Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .

evet canım günler geçmiyor sanki. Erken test yapayım dedim ama vazgeçtim.Gününü beklemek en iyisi.Benim de iştahım açıldı ilaçların etkisi.

Kizlar bnde bugun catlatma ignemi oldum.ama bnm hic umudum yok gunde dört klomen almama ragmen bi tanecik 22 milim yumurtam vardi. Asilama istyrm yapmiyor doktorum . Ayy bekleuisimin ilk gunu ins hayrlisi olur

Ra
Kizlar bnde bugun catlatma ignemi oldum.ama bnm hic umudum yok gunde dört klomen almama ragmen bi tanecik 22 milim yumurtam vardi. Asilama istyrm yapmiyor doktorum . Ayy bekleuisimin ilk gunu ins hayrlisi olur
Rabbim sevindirsin senide hepimizi de tatlim. Allah ol derse bir yumurtaylada olur

Hayırlısı olsun canım.İnşallah hepimiz iyi haberler alırız.

C
Testi aldım canım.Yarın büyük gün.Sabah yapıcam.Hiç umudum yok çünkü adet öncesi migrenim tutar benim ve bugün migren mahfetti beni.
canim bendde kocam soyledm gelirken alir umarim yarin yapin haber etcem bu arada benim 9 cu gunum olacak yarin insAllah allahin izniyle Rabbim sevindirir bizleri ... Bugun dustAn sonra sag tarafima sancilar girdi suyu bi aicak bi aoguk sinirlerim bozuldu. insAllah bisey olmamisdir.

ins canım.Benim yarın aşılamanın 12.günü olacak.Hakkımızda hayırlısı.Hiç ümidim yok çünkü migrenim adet belirtisi...

Ay inşallah bende sabah test yapıcam çünkü regl olmadım daha yarın aşılamanın 16.günü oluyor belli olur artık heralde
Olur bence ama yinede değişiyor canım kimilerinin geç çıkıyor.Benim yarın aşılamanın 12.günü.Hiç ümidim yok bir mucize olsun istiyorum ama çok zor...

İçimden bir ses senin meleğin tutundu diyor canım.İnşallah hislerimde yanılmam.
inanmayacaksin ama bende senin icin oyle dusunuyorim cAnimm.... ben o kadar umutsuzmki kendimddn boyle hayal ruya gibj geliyor bana ben yasaemiyjmki o hissleri?))) ne bileyim Rabbim mucizelerinj bize dde nasib etsin

Ben bitik durumdayım canım.
inanmayacaksin ama bende senin icin oyle dusunuyorim cAnimm.... ben o kadar umutsuzmki kendimddn boyle hayal ruya gibj geliyor bana ben yasaemiyjmki o hissleri?))) ne bileyim Rabbim mucizelerinj bize dde nasib etsin
Ufacık bir umudum bile kalmadı.Sadece bu aşılama için değil artık olacağına dair inancım kalmadı. Cocuğumun olmaması gerekiyor demekki Allah bana nasip etmeyecek bu duyguyu

Ben bitik durumdayım canım.

Ufacık bir umudum bile kalmadı.Sadece bu aşılama için değil artık olacağına dair inancım kalmadı. Cocuğumun olmaması gerekiyor demekki Allah bana nasip etmeyecek bu duyguyu
ya bende oyle dusundum butun gunu neden zorluyorumkj demekki nasip degil dedim o kadar olagan ustu geliyorki bana ;((( ayni durumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…