Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Çok Üzgünüm bu sabah kan verdim az önce doktoru aradım gebelik yok dedi nasip diyorum başka da bişey diyemiyorum
hayırlısı olsun canım herşeyin hayırlısı sıkma canını kolay değil biliyorum ama yazını arayınca dr umla konuşmam geldi gözümün önüne seni anlayabiliyorum iki ay nasıl geçti anlamadım şuan ikinci aşılama için 3.gündeyim zaman herşeyin ilacı toparlanmak en güzeli nasipten öteye geçilmiyor

Yarın mübarek gün Allah için birbirimize dua edelim

Rabbim çocuk isteyen herkesin kucağını doldursun,sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz tez zamanda gelsin inşallah....
AMİNNNNNNNN :)
amin inşaallah canımmm aminnn :) bu arada yediklerinize falan dikkat ediyormusunuz şuan onun araştırması içerisndeyim ve ilk aşılamam da yenmemesi gereken herşeyi yemişim

Kızlar ben dün crinone jele başladım.Sabah akşam kullanmam gerekiyormuş kan testi yapılana kadar.Aşılamanın 7. günü ve ben bu jele başladıktan sonra sanki kasıklarımda ağrı başladı.Özellikle sol kasığıma arada ağrı saplanıyor.Aşılamadan dolayı zaten 3-4 gün ağrı oldu kasıklarımda.Ama tamam ağrılar bitti derken sanki bu jelle geri geldiler.Karnımda acayip şişlik var ve göğüslerime dokunamıyorum.Aşılama yaptıranlar ve bu jeli kullananlarda bu şikayetleri yaşadimı acaba

amin inşaallah canımmm aminnn :) bu arada yediklerinize falan dikkat ediyormusunuz şuan onun araştırması içerisndeyim ve ilk aşılamam da yenmemesi gereken herşeyi yemişim
Canım söyle söyleyeyim.Kahvalti kültürü yoktu bende sadece atıştırırdım.Süt asla agzıma koymazdım.yumurta desen aklıma gelirse yerdim.Şimdi günde 2.5 veya3 litre suiçiyorum.Hersabah 1 bardak süt peynir domates haşlanmış yumurta mutlaka tüketiyorum.Sebze yemeye çalışıyorum.Gün içerisindede ceviz kayısı ve badenm tuketiyorum.Türk kahve delisiydim.Gunde 4-5fincan içerdim.Şımdi 1 bardakla yetiniyorum malesefDaha ne yapabilirim bilmiyorum...

canım ben onu aşılama gününden itibaren test yapana kadar kullanmıştım ve şişlik ağrı baya olmuştu senin dr unda tekrar test istediği için önlem amaçlı vermiş jeli hadi bakalım senden güzel haberler alalım

inşallah canım ama ben bu jeli hiç sevmedim uyuz bişey

inşallah canım ama ben bu jeli hiç sevmedim uyuz bişey
evet canım aynen öyle yan etkilerinden ziyade birikmesi falan çok sinir bozucu ilacı bana eşim almıştı eczacı birşey dememiş neyse ben ilk gün kullandım birşey yok ilaç hakkında araştırma yaptım kimisi yatacaksın diyor kimisi sıkıp gezeceksin diyor ikinci gün kullandım gezinmedim öyle bir ağrım oldu ki anlatamam kalktım dolaştım biraz sonra geçti iki gün öncede dr umla konuştum bunu ne yapmalıyım falan diye gerek yok hiçbirşeye dedi sıkmam yeterli olur dedi

Vallahi ben sabah sıkıp yatıyarum hatta uyuyorum. Sabah akşam hiç gezinmedim.Bana öyle bir bilgi verilmedi drum tarafindan.Gezinincede habire akıyor.

Belki iyi geliyordur ccanım

Bana sadece inolic içmeye devam et dedi jel vs başka ilaç vermedi jel niçin verildi

Canım bu jel bebeğin daha kolay tutunmasına yarıyormuş galiba.Ben de ilk defa kullanıyorum
evet kızlar progesteron hormonu için verildiğini biliyorum çocuğun daha iyi tutunması için ama drun uygulamasına göre değişiyor bu hap olarak kullananlarda var

buarada beslenme konusunda da peynir yoğurt yumurta bunları yiyorum süt hiç içmiyorum desem yeridir yani su da aklıma geldikçe ama aşılama olduğumda test sonucuna kadar düzünli süt ve su içmişliğim var :) ama dr saraçoğlunun vermiş olduğu birşey var yazacağım birazdan

tüp bebek ve aşılama da tüketilmemesi gerekilen besinler
nane
maydanoz
nişasta unu
adaçayı
şeker kamışı
ararot
arpa v arpa unundan yapılmış besinler
şalgam
mısır
salamurası yapılmış besinler
aşırı tuz tüketmesi
turşusu yapılmış besinler
sirke

tüketilmesi gerekenler
taze beyaz üzüm
dereotu
kuru veya taze incir
kuru veya taze dut
anason
kereviz
bal kabağı
çilek
kıvırcık salata
sumak
rezene çayı
akşamları taze sıkılmış havuç suyu

eğer bir yanlışım varsa düzeltin kızlar tabi drunuza danısmadan da bazı şeyleri yapmayalım :)

Bana aşılama günü hemşire sucuk,salam ve sosis gibi yiyeceklerden uzak dur,çig ete dokunma,kuruyemiş tüket çok değil tabi,sağlıklı beslen ve hamileymiß gibi davran dedi.geçen gece 2 de eşime aşkım hadi git bana ekler al dedim.hemşire hamileymiş gibi davran dedi unu uyguluyorum dedim Aşkım olunca giderim dedi.Şimdi okadar hamile gibi davranma iş yapma dikkat et yeter dedi sağolsun

:) banada kahveyi azalt eğer çok içiyorsan dedi bitki çayı hiç içme dedi bu kadar ama ne yalan söyleyeyim ilk aşılamada güle oynaya gittim bir heyecan bir heves şimdi ite kaka gidiyorum iğne yapmaya bile üşeniyorum içim den gelmiyor bu sefer tedavi sanki mecburiyetten gidiyor gibiyim neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…