- 8 Nisan 2018
- 269
- 161
- 53
- 38
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Artik yoruluyorsun canım.Olumsuz sonuç aldıkça insanın ümidi kırılıyor ama unutma ümitsizlik haramdır.Ümit et.Allah olmayacak bir şeyin hayalini kurdurmaz.Elbet bizde kavuşacağız meleklerimize...:) banada kahveyi azalt eğer çok içiyorsan dedi bitki çayı hiç içme dedi bu kadar ama ne yalan söyleyeyim ilk aşılamada güle oynaya gittim bir heyecan bir heves şimdi ite kaka gidiyorum iğne yapmaya bile üşeniyorum içim den gelmiyor bu sefer tedavi sanki mecburiyetten gidiyor gibiyim neden bilmiyorum
ümitsizlik yok içimde ne olacaksa o olacak kaderde nasipte ne varsa o ben olumsuzluğa takılmıyorum açıkcası herşeyin hayırlısı diyoruz çünkü hayırlı olmayanı rabbim vermesin zaten her zaman söylerim ama isteksizlik var gitmek gelmek amannnn :)Artik yoruluyorsun canım.Olumsuz sonuç aldıkça insanın ümidi kırılıyor ama unutma ümitsizlik haramdır.Ümit et.Allah olmayacak bir şeyin hayalini kurdurmaz.Elbet bizde kavuşacağız meleklerimize...
Seni çok iyi anlıyorum.Git gel orada bekle sana sıra gelsin.Muayne ol ki iğrenç birşey Kadın olmak gerçekten çok zor. Bu işlemlerde insanı acayip geriyor.Malesef elden birşey gelmiyor.Mecbur gidip geleceğiz,bunlari yaşayacağız.Allah bazi kullarına hiç çabalamadan nasip ediyor anneliği,bizim se uğraşmamız gerekiyor belliki...ümitsizlik yok içimde ne olacaksa o olacak kaderde nasipte ne varsa o ben olumsuzluğa takılmıyorum açıkcası herşeyin hayırlısı diyoruz çünkü hayırlı olmayanı rabbim vermesin zaten her zaman söylerim ama isteksizlik var gitmek gelmek amannnn :)
evet canım çok zor gerçekten kadın olmak rabbim tez zamanda versin bizlerede inşaallahSeni çok iyi anlıyorum.Git gel orada bekle sana sıra gelsin.Muayne ol ki iğrenç birşey Kadın olmak gerçekten çok zor. Bu işlemlerde insanı acayip geriyor.Malesef elden birşey gelmiyor.Mecbur gidip geleceğiz,bunlari yaşayacağız.Allah bazi kullarına hiç çabalamadan nasip ediyor anneliği,bizim se uğraşmamız gerekiyor belliki...
İnşallah canım...evet canım çok zor gerçekten kadın olmak rabbim tez zamanda versin bizlerede inşaallah
Benimde ilk aşılamam6 nisanda yapıldı. 20sinde kan vereceğim.Adet olacakmışım gibi ağrım var.kasıklarıma ağrı giriyor.2 gündür yüzüm de sivilce doldu sanırım tutmadı ;(merheba arkadaslar bende cift asi yapdirdjm, ilk asilamam 3 yillik evliyim. bende bekliyorum 12 gunun gecmesinj hafif batmala oluyor. Aynj sheylerj yashayanlar varmi ama tektarafli
benimde batmalarim var ama sivilcem yokBenimde ilk aşılamam6 nisanda yapıldı. 20sinde kan vereceğim.Adet olacakmışım gibi ağrım var.kasıklarıma ağrı giriyor.2 gündür yüzüm de sivilce doldu sanırım tutmadı ;(
Benim 8.günüm daha.Hakkımızda hayırlısı inşallah...benimde batmalarim var ama sivilcem yok
Amin insAllah kardesim. Allah gozumuzu yolda koymasin. siz kac yumurtayla asi yapdirdjnizBenim 8.günüm daha.Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Benim orası sıkıntılı.solda tek yumurtam 19 mme ulasmis.dr hemsireye soylerken duydum.Başka varmı bilmiyorum.Dr pek ilgili değil memnun değilim malesefAmin insAllah kardesim. Allah gozumuzu yolda koymasin. siz kac yumurtayla asi yapdirdjniz
Amin insAllah kardesim. Allah gozumuzu yolda koymasin. siz kac yumurtayla asi yapdirdjniz
insAllah olur.. evet bende bakdilar, zaten asi yapilirken ekranda gorunuyor, bana da gosterdiler catladigini bende bekliorum. Umudunj kayb etme bugub mubarek gun bol bol dua edelim.doktorun haftada bir kez proluton ve gunluk progestan verdimi saana??
Anladim canim Hayirlisi Hadi Bismillah Allah sevindirsin Bende 23 u kan testi yapicam, insAllah ikimizde hayirli haberler veririz. Agrilarin batmalarin varmi?İnşallah canım.11 nisanda crinone jeli sabah akşam kullanmamı söyledi.20 nisanda kan vereceğim ya ozamana kadar kullan dedi başkada birşey vermedi.So rasında sonuç pozitif çıkarsa jele devam edeceksin dediler.Negatifse bıraknam söylendi.Sonucu alınca telefonla irtibata geçicem.Ben ilcede oturuyorum çünkü.
Yukarida okudum da Kahve icmek zararlimj asilamadan sonra???bilmiyordumİnşallah canım.11 nisanda crinone jeli sabah akşam kullanmamı söyledi.20 nisanda kan vereceğim ya ozamana kadar kullan dedi başkada birşey vermedi.So rasında sonuç pozitif çıkarsa jele devam edeceksin dediler.Negatifse bıraknam söylendi.Sonucu alınca telefonla irtibata geçicem.Ben ilcede oturuyorum çünkü.
Anladim canim Hayirlisi Hadi Bismillah Allah sevindirsin Bende 23 u kan testi yapicam, insAllah ikimizde hayirli haberler veririz. Agrilarin batmalarin varmi?
Yukarida okudum da Kahve Aşılama öncesi hemşire bilgilendirdi beni.Fazla kafein tüketimi hamile kalmaya engel.2 fincan içiyorum dedim.1 tane ic dedi.aşılama günü hiç içmedim ama ben tam bir tiryaki olduğum için migrenim tuttu.2 gün geçmedi ağrısı.2.günden beri 1 fincan içiyorum
Amin senin icinde dua edecegim, Meryem suresini oki bol bol dua et bugun Mubarek birgun. Allah gozumuzu yolda koymasin. Canim bende de tek tarafli kisa sureli batma keamplar oluyor, insAllah agrilrimiz hayirlara vesiledir. ama gogusumde bir deyisiklik yok, asiri siskinliyim gazim oluyor.Birde bir istahim acildi sorma. ilaclarda istah yapiyormus diye duydum. Ama umudumu su agrilara bagladim sag tarafimdan bacagima vuruyor kalp atisi gibi. Hayirlisi.Beklemek en zoru.İnşallah canım çifte mutluluk olur vallahi.Adet olacakmışım gibi ağrım var.Arada belim ağrıyor ve bacaklarıma ağrı giriyor.Göğüslerime dokunamıyorum zaten çok canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?