• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Sol tüp açıldı rahimde bir sıkıntı yok çok şükür.Dr bir engel yok tüp bebek için dedi.Artık başlıyoruz kısmetse.Adetimin gelmesini bekliyorum.3.yada 4.günü başlayacağım iğnelere.Dua edin bana kızlar.Allah hepimizin meleklerini göndersin inşallah...
Rabbim ins hakkinda hayrlisi neyse onu versin btnm. Yasin kacti bu ara bn 21 bu yasta bile zorla yumirta buyutuyoruz

Rabbim ins hakkinda hayrlisi neyse onu versin btnm. Yasin kacti bu ara bn 21 bu yasta bile zorla yumirta buyutuyoruz
Yaşım 32 canım.Adetim geldi çarşamba 4.günümde çağırdılar.Başlıyoruz artık kısmetse.Rabbim istedikten sonra olmayacak şey olur canım.Yeter ki zamanı gelmiş olsun.İnşallah bizim için zamanı gelmiştir...

Yaşım 32 canım.Adetim geldi çarşamba 4.günümde çağırdılar.Başlıyoruz artık kısmetse.Rabbim istedikten sonra olmayacak şey olur canım.Yeter ki zamanı gelmiş olsun.İnşallah bizim için zamanı gelmiştir...
Yasin buyuk deol ki okdr ya varya yumurtayi bile bn 21yasimda zar zor buyutuyorum cok sinir bozucu. 7. Gunim bugun hic belirti yok zaten bi arada kasik agrisi oluyor okddr acili deil. Başka da bi belirtim yok. Ne etcem.viomiom gecen ay daha kotuydum ifff stres doluyum is senin ilk denemede ucuz ikiz olur

Yasin buyuk deol ki okdr ya varya yumurtayi bile bn 21yasimda zar zor buyutuyorum cok sinir bozucu. 7. Gunim bugun hic belirti yok zaten bi arada kasik agrisi oluyor okddr acili deil. Başka da bi belirtim yok. Ne etcem.viomiom gecen ay daha kotuydum ifff stres doluyum is senin ilk denemede ucuz ikiz olur
Çevremdeki herkes ikiz üçüz olsun diyor.inşallah :)stres yaptığımız için olmuyor zaten ondan uzak durabilsek keşke...

Bugün kontrolüm vardı.Tüp bebek için iğneye başladım.Dua edin bana kızlar.pztesi kontrolüm var.Kontrole kadar iğnelere devam.Rabbim hayırlısını versin inşallah....

ay canimmm hadi insallah vallaha ben heyecanlandimmm sizin adiniza allahimmm insallah yavrularinizi en kisa zamanda verir kucaklarimiza ben 7. ayda baslayacagim
tüp bebege asilarim eksikmis onlari yaptiriyorum simdilik... ay hadi hayirlisi insallah allahim su mübarek ayda gönlünüze göre verir

ay canimmm hadi insallah vallaha ben heyecanlandimmm sizin adiniza allahimmm insallah yavrularinizi en kisa zamanda verir kucaklarimiza ben 7. ayda baslayacagim
tüp bebege asilarim eksikmis onlari yaptiriyorum simdilik... ay hadi hayirlisi insallah allahim su mübarek ayda gönlünüze göre verir
İnşallah canım.Allah hepimizi meleklerine kavuştursun.Çok heyecanlıyım inşallah olumlu sonuç alırım...

Kizlar bnmde 9. Gunim gecennata gore hic belirtim yok oructanmidir nedir sadecebgoguste hasaslik ve arada sa ve sol kasigimsvatma oluyo ayy adettt olmak istemiyommmmm

Kizlar bnmde 9. Gunim gecennata gore hic belirtim yok oructanmidir nedir sadecebgoguste hasaslik ve arada sa ve sol kasigimsvatma oluyo ayy adettt olmak istemiyommmmm
Bebiş okadar çok istiyoruz ki vücudumuz bize oyunlar oynamaya başlıyor.Belirtilerin olup olmamasına takılma canım.günü geldiğinde testi yap gerisini düşünme.düşündükçe insan bir sürü şey kuruyor.

sabrett22 ye hak veriyorum biraz düsünmesek belki hersey yoluna girecek..
Keşle düşünmeden yapabilsek.tüp bebek için igne oluyorum.bugun ve yarinda ignem var.pztsi kontrolum var ama icin bi tuhaf umutsuzluk kapliyor icimi yine.offf bi olumlu dusunmeye calisiyorum hayallere kapiliyorum sonra tutmaz kesin diye icim karariyor.Bana dua edin kizlar.Yardima ihtiyacim var...

Keşle düşünmeden yapabilsek.tüp bebek için igne oluyorum.bugun ve yarinda ignem var.pztsi kontrolum var ama icin bi tuhaf umutsuzluk kapliyor icimi yine.offf bi olumlu dusunmeye calisiyorum hayallere kapiliyorum sonra tutmaz kesin diye icim karariyor.Bana dua edin kizlar.Yardima ihtiyacim var...
ay canim benim ya ümitsizlige kapilma hersey güzel olacak inan.. bende 7. ayda baslayacagim ve benimde ümidim yok pek ama hic cocugu olmaz denilen kisilerin bile oldu allahim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah. Yarin doktora gidince burayada yaz insallah yumurtalarin güzelce gelismistir

ay canim benim ya ümitsizlige kapilma hersey güzel olacak inan.. bende 7. ayda baslayacagim ve benimde ümidim yok pek ama hic cocugu olmaz denilen kisilerin bile oldu allahim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah. Yarin doktora gidince burayada yaz insallah yumurtalarin güzelce gelismistir
Allah razı olsun canım.Rabbim hepimize nasip eder inşallah.yarın gece haber veririm.Randevum yarın akşam 17.30 da bol bol dua edin bana.Ben anne olmak isteyen herkese ediyorum.Allahım meleklerimizi göndersin biran önce inşallah.Sen de ümitsizliğe kapılma sakın.İyi düşünmemiz lazım ki iyi olsun.

Benimde adetimin gelmesi gerek her yerim ayri agriyo halada acaba tutmusmudur sansa diyorum :KK48: her ay sonunu bile bile ümitlenmek cok kötü

inşallah tutmuştur canım.Bu mübarek ayda Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
ay canim insallah bakalim bugün gelmesi gerek ama gögüslerimdeki sislikler indi bile bu aksama gelir sanirim.. allah yardimcin olsun canim insallah güzel güzel yumurtalarin gelismistir insallahhh... allahim yüzüne gülsün suan ne heycanlisindir tahmin edebiliyorum..

ay canim insallah bakalim bugün gelmesi gerek ama gögüslerimdeki sislikler indi bile bu aksama gelir sanirim.. allah yardimcin olsun canim insallah güzel güzel yumurtalarin gelismistir insallahhh... allahim yüzüne gülsün suan ne heycanlisindir tahmin edebiliyorum..
Belki gelmez seninki dur bakalım.Hem nasıl heyecanlıyım.inşallah bir sorun çıkmaz.iyi haberler verecegim size inşallah...

kızlar şimdi geldim eve.hicbir sorun yok simdilik.ilave igne verdi.bugun ve yarin 3er tane igne vurulucam.carsamba aksam 7de kontrolum var.ozaman sonuclara göre toplama isleminin yapilip yapilmayacagina karar verecek drum.Dua edin bana kızlar...

kızlar şimdi geldim eve.hicbir sorun yok simdilik.ilave igne verdi.bugun ve yarin 3er tane igne vurulucam.carsamba aksam 7de kontrolum var.ozaman sonuclara göre toplama isleminin yapilip yapilmayacagina karar verecek drum.Dua edin bana kızlar...
sükür canimmmm ay hadi insallah kac tane yumurtan olusmus söyledilermi?? benimde adetim gelmedi kiz ümitlenmek istemiyorumda icim icimi yiyo valla karnimin agrisi kesildi iki gün cok agridi simdi tik yok

Back