- 23 Kasım 2014
- 312
- 114
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
hayırlısı olsun canım herşeyin hayırlısı sıkma canını kolay değil biliyorum ama yazını arayınca dr umla konuşmam geldi gözümün önüne seni anlayabiliyorum iki ay nasıl geçti anlamadım şuan ikinci aşılama için 3.gündeyim zaman herşeyin ilacı toparlanmak en güzeli nasipten öteye geçilmiyorÇok Üzgünüm bu sabah kan verdim az önce doktoru aradım gebelik yok dedi nasip diyorum başka da bişey diyemiyorum
Yarın mübarek gün Allah için birbirimize dua edelimhayırlısı olsun canım herşeyin hayırlısı sıkma canını kolay değil biliyorum ama yazını arayınca dr umla konuşmam geldi gözümün önüne seni anlayabiliyorum iki ay nasıl geçti anlamadım şuan ikinci aşılama için 3.gündeyim zaman herşeyin ilacı toparlanmak en güzeli nasipten öteye geçilmiyor
amin inşaallah canım edelimYarın mübarek gün Allah için birbirimize dua edelim
amin inşaallah canımmm aminnn :) bu arada yediklerinize falan dikkat ediyormusunuz şuan onun araştırması içerisndeyim ve ilk aşılamam da yenmemesi gereken herşeyi yemişimRabbim çocuk isteyen herkesin kucağını doldursun,sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz tez zamanda gelsin inşallah....
AMİNNNNNNNN :)
Canım söyle söyleyeyim.Kahvalti kültürü yoktu bende sadece atıştırırdım.Süt asla agzıma koymazdım.yumurta desen aklıma gelirse yerdim.Şimdi günde 2.5 veya3 litre suiçiyorum.Hersabah 1 bardak süt peynir domates haşlanmış yumurta mutlaka tüketiyorum.Sebze yemeye çalışıyorum.Gün içerisindede ceviz kayısı ve badenm tuketiyorum.Türk kahve delisiydim.Gunde 4-5fincan içerdim.Şımdi 1 bardakla yetiniyorum malesefamin inşaallah canımmm aminnn :) bu arada yediklerinize falan dikkat ediyormusunuz şuan onun araştırması içerisndeyim ve ilk aşılamam da yenmemesi gereken herşeyi yemişim
canım ben onu aşılama gününden itibaren test yapana kadar kullanmıştım ve şişlik ağrı baya olmuştu senin dr unda tekrar test istediği için önlem amaçlı vermiş jeli hadi bakalım senden güzel haberler alalımKızlar ben dün crinone jele başladım.Sabah akşam kullanmam gerekiyormuş kan testi yapılana kadar.Aşılamanın 7. günü ve ben bu jele başladıktan sonra sanki kasıklarımda ağrı başladı.Özellikle sol kasığıma arada ağrı saplanıyor.Aşılamadan dolayı zaten 3-4 gün ağrı oldu kasıklarımda.Ama tamam ağrılar bitti derken sanki bu jelle geri geldiler.Karnımda acayip şişlik var ve göğüslerime dokunamıyorum.Aşılama yaptıranlar ve bu jeli kullananlarda bu şikayetleri yaşadimı acaba
inşallah canım ama ben bu jeli hiç sevmedim uyuz bişeycanım ben onu aşılama gününden itibaren test yapana kadar kullanmıştım ve şişlik ağrı baya olmuştu senin dr unda tekrar test istediği için önlem amaçlı vermiş jeli hadi bakalım senden güzel haberler alalım
Bana sadece inolic içmeye devam et dedi jel vs başka ilaç vermedi jel niçin verildiinşallah canım ama ben bu jeli hiç sevmedim uyuz bişey
Canım bu jel bebeğin daha kolay tutunmasına yarıyormuş galiba.Ben de ilk defa kullanıyorumBana sadece inolic içmeye devam et dedi jel vs başka ilaç vermedi jel niçin verildi
evet canım aynen öyle yan etkilerinden ziyade birikmesi falan çok sinir bozucu ilacı bana eşim almıştı eczacı birşey dememiş neyse ben ilk gün kullandım birşey yok ilaç hakkında araştırma yaptım kimisi yatacaksın diyor kimisi sıkıp gezeceksin diyor ikinci gün kullandım gezinmedim öyle bir ağrım oldu ki anlatamam kalktım dolaştım biraz sonra geçti iki gün öncede dr umla konuştum bunu ne yapmalıyım falan diye gerek yok hiçbirşeye dedi sıkmam yeterli olur dediinşallah canım ama ben bu jeli hiç sevmedim uyuz bişey
Vallahi ben sabah sıkıp yatıyarum hatta uyuyorum. Sabah akşam hiç gezinmedim.Bana öyle bir bilgi verilmedi drum tarafindan.Gezinincede habire akıyor.evet canım aynen öyle yan etkilerinden ziyade birikmesi falan çok sinir bozucu ilacı bana eşim almıştı eczacı birşey dememiş neyse ben ilk gün kullandım birşey yok ilaç hakkında araştırma yaptım kimisi yatacaksın diyor kimisi sıkıp gezeceksin diyor ikinci gün kullandım gezinmedim öyle bir ağrım oldu ki anlatamam kalktım dolaştım biraz sonra geçti iki gün öncede dr umla konuştum bunu ne yapmalıyım falan diye gerek yok hiçbirşeye dedi sıkmam yeterli olur dedi
Belki iyi geliyordur ccanımevet canım aynen öyle yan etkilerinden ziyade birikmesi falan çok sinir bozucu ilacı bana eşim almıştı eczacı birşey dememiş neyse ben ilk gün kullandım birşey yok ilaç hakkında araştırma yaptım kimisi yatacaksın diyor kimisi sıkıp gezeceksin diyor ikinci gün kullandım gezinmedim öyle bir ağrım oldu ki anlatamam kalktım dolaştım biraz sonra geçti iki gün öncede dr umla konuştum bunu ne yapmalıyım falan diye gerek yok hiçbirşeye dedi sıkmam yeterli olur dedi
Bana sadece inolic içmeye devam et dedi jel vs başka ilaç vermedi jel niçin verildi
evet kızlar progesteron hormonu için verildiğini biliyorum çocuğun daha iyi tutunması için ama drun uygulamasına göre değişiyor bu hap olarak kullananlarda varCanım bu jel bebeğin daha kolay tutunmasına yarıyormuş galiba.Ben de ilk defa kullanıyorum
Bana aşılama günü hemşire sucuk,salam ve sosis gibi yiyeceklerden uzak dur,çig ete dokunma,kuruyemiş tüket çok değil tabi,sağlıklı beslen ve hamileymiß gibi davran dedi.geçen gece 2 de eşime aşkım hadi git bana ekler al dedim.hemşire hamileymiş gibi davran dedi unu uyguluyorum dedimtüp bebek ve aşılama da tüketilmemesi gerekilen besinler
nane
maydanoz
nişasta unu
adaçayı
şeker kamışı
ararot
arpa v arpa unundan yapılmış besinler
şalgam
mısır
salamurası yapılmış besinler
aşırı tuz tüketmesi
turşusu yapılmış besinler
sirke
tüketilmesi gerekenler
taze beyaz üzüm
dereotu
kuru veya taze incir
kuru veya taze dut
anason
kereviz
bal kabağı
çilek
kıvırcık salata
sumak
rezene çayı
akşamları taze sıkılmış havuç suyu
eğer bir yanlışım varsa düzeltin kızlar tabi drunuza danısmadan da bazı şeyleri yapmayalım :)
:) banada kahveyi azalt eğer çok içiyorsan dedi bitki çayı hiç içme dedi bu kadar ama ne yalan söyleyeyim ilk aşılamada güle oynaya gittim bir heyecan bir heves şimdi ite kaka gidiyorum iğne yapmaya bile üşeniyorum içim den gelmiyor bu sefer tedavi sanki mecburiyetten gidiyor gibiyim neden bilmiyorumBana aşılama günü hemşire sucuk,salam ve sosis gibi yiyeceklerden uzak dur,çig ete dokunma,kuruyemiş tüket çok değil tabi,sağlıklı beslen ve hamileymiß gibi davran dedi.geçen gece 2 de eşime aşkım hadi git bana ekler al dedim.hemşire hamileymiş gibi davran dedi unu uyguluyorum dedimAşkım olunca giderim dedi.Şimdi okadar hamile gibi davranma iş yapma dikkat et yeter dedi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?