• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
canim hayirlisi hakkinda bebegimizin vakti var demekki ümit kaybetmek yok... bende istanbulda hsg cektirdim echomar di galiba ismi ve cok rahatti bi anlik adet sancisi gibi agri girdi ve bir iki sn sürdü kesildi daha sonrasinda hic agrim olmadi ve tüm gün gezdim hatta.. arastir gitmeden önce yaptiracagin yeri

bende echomarda cektirdim acısız teknikmiş o yuzden benide zorlamadı.

cannim yumurta toplama islemi nasil gecti? narkozmu verdiler yoksa bölgesel uyurturmami oldu?? ben korkuyorum agrin felan oldumu bilgilendirsen bi zahmet
Genel anestezi veriyorlar canım hiçbir şey anlamıyorsun.yarım saat anca sürmüştür.uyanınca hafif adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.1 saat kadar dinlendim sonra yürüyerek çıktım.Korktuğum gibi değildi rahat geçti çok şükür.

Ya kizlar bugin rahim filmi icin gun aldim ama iyi gtmeyen bireeyler var bnm adetim cok glir ve yedi esekiz gun surer ucuncu gunim bugun adetim bitti. Ve iftardayken midem agzima gldi kndimi wc ye zor attim. Bugun ultrasindan bakildi ama birsey yoktu olsaydi derdi. Deilmi. Bn hic koly koly kusmam yaaa officime suphe dustu

Ya kizlar bugin rahim filmi icin gun aldim ama iyi gtmeyen bireeyler var bnm adetim cok glir ve yedi esekiz gun surer ucuncu gunim bugun adetim bitti. Ve iftardayken midem agzima gldi kndimi wc ye zor attim. Bugun ultrasindan bakildi ama birsey yoktu olsaydi derdi. Deilmi. Bn hic koly koly kusmam yaaa officime suphe dustu
test yap ne olur ne olmaz icinde süphe kalmasın canım

bencede test yap canim yumurtlama gec olunca bebekde gec cikiyo ultrasyonda icinde süphe kalmasin derim..

Genel anestezi veriyorlar canım hiçbir şey anlamıyorsun.yarım saat anca sürmüştür.uyanınca hafif adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.1 saat kadar dinlendim sonra yürüyerek çıktım.Korktuğum gibi değildi rahat geçti çok şükür.
bende haftaya persembe randevum var ultrasyon ve sonra tüp bebek tedavisine basliyoruz kizlarrr dua edin heycan basti vallaha insallah iki yil sonra güzel haberler alcam..

bende haftaya persembe randevum var ultrasyon ve sonra tüp bebek tedavisine basliyoruz kizlarrr dua edin heycan basti vallaha insallah iki yil sonra güzel haberler alcam..
hadi hayirlisi canim.Benim yumurtalar iyi gidiyor.5.gun transfer yapacak dr.persembe once kontrol var uygunsa transferimi yapacaklar.ins bir sorun cikmaz.

Ama catlatma ignesi oldugum icin. Yumurtanin gec catlama gbi bi luksu olurmuki ya adetliylen ultradonda gozukirmu acaba cunku bkti

Ama catlatma ignesi oldugum icin. Yumurtanin gec catlama gbi bi luksu olurmuki ya adetliylen ultradonda gozukirmu acaba cunku bkti
Allahın işi be canım belli mi olur.benim arkadas miyom ameliyatina girdi.ameliyattan sonra hamile oldugu anlasildi.Okadar ilac narkoz aldi.Iyi ki cocuga bisey olmadi. cocuk simdi 5 yasinda.Allahin isi iste....

Yarın sabah transfer için muaynem var.muayne sonrası transferin uygun olup olmadığı belli olacak.Çok korkuyorum.karnıma kramplar giriyor.Dunden beri vajinamda kasıntı var.Crinone jeldenmidir nedir anlamadım.inşallah bu engel değildir ve bir sorun çıkmaz...

canim sakin ol hersey güzel olack insallah allahimmmm hayirlisiyla evladina kavustursun.. jeldendir büyük ihtimlle bende heycan yaptim vallaha... yarin haber ver bizede canimm rabbim yar ve yardimcin olsun

canim sakin ol hersey güzel olack insallah allahimmmm hayirlisiyla evladina kavustursun.. jeldendir büyük ihtimlle bende heycan yaptim vallaha... yarin haber ver bizede canimm rabbim yar ve yardimcin olsun
Allah razı olsun canım.Uyku tutmuyorki stresten heyecandan.Haber veririm tabi insallah iyi haberler veririm dua et bana canım..iyi geceler

Kızlar bugun transferim yapiliyor çok şukur.1 tane embriyo transfer edilecek.yas 32 ve ilk deneme oldugu icin 1 tane yerlestirelim dedi dr.12-1 gibi islem yapilacak.Insallah olumlu sonuc alirim.Hepimizin yuzu gulsun insallah...

Kızlar transferim yapıldı çok şükür.Çok rahat geçti hiç ağrı yoktu işlem sırasında.Aşılamada beni mahfetmişlerdi.Dr okadar önemliki.şimdi yatıyorum yarım saat dinlenmem gerekiyormuş.Yine yazarım kızlar.Biraz minnosumla konuşayım ben:)

ayyy canim benim masallahhhh.... insallah tutunur yavrun cok sevindim vallaha sanki bana transfer yapmislar gibi.. güzel haberlerini bekliyoruz insallahhh

ay canim kendini slklntlya sokma bak kadir gecesi bol bol dua et allahim yüzünü gülsürsün az kaldi canim bak... icimden bi his tutacak diyo bebegin vallaha insallah dogru hissediyorumdur

ay canim kendini slklntlya sokma bak kadir gecesi bol bol dua et allahim yüzünü gülsürsün az kaldi canim bak... icimden bi his tutacak diyo bebegin vallaha insallah dogru hissediyorumdur
Ağzın bal yesin canım.İnşallah tutunur meleğim.Okadarr zor bir süreç ki.ilaçlar igneler psikolojisi beklemesi.cok zor Allahım isteyen herkese versin inşallah.Dua etmediğim biran yok ki.Rabbime sığındım...

Back