- 8 Nisan 2018
- 269
- 161
- 53
- 38
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Amin senin icinde dua edecegim, Meryem suresini oki bol bol dua et bugun Mubarek birgun. Allah gozumuzu yolda koymasin. Canim bende de tek tarafli kisa sureli batma keamplar oluyor, insAllah agrilrimiz hayirlara vesiledir. ama gogusumde bir deyisiklik yok, asiri siskinliyim gazim oluyor.Birde bir istahim acildi sorma. ilaclarda istah yapiyormus diye duydum. Ama umudumu su agrilara bagladim sag tarafimdan bacagima vuruyor kalp atisi gibi. Hayirlisi.Beklemek en zoru.
ben test yapmayacagim bekliyorum, test de negativ gormekden o kadar biktimki..;;;;(((((evet canım günler geçmiyor sanki. Erken test yapayım dedim ama vazgeçtim.Gününü beklemek en iyisi.Benim de iştahım açıldı ilaçların etkisi.
ben test yapmayacagim bekliyorum, test de negativ gormekden o kadar biktimki..;;;;(((((
Rabbim sevindirsin senide hepimizi de tatlim. Allah ol derse bir yumurtaylada olurKizlar bnde bugun catlatma ignemi oldum.ama bnm hic umudum yok gunde dört klomen almama ragmen bi tanecik 22 milim yumurtam vardi. Asilama istyrm yapmiyor doktorum . Ayy bekleuisimin ilk gunu ins hayrlisi olur
Kizlar bnde bugun catlatma ignemi oldum.ama bnm hic umudum yok gunde dört klomen almama ragmen bi tanecik 22 milim yumurtam vardi. Asilama istyrm yapmiyor doktorum . Ayy bekleuisimin ilk gunu ins hayrlisi olur
Ra
Rabbim sevindirsin senide hepimizi de tatlim. Allah ol derse bir yumurtaylada olur
canim bendde kocam soyledm gelirken alir umarim yarin yapin haber etcem bu arada benim 9 cu gunum olacak yarin insAllah allahin izniyle Rabbim sevindirir bizleri ... Bugun dustAn sonra sag tarafima sancilar girdi suyu bi aicak bi aoguk sinirlerim bozuldu. insAllah bisey olmamisdir.Testi aldım canım.Yarın büyük gün.Sabah yapıcam.Hiç umudum yok çünkü adet öncesi migrenim tutar benim ve bugün migren mahfetti beni.
Ay inşallah bende sabah test yapıcam çünkü regl olmadım daha yarın aşılamanın 16.günü oluyor belli olur artık heraldeTesti aldım canım.Yarın büyük gün.Sabah yapıcam.Hiç umudum yok çünkü adet öncesi migrenim tutar benim ve bugün migren mahfetti beni.
Hayirlisi hepimiz icin canim, Rabbim hayirlisi ile sevindirsin. Canim peki ne gibi belietilerin varAy inşallah bende sabah test yapıcam çünkü regl olmadım daha yarın aşılamanın 16.günü oluyor belli olur artık heralde
ins canım.Benim yarın aşılamanın 12.günü olacak.Hakkımızda hayırlısı.Hiç ümidim yok çünkü migrenim adet belirtisi...C
canim bendde kocam soyledm gelirken alir umarim yarin yapin haber etcem bu arada benim 9 cu gunum olacak yarin insAllah allahin izniyle Rabbim sevindirir bizleri ... Bugun dustAn sonra sag tarafima sancilar girdi suyu bi aicak bi aoguk sinirlerim bozuldu. insAllah bisey olmamisdir.
Olur bence ama yinede değişiyor canım kimilerinin geç çıkıyor.Benim yarın aşılamanın 12.günü.Hiç ümidim yok bir mucize olsun istiyorum ama çok zor...Ay inşallah bende sabah test yapıcam çünkü regl olmadım daha yarın aşılamanın 16.günü oluyor belli olur artık heralde
Allah buyuk uzulme canim hayirlisi olsun hepimiz icinOlur bence ama yinede değişiyor canım kimilerinin geç çıkıyor.Benim yarın aşılamanın 12.günü.Hiç ümidim yok bir mucize olsun istiyorum ama çok zor...
A
Allah buyuk uzulme canim hayirlisi olsun hepimiz icin
Ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve midem ağrıyor başka da belirti yokHayirlisi hepimiz icin canim, Rabbim hayirlisi ile sevindirsin. Canim peki ne gibi belietilerin var
doktorumla konustumda bugun benim kan testimde 20 miymisins canım.Benim yarın aşılamanın 12.günü olacak.Hakkımızda hayırlısı.Hiç ümidim yok çünkü migrenim adet belirtisi...
doktorumla konustumda bugun benim kan testimde 20 miymis)) arrikin haberlesiriz))) insAllah ikimizde guzel haberler veririz canim
inanmayacaksin ama bende senin icin oyle dusunuyorim cAnimm.... ben o kadar umutsuzmki kendimddn boyle hayal ruya gibj geliyor bana ben yasaemiyjmki o hissleri?))) ne bileyim Rabbim mucizelerinj bize dde nasib etsinİçimden bir ses senin meleğin tutundu diyor canım.İnşallah hislerimde yanılmam.
Ufacık bir umudum bile kalmadı.Sadece bu aşılama için değil artık olacağına dair inancım kalmadı. Cocuğumun olmaması gerekiyor demekki Allah bana nasip etmeyecek bu duyguyuinanmayacaksin ama bende senin icin oyle dusunuyorim cAnimm.... ben o kadar umutsuzmki kendimddn boyle hayal ruya gibj geliyor bana ben yasaemiyjmki o hissleri?))) ne bileyim Rabbim mucizelerinj bize dde nasib etsin
ya bende oyle dusundum butun gunu neden zorluyorumkj demekki nasip degil dedim o kadar olagan ustu geliyorki bana ;((( ayni durummBen bitik durumdayım canım.
Ufacık bir umudum bile kalmadı.Sadece bu aşılama için değil artık olacağına dair inancım kalmadı. Cocuğumun olmaması gerekiyor demekki Allah bana nasip etmeyecek bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?