• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Kiz bnde uzun zamamdir girmiyordum.buraya gecen gittigimde asilama ypicaz demisti doktorumbu ayi es gcti klomen +catlatma ignesi verdi. Klomen yarin bticek. Off

Devlette aşılama yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor bende 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım
Ben devlette aşılama yaptırmadım hiç ama aşılama tedavisine başlayacağım ay hamile olduğunu öğrenmiştim tabi devamı gelmedi kürtaj oldum maalesef ama öncelikle doktor epey tahlil, test vs istiyor. Onları tamamladıktan sonra rapor çıkartmak için bazı evrakları tamamlamamış gerekiyor. Dahiliye, psikiyatri konsültasyon gibi. Ve eşinizden yararlanıyorsaniz eğer en az 900 gün SGK primi ve en az 90 gün aktif çalışma gerekiyor. Kendiniz SGK 'li iseniz yine 900gun prim ve 90 gün aktif çalışma lazım.

Merhaba :KK66:
Ben de Şubat'ta aşılama aşılama yaptırmayı düşünenlerdenim. 2016 Mart ayinda Çapa Tıp Fakultesi'nde muayene oldum 3 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Bana 3 aşılama yapılmadan direkt tüp yapılmadığını söylediler. İstedikleri evrakları topladım ve Nisan'da çağırdılar reglin ikinci günü gel dediler. Ben reglimi beklerken gecikme oldu, stresten diye düşündüm ama test yaptım yine de isteksiz olarak. Aşılamaya gerek kalmadan hamileydim mucize gibi. Hatta 2 kese vardi. Ama ne yazık ki keseler gelişmedi ve 11 haftalıkken kürtaj oldum. Sonrasında baska sağlık problemlerim oldu , ameliyat oldum vs derken son 6 -7 aydır korunmuyoruz ancak netice yok. Şimdi tekrar Çapa'ya gidip muayene olacağım inşallah Salı günü.
merhaba bende capada ilk asilamami yaptırdım 13.Gün değerler 26ydi dun 10.6 çıktı olmadı galiba bir hafta sonra tekrR gidecegim

Benim asilamam olmadi. Doktorum klomende ısrar etti gunde bes tane klomen aliyorum. Istahim yok sinir oluyom bu klomene

Selam kızlar nasılsınız hamiş olanlar nasıl gidiyor hamilelik tedavisi devam edenler sizler napıyorsunuz benim iki ay doldu yarın kontrollere gidiyorum ikinci aşılama için inşaallah herşey yolunda gider

Benimde ilk aşılamam doktorum salı günü kan tahlili yaptırmamı istedi bakalım hayırlısı inşallah Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Back