- 8 Nisan 2018
- 269
- 161
- 53
- 38
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
ya bende oyle dusundum butun gunu neden zorluyorumkj demekki nasip degil dedim o kadar olagan ustu geliyorki bana ;((( ayni durumm
Hayirlisi yine bekleyelim ;(Bende kocaman bir tek çizgi var...Sizde durum nedir kızlar...
Aynen koca bir tek çizgiBende kocaman bir tek çizgi var...Sizde durum nedir kızlar...
chox uzuluyorum daha erken evet bir umudumuz var ama ;((( cizgiyi silik goren o kadar insan varkii, nasil umudumu yitirdim anlatamam canim iki test yapdim ben, biri kocaa bir Tek C , biri de yok gibi. Hayirlisi kan testinj bekleyelim. Artik hic umudum kalmadi.
Aynen koca bir tek çizgi
Üzme kendini canım.Hayırlısı diyeceğiz yapacak bir şey yok malesef...
Benim 12.gunum tutsa cikardi ama senin daha erken testte cikmamis olabilir.İnşallah kanda çıkar canım.Halen sansimiz var adeti beklememiz lazim,
Benim 12.gunum tutsa cikardi ama senin daha erken testte cikmamis olabilir.İnşallah kanda çıkar canım.
sendede chikar insAllah . ikimizdede ciksin canim. sen kac yillik evliydin
3 yil 5 ay oldu canim ben en buyuk dilegim anne olmakdi evlendigim gunden calisiyorum bebek icin Ama neyi cok istersen hep o olmuyor ne kadar doktor hastane degistim cok yoruldum artikkk kimseyi kiskanmadim Hep Allahin bir bildigi var dusundum hayirlisi biliyorum ama Kendimi cok eksik yalniz hiss ediyorum belki bebisim olursa biraz yuzum guler diye dusunuyorim Allah herkese nasip etsin3 yıllık evliyim canım.2 senedir çocuk için uğrasıyoruz.Olsa zaten bu zaman içersinde olurdu.Sen kaç senelik evlisin?
3 yil 5 ay oldu canim ben en buyuk dilegim anne olmakdi evlendigim gunden calisiyorum bebek icin Ama neyi cok istersen hep o olmuyor ne kadar doktor hastane degistim cok yoruldum artikkk kimseyi kiskanmadim Hep Allahin bir bildigi var dusundum hayirlisi biliyorum ama Kendimi cok eksik yalniz hiss ediyorum belki bebisim olursa biraz yuzum guler diye dusunuyorim Allah herkese nasip etsin
yaaaa canimmm benimmmm ya sanki beni anlatmissin okurken bile gozlerim doldu ya nasil ayni sheyleri yasiyoruz dun bende Kuran okudum dua etdimmm ve agladimmm ;(((((((( Allahdan kendim icin isterken senin icin de dua edicemm kardsm ... Allah bizi cabucak sevindirsinn .... uzulme Umudumuzu yitirmeyelim 10 senelerle hasretini cheken var belki biz bu ay olmadi gelen ay seviniriz....Canım benim aynı şeleri yaşıyoruz.Allah herkesin evladını bağışlasın.Çocukları okadar seviyorum ki bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil.Çocuklarla aramda ayrı bir bağ var ama işte dediğin gibi neyi çok istersen olmuyor.Dün gece sabaha kadar ağladım.Sabaha karşı uyuyakalmışım.Olmadığını biliyordum çünkü eğer meleğim tutunursa hissederim diyorum.Nasip kısmet diyoruz hep zaten başka söylenecek bir şey yok.Doktorlarda gezmekten sürekli ilaç kullanmaktan birsürü insana derdini anlatmaktan bıktım yoruldum...
ne kadar dogru yazmissin insan biyerden sonra oyle yipraniyorki hicbiseye heves kalmiyor karsmsarlik etmiyorum ama hayatimda bir anlam goremiyorummm belki bebis olursa butun anlamim sevgim o olur .... ALLAH SENI DE BENI DE SEVINDIRSIN BEBEKLERIMIZE KOVUSALIM canim MERYEM SURESINI Cevsen Kebir dualarini mealini oku tamammi???Bende senin için dua ettim canım.Kendimden umudum yoktu ama senden ve sevimlikara dan umidim vardı.Rabbim en iyisini bilir.İnşallah tez zamanda biz de kavuşuruz meleklerimize.Daha fazla yıpranmadan,daha fazla bişeyler kaybetmeden anne oluruz inşallah..
ne kadar dogru yazmissin insan biyerden sonra oyle yipraniyorki hicbiseye heves kalmiyor karsmsarlik etmiyorum ama hayatimda bir anlam goremiyorummm belki bebis olursa butun anlamim sevgim o olur .... ALLAH SENI DE BENI DE SEVINDIRSIN BEBEKLERIMIZE KOVUSALIM canim MERYEM SURESINI Cevsen Kebir dualarini mealini oku tamammi???
canim halen bekliyelim kan testino kucucukdr olsa umudumuz olsun ., biz cok pahali burda Asilama sizin parayla 2500 tl falan. doktoruda ben buldum . Baska yeeler ucuz yapiyorlardida ben tutturdum bur iyi yapalim diye simdi olmazsa kicam bisey ddmez belkide ama ima edicekdir ;((( bilmiyorummm yapdirirmi yeniden ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?