi isteyen herkese nasip et diye dua ediyorum.Mucize istiyorum.

Amin canim ins bi gun olucak. Yeterki umudjmuzu yitirmeyelim. Rahim filminden cok korkuyorum sen hic cektrdin mi cok agrili bi islem dediler okuduklarimda bni urkuttu

Amin canim ins bi gun olucak. Yeterki umudjmuzu yitirmeyelim. Rahim filminden cok korkuyorum sen hic cektrdin mi cok agrili bi islem dediler okuduklarimda bni urkuttu
Canım 2 kez çektirdim rahim filmi.Edirne de özel bir hastanede çektirdim beni mahfettiler.Tüp bebeğe başlayınca istda tekrar istediler.Ağrısız bir sistemmiş burdaki cok rahat geçti hafif adet ağrısı gibi bir ağrım oldu sadece.Cektirecegin yeri iyi sec.Benim gibi canın boşuna yanmasın.Yumurta toplama işlemim yapıldi.Az önce geldim hastaneden.12 yumurta toplanmış.pztsi arayıp bilgilendirecekler.Inşallah yumurtalar hayal kırıklığına uğratmaz.

Canım 2 kez çektirdim rahim filmi.Edirne de özel bir hastanede çektirdim beni mahfettiler.Tüp bebeğe başlayınca istda tekrar istediler.Ağrısız bir sistemmiş burdaki cok rahat geçti hafif adet ağrısı gibi bir ağrım oldu sadece.Cektirecegin yeri iyi sec.Benim gibi canın boşuna yanmasın.Yumurta toplama işlemim yapıldi.Az önce geldim hastaneden.12 yumurta toplanmış.pztsi arayıp bilgilendirecekler.Inşallah yumurtalar hayal kırıklığına uğratmaz.
cannim yumurta toplama islemi nasil gecti? narkozmu verdiler yoksa bölgesel uyurturmami oldu?? ben korkuyorum agrin felan oldumu bilgilendirsen bi zahmet

canim hayirlisi hakkinda bebegimizin vakti var demekki ümit kaybetmek yok... bende istanbulda hsg cektirdim echomar di galiba ismi ve cok rahatti bi anlik adet sancisi gibi agri girdi ve bir iki sn sürdü kesildi daha sonrasinda hic agrim olmadi ve tüm gün gezdim hatta.. arastir gitmeden önce yaptiracagin yeri

Back