• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Sağlık olsun canım sıkma canını benim de dün adet sancısı gibi sancılarım oldu dedim gelecek ama olmadı iyi mi kötü mü bilmiyorum son iki gün teste :sus:
Adet olacakmışım gbi bi his var testi yapmaya korkuyorum. Bugun oldu 18. Gun hala gelen giden yok ama catlatma ignesinden sanirim bnm hala hamilelik belirtilerim dewam edio yumurtamin oldugu sag tarafta karıncalanma ve hafif agri lar var. Dun gece goguslerime baktim damarlasmis. Bu ignenin belirtileridr gtmemis veya vucudum zor atiyor. Umut edip kırmızıları gormek istemiyorum

Adet olacakmışım gbi bi his var testi yapmaya korkuyorum. Bugun oldu 18. Gun hala gelen giden yok ama catlatma ignesinden sanirim bnm hala hamilelik belirtilerim dewam edio yumurtamin oldugu sag tarafta karıncalanma ve hafif agri lar var. Dun gece goguslerime baktim damarlasmis. Bu ignenin belirtileridr gtmemis veya vucudum zor atiyor. Umut edip kırmızıları gormek istemiyorum
Kan testinde çıkar canım dr kaçında test yap demişti benim dün çok ağrılarım oldu bugün iyiyim belirti Yok adet için normal adetim geçen atın 8 inde gelmişti 4 gün önceden Cumartesi olsada kan testi versem diye bekliyorum

Askim doktorum adetin geçerse gel dedi. Demin aradim. Saliya gelmemi istedi adet olucam diye korkuyorum ama uyandigimdan beri ayaklarmin alti agriyor. Belim de ayni sekilde ya bn bi is yomadimki dktoruma bu sekilde anlattim gebelik belirtidi dedi bikere igneden olanilir dedi. Sinir etti açıkçası

Askim doktorum adetin geçerse gel dedi. Demin aradim. Saliya gelmemi istedi adet olucam diye korkuyorum ama uyandigimdan beri ayaklarmin alti agriyor. Belim de ayni sekilde ya bn bi is yomadimki dktoruma bu sekilde anlattim gebelik belirtidi dedi bikere igneden olanilir dedi. Sinir etti açıkçası
Hımm anladım canım hayırlısı olsun ama şuan doktor görmeden de birşey diyemez ki sen sakin ol düşünme sen ne iğnesi vuruluyorsun şuan

hayirlisi olsun hanimlar benimde adetim 3. gün bitti 6 gün sürerdi anlamadim ama karnim hala agriyo adet olcam gibi hamileyim desem gögüslerimdeki sislikler indi vucudum iyice alt üst oldu ya

hayirlisi olsun hanimlar benimde adetim 3. gün bitti 6 gün sürerdi anlamadim ama karnim hala agriyo adet olcam gibi hamileyim desem gögüslerimdeki sislikler indi vucudum iyice alt üst oldu ya
Dunya yansa umrumda deio suan cok sinirliyim adet oldum agridan duramiyorum dizlerim tutmuyor

belimde acayip bi agri var ve kasiklarim batiyo hamile degilimdir demi kafayi yicem adetde gördüm kisa sürdü ama gögüslerimdeki sisliklerde indi :KK43:

Merhaba kızlar sonuç çıktı negatifi gördüm yine doktorum pazartesi günü görüşmeye çağırdı ama cuma günü gidebileceğimizi söyledik cuma günü tedavi üzerine tekrar görüşme yapılacak acaba ne diyecek merak ediyorum herhalde tüp bebek yöntemine geçicez öyle olmasını istiyoruz artık hakkımızda hayırlısı olsun çok üzgünüm ama elimizden bir şey gelmiyor Rabbim in imtihanına boynumuz kıldan ince

Back