- 23 Kasım 2014
- 312
- 114
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
Teşekkür ederim canım peki sen faydasınız gördün müamin canm insaallah teatrio yunurta kalitesi icun iciliyor canim insaallah senin bebeginde biran once gelid cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım peki sen faydasınız gördün müamin canm insaallah teatrio yunurta kalitesi icun iciliyor canim insaallah senin bebeginde biran once gelid cnm
Bende de yumurtlama problemi var eşim de de sperm azlığı ve hareketsizlik vardı dr emodex diye bir kapsül verdi aşılama zamanında hareketli sayısı %34 çıktı fayda etmiş demek ki şimdi de bitkisel şeyler yapıyoruz bakalım bu ay neler olacakAh canım hiç umudum yok 2.5 senelik evleyiz esimde sper azligi ve hareket dusuklugu var bendede yumurtla
Amin canim insallah hamileyimdir.Ilk once idrarda bakmak istiyorum cikarsa oyle kan vereyim diyorum aama kafam cok karisti
evet cnm gordummTeşekkür ederim canım peki sen faydasınız gördün mü
Canım o emodex diye ilacın fiyatı neydiBende de yumurtlama problemi var eşim de de sperm azlığı ve hareketsizlik vardı dr emodex diye bir kapsül verdi aşılama zamanında hareketli sayısı %34 çıktı fayda etmiş demek ki şimdi de bitkisel şeyler yapıyoruz bakalım bu ay neler olacak
178 liraydı en son zam geldi be kadar oldu bilmiyorum teatrio 200 lira oldu 178 di çok pahalıCanım o emodex diye ilacın fiyatı neydi
Erkekler için üretilen ilaçlar hep pahalı canım178 liraydı en son zam geldi be kadar oldu bilmiyorum teatrio 200 lira oldu 178 di çok pahalı
Evet canım bu tarz ilaçlar hep pahalı aylık 456 lira ilaçlara gidiyor bizde bu ay eşim kendisininkini almadı vala ne zormuş Rabbim aratmasın herkese versin inşaallahErkekler için üretilen ilaçlar hep pahalı canım
Aynen canım benim eşim proxseed plus kullanıyodu 2 kutu bitti doktoru 3 ay daha kullan dedi. Yalnışım yoksa 6 kutu daha alıcak 1000liraya yakın tutucak. Dediğin gibi gerçekten zor maddi manevi yorumluyoruz Rabbim duysun sesimizi InşAllah gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eylesinEvet canım bu tarz ilaçlar hep pahalı aylık 456 lira ilaçlara gidiyor bizde bu ay eşim kendisininkini almadı vala ne zormuş Rabbim aratmasın herkese versin inşaallah
Evet canım amin inşaallahAynen canım benim eşim proxseed plus kullanıyodu 2 kutu bitti doktoru 3 ay daha kullan dedi. Yalnışım yoksa 6 kutu daha alıcak 1000liraya yakın tutucak. Dediğin gibi gerçekten zor maddi manevi yorumluyoruz Rabbim duysun sesimizi InşAllah gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eylesin
Aynen canım benim eşim proxseed plus kullanıyodu 2 kutu bitti doktoru 3 ay daha kullan dedi. Yalnışım yoksa 6 kutu daha alıcak 1000liraya yakın tutucak. Dediğin gibi gerçekten zor maddi manevi yorumluyoruz Rabbim duysun sesimizi InşAllah gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eylesin
Sorunlarimiz cok beziyormus ErolummmCanım enim esimdede sperm azlıgı problemi war benim esimde bu ay proxsed kullanmaya basladi daha 15 gun oldu ama biz asilama yaptik ayni zamanda bu ay. Simdi sonuc bekleme asamasindayiz eger bu ay tutmazsa 3 ayi doldurup sperm testi yapip ikinci asilamaya degerlere gore karar vermeyi dusunuyoruz
Sorunlarimiz cok beziyormus Erolummm
Canım sıkma canını sen tek bir dr a bağlı kalma Türkiye de bakalım kontrollerde ne diyeceklerya ne güzel en azindan ilaclarla düzeliyo hanimlar benim esimde sivilasma sorunu var ve doktor hic birsey vermedi tedaviside yok dedi ancak asilama yada tüple olur spermleri yikayip hazirlayinca dedi 3 asilamadan sonra ara verdik bakalim
Ozel hastanede yaptirdik testleri acayip terimler war 1h 1,5 h falan yaziyor sayilar yuzde 60 yuzde 50 yuzde 40 diye canım tahminim yuzde 60 olan ileri hizli..9 subatta oldum asilamayi ama bugun morakim cok bozuk adet olcakmisim gibi karin agrim basladi bugun.Sen ne zaman oldunAynen canım eşinin sonucları nasıl ileri hareketi kaç. Bide aşılama nın kaçıncı günündesin
Benim aşılamamın 12. Günü canım kan testi yaptırdım bugün sonucum 1.5 cıktı gebelik yok yani. Ama adetime de 3 gün var eve üzülme gebelik var yada yok diyemem adetin gecikirse kan testine gel hemen dediOzel hastanede yaptirdik testleri acayip terimler war 1h 1,5 h falan yaziyor sayilar yuzde 60 yuzde 50 yuzde 40 diye canım tahminim yuzde 60 olan ileri hizli..9 subatta oldum asilamayi ama bugun morakim cok bozuk adet olcakmisim gibi karin agrim basladi bugun.Sen ne zaman oldun
Canım insallah yukselir ve yüzün gülerVenim
Benim aşılamamın 12. Günü canım kan testi yaptırdım bugün sonucum 1.5 cıktı gebelik yok yani. Ama adetime de 3 gün var eve üzülme gebelik var yada yok diyemem adetin gecikirse kan testine gel hemen dedi
canim saha srken olabilir belki 14.gunde bidaha baktirVenim
Benim aşılamamın 12. Günü canım kan testi yaptırdım bugün sonucum 1.5 cıktı gebelik yok yani. Ama adetime de 3 gün var eve üzülme gebelik var yada yok diyemem adetin gecikirse kan testine gel hemen dedi
Belki de canım ebe de dedi geç döllenme olabilir diyecanim saha srken olabilir belki 14.gunde bidaha baktir