• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
transferimin 7.günü ve umudum giderek azalıyor.9.gün kanda çıkıyormuş belki cuma günü yaptırırım test.zaten 12.gun yaptiricam pztsi bakalım ne çıkacak.dua edin bana kızlar.gün yaklaştıkça içim kararıyor.bu seferde olmadı diyorum nedense...

öyle düsünme canim yaaa allahim gönlüne göre versin insallah... icini karartma bak cok az gün kaldi... benimde bugün ultrasyon randevum var 7. ayda baslixaz teraviye insallah.. simdi doktora gidiyorum karnim heycandan acayip agriyo sizde bana dua edin kizlar hersey yolunda gitsin

Ultrasyonla bakti canim doktor.. kendiliginden cok güzel bi yumurtam gelismis 19mm ve rahim duvarin cok iyi dedi ama asi oldugum icin korunmam gerek. Önümüzdeki adetimle birlikte tüp bebege baslicaz insallah ilaclari alacam onlari bekliyorum heycanlandim vallahi

h
Ultrasyonla bakti canim doktor.. kendiliginden cok güzel bi yumurtam gelismis 19mm ve rahim duvarin cok iyi dedi ama asi oldugum icin korunmam gerek. Önümüzdeki adetimle birlikte tüp bebege baslicaz insallah ilaclari alacam onlari bekliyorum heycanlandim vallahi
hadi gözün aydın canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ben heran adet olacakmış gibiyim.adet ağrım var.normalmiş tüp bebekte ama bilmiyorum.korkuyorum bunca emeğin boşa gitmesinden....inş olumlu sonuç alırız hepimiz....

h

hadi gözün aydın canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ben heran adet olacakmış gibiyim.adet ağrım var.normalmiş tüp bebekte ama bilmiyorum.korkuyorum bunca emeğin boşa gitmesinden....inş olumlu sonuç alırız hepimiz....
ayy korkma canim insallah yerlesme sancilaridir ne zaman test yapacaksin?

nasilsin canim biseyler hissediyormusun? ay insallah güzel haberlerini aliriz..
canım 4 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum.buğun sabah 7de tuttu sancım karın ağrısı ve bel ağrısı.şimdi biraz daha iyiyim.adetim henüz gelmedi ama sanki heran gelecekmiş gibi tetikteyim.yarın kanda baktırıcam bakalım.Ne hissedeceğimi bilmiyorum.bazen tamam tutundu meleğim diyorum bazen de olmadi diyorum.ruh halim bir tuhaf.ilaçlar çok ağır geliyor.halsizligim çok var.yarın haber veririm artık canım.dua et bana inş olumlu sonuç alırım...

ay canim benim insallah bebegin tutunmusturda tüm isaretler onu gösteriyordur nolur üzülme bak olumlu düsün olmadiysada daha önümüzde zaman var hakkimizda hayirlisi insallah

ay canim benim insallah bebegin tutunmusturda tüm isaretler onu gösteriyordur nolur üzülme bak olumlu düsün olmadiysada daha önümüzde zaman var hakkimizda hayirlisi insallah
tutunmuş melegim cok şukur.418.6 çıkti beta hcg.2 gün sonra tekrar yaptırıcam.İnşallah artar bir sorun çıkmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.senin de yüzün gülsün canım benim.iyi haberlerini alıcam inşallah senin de...

tutunmuş melegim cok şukur.418.6 çıkti beta hcg.2 gün sonra tekrar yaptırıcam.İnşallah artar bir sorun çıkmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.senin de yüzün gülsün canım benim.iyi haberlerini alıcam inşallah senin de...
ayyyyy cok sevindim canimmmmmmmm insallah hic bir sorun olmaz yavrunu kucagina alirsin bak ne dedim sana bayram hediyesi diye.. insallah canim benimkide 7. ayda baslicak bakalim...

ayyyyy cok sevindim canimmmmmmmm insallah hic bir sorun olmaz yavrunu kucagina alirsin bak ne dedim sana bayram hediyesi diye.. insallah canim benimkide 7. ayda baslicak bakalim...
Canım benim ezan okunuyor su ezan hurmetine rabbim once sana sonra isteyen herkese nasip etsin.tedavin sorunsuz ilerler insallah.haberlerini bekliyorum.

Askim adina cok sewindim.bnde bayadr grmiyordum..okuyup.okiyp deli oluyordum belirti olmasa bile belirti ariyor insan kndinde bnde hsg cektirdim sag tup hafif tikali cikto oda cok sukir acildi operasyon da. Suan 13 gun var adetimi bkliyorum. Asilama icin. Sen bna buyuk umit oldun ins bzde senin gbi burda sylicez hamis oldugumizi

Askim adina cok sewindim.bnde bayadr grmiyordum..okuyup.okiyp deli oluyordum belirti olmasa bile belirti ariyor insan kndinde bnde hsg cektirdim sag tup hafif tikali cikto oda cok sukir acildi operasyon da. Suan 13 gun var adetimi bkliyorum. Asilama icin. Sen bna buyuk umit oldun ins bzde senin gbi burda sylicez hamis oldugumizi
inşallah canım benim dualarım sizinle.benimde sol tüp tıkalıydı rahim filmicektirdiğimde açıldı.sonrasında da tüp bebek tedavisi iyi geçti.sizinde iyi geçecek Allahın izniyle.Cuma kan testim var yine.pztsi keseye bakılacak değer iyi çıkarsa.kese görününce tamam ben hamileyim diyeceğim.suan bişey diyemiyorumm.Rabbim hepimize yardım etsin inşallah....

Kizlar dr dan geliyorum.Meleğimin kesesi göründü çok şükür.artık kalp atışlarını bekliycez.Rabbim size de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah.Hep dua ediyorum size...

Back