• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar sonuç çıktı negatifi gördüm yine doktorum pazartesi günü görüşmeye çağırdı ama cuma günü gidebileceğimizi söyledik cuma günü tedavi üzerine tekrar görüşme yapılacak acaba ne diyecek merak ediyorum herhalde tüp bebek yöntemine geçicez öyle olmasını istiyoruz artık hakkımızda hayırlısı olsun çok üzgünüm ama elimizden bir şey gelmiyor Rabbim in imtihanına boynumuz kıldan ince
Hayırlısı canım.Bayadır bakamadım iyi haberler alırım sizlerden dedim ama malesef.Malum bende de bi haber yok.İlk aşılamadan sonra 1 ay mola verdim.Bu mola boş geçmesin dedim ve brokoli kürü uyguluyorum.2.Aşılamayı yaptırmıycam dr değişikliği yapıp tüp bebek merkezine gideceğim.Aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum.Bakalım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bu ay kendiliğinden hamile kalırım....

Dunya yansa umrumda deio suan cok sinirliyim adet oldum agridan duramiyorum dizlerim tutmuyor

Canım üzme kendini.Ne desek boş.Zamanı gelmemiş demek ki.Sabırsızlanıyoruz hepimiz ama malesef zamanı gelmeden hiç birşey olmuyor.Sabretmekten başka bir çare yok malesef...

Hayırlısı canım.Bayadır bakamadım iyi haberler alırım sizlerden dedim ama malesef.Malum bende de bi haber yok.İlk aşılamadan sonra 1 ay mola verdim.Bu mola boş geçmesin dedim ve brokoli kürü uyguluyorum.2.Aşılamayı yaptırmıycam dr değişikliği yapıp tüp bebek merkezine gideceğim.Aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum.Bakalım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bu ay kendiliğinden hamile kalırım....
Brokoli kürünü hiç duymamıştım araştırayım bakalım canım bende artık istemiyorum aşılama olacaksa tüp bebek yapılmasını istiyorum nasipse

Brokoli kürünü hiç duymamıştım araştırayım bakalım canım bende artık istemiyorum aşılama olacaksa tüp bebek yapılmasını istiyorum nasipse
Burda bi kız yazmıştı.İsmini hatırlayamıyorum.Brokoli kürü ile hamile kaldığını söylemişti.4 gün yaptım.Sonra brokoli bulamadım bir hafta kadar ara verdim.Tekrar başladım.6.günüm bugün.2 gün daha yapıp bırakıcam.Artık hayırlısı.3 bardak kaynamış suya 300 gr brokoli atıp 5 dk haşlıyorsun.Soğuyana kadar dursun.Soğuyunca sabah öğle akşam yemeklerden yarım saat önce 1 bardak içiliyor.Tüpleri açıyormuß bu kür.Benim sol tüpüm tıkalı Gerçi olacak olan her türlü olur.Ne duysam yapıyorum işte....

Burda bi kız yazmıştı.İsmini hatırlayamıyorum.Brokoli kürü ile hamile kaldığını söylemişti.4 gün yaptım.Sonra brokoli bulamadım bir hafta kadar ara verdim.Tekrar başladım.6.günüm bugün.2 gün daha yapıp bırakıcam.Artık hayırlısı.3 bardak kaynamış suya 300 gr brokoli atıp 5 dk haşlıyorsun.Soğuyana kadar dursun.Soğuyunca sabah öğle akşam yemeklerden yarım saat önce 1 bardak içiliyor.Tüpleri açıyormuß bu kür.Benim sol tüpüm tıkalı Gerçi olacak olan her türlü olur.Ne duysam yapıyorum işte....
Anladım canım tüplerim açık benim ama sperm sayısı sıkıntılıydı Onu da hallettik ama yinede olmadı bu sefer bakalım nasip artık

Kışlar birşey soracagim ben mart ayinda aşılama yaptırdım maalesef tutmadı falan bu ay adetin gecikti 3gun kan testi yaptırdım 9.7cikti ama bugün bi kanama geldi kasık agrim var benimde durumumda olan varmi

Kışlar birşey soracagim ben mart ayinda aşılama yaptırdım maalesef tutmadı falan bu ay adetin gecikti 3gun kan testi yaptırdım 9.7cikti ama bugün bi kanama geldi kasık agrim var benimde durumumda olan varmi
inşallah yerleşme kanamasıdır canım.Biraz daha bekleyip tekrarla bakalım testi

Yarın istanbul yolcusuyum.Cuma günü tüp bebek için ön görüşmeye gideceğim.Rabbim inşallah eli boş göndermez.Çok korkuyorum.İçim bir tuhaf...

Ins ilk denemende tutar ya vallahi billahi cok zor kndi kndime umit veriom. Yumurtaya bile hamile kalmış kdr seviniyorum suann sahurumu yptim fecii binagrim var olcem
Canım benim ya.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Görüşmeye gittim bugün.Dr,çalışanlar,merkez çok iyiydi.içime sindi.Yumurtalıklarda tembellik var demişti aşılama yapan dr.Bu dr ise yumurtaliklar iyi durumda bir sıkınti yok dedi.Rahim filmi çektirmiştim ona baktı sol tüp tıkalı çıkmış olmayadabilir tekrar bakmamız lazım.Eğer rahim bebeği tutamazsa boşuna tüp bebek yaparız yazık olur dedi.Yarın film için randevu verdiler.sonra tekrar drla görüşeceğim.Eğer bir sorun çıkmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağız.Zaten adetim bir iki güne gelecek.Inşallah sorun çıkmazda başlayabiliriz.Çok gergindim önceki yaşadığım olumsuz dr görüsmeleri nedeniyle ama bu yer çok içime sindi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Yarın yine haber veririm gelişmeleri.

Canım benim ya.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Görüşmeye gittim bugün.Dr,çalışanlar,merkez çok iyiydi.içime sindi.Yumurtalıklarda tembellik var demişti aşılama yapan dr.Bu dr ise yumurtaliklar iyi durumda bir sıkınti yok dedi.Rahim filmi çektirmiştim ona baktı sol tüp tıkalı çıkmış olmayadabilir tekrar bakmamız lazım.Eğer rahim bebeği tutamazsa boşuna tüp bebek yaparız yazık olur dedi.Yarın film için randevu verdiler.sonra tekrar drla görüşeceğim.Eğer bir sorun çıkmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağız.Zaten adetim bir iki güne gelecek.Inşallah sorun çıkmazda başlayabiliriz.Çok gergindim önceki yaşadığım olumsuz dr görüsmeleri nedeniyle ama bu yer çok içime sindi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Yarın yine haber veririm gelişmeleri.
Ayy askim ya ins rahim filminde bi sorun cikmaz.bnm de yok rahim filmi tutmassa bu ay yaoixaz rahim filmini fiyati cok 590

canlarim su hayirli mübarek ramazan ayinda insallah rabbim dualarimizi kabul eder rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah bende sahurumu yaptim rabbim oruclarimizi kabul etsin insallah

Ayy askim ya ins rahim filminde bi sorun cikmaz.bnm de yok rahim filmi tutmassa bu ay yaoixaz rahim filmini fiyati cok 590
rahim filmini cektirdim 520 tl canım.sol tüpü açtılar.şimdi dru bekliyorum bakalim ne diyecek.geçenki rahim filminde beni mahfetmişlerdi bu acısız teknikle çekildi.Bana nasıl bukadar boşa acı çektirmişler....Arada nekadar fark var anlatmam mümkün değil.Tabiki sıfır ağrısız değil ama diğeriyle kıyaslayınca bu devede kulak...

Sol tüp açıldı rahimde bir sıkıntı yok çok şükür.Dr bir engel yok tüp bebek için dedi.Artık başlıyoruz kısmetse.Adetimin gelmesini bekliyorum.3.yada 4.günü başlayacağım iğnelere.Dua edin bana kızlar.Allah hepimizin meleklerini göndersin inşallah...

Back