- Konu Sahibi Sultanhsyn
Canımmm kan verdim hamileyim şükür darısı isteyen herkealerin başına keseyide gördük..inşallah bu sefer sağlıkla durur..Yok canım tam günü günüme geldi adetim ama kan testini yeniden tekrarlaan iyi olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm kan verdim hamileyim şükür darısı isteyen herkealerin başına keseyide gördük..inşallah bu sefer sağlıkla durur..Yok canım tam günü günüme geldi adetim ama kan testini yeniden tekrarlaan iyi olur bence
Hayırlı olsun canım kaçıncı aşılama sizin.Canımmm kan verdim hamileyim şükür darısı isteyen herkealerin başına keseyide gördük..inşallah bu sefer sağlıkla durur..
Senin kaçıncı denemede oldu canım hayırlı olsun. Denizlide mi yaptırdın hangi hastaneamin canm insaallah teatrio yunurta kalitesi icun iciliyor canim insaallah senin bebeginde biran once gelid cnm
ilk denemede odlu canim mersinde yaptirdim benSenin kaçıncı denemede oldu canım hayırlı olsun. Denizlide mi yaptırdın hangi hastane
Üniversite mi özel mi. Soru neydi seninilk denemede odlu canim mersinde yaptirdim ben
ozelde yaprirdim yumurta rezerv azligi vardi vanddÜniversite mi özel mi. Soru neydi senin
insallah hayirli haberlerin gelir canim ben takmamaya bakiyorum artik elden baska bisey gelmiyoKiz bnde uzun zamamdir girmiyordum.buraya gecen gittigimde asilama ypicaz demisti doktorumbu ayi es gcti klomen +catlatma ignesi verdi. Klomen yarin bticek. Off
Devlette aşılama yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor bende 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadığımız halde hamile kalamadımDevlette hangi hastanede yaptırdınız asilamanizi?
Ben devlette aşılama yaptırmadım hiç ama aşılama tedavisine başlayacağım ay hamile olduğunu öğrenmiştim tabi devamı gelmedi kürtaj oldum maalesef ama öncelikle doktor epey tahlil, test vs istiyor. Onları tamamladıktan sonra rapor çıkartmak için bazı evrakları tamamlamamış gerekiyor. Dahiliye, psikiyatri konsültasyon gibi. Ve eşinizden yararlanıyorsaniz eğer en az 900 gün SGK primi ve en az 90 gün aktif çalışma gerekiyor. Kendiniz SGK 'li iseniz yine 900gun prim ve 90 gün aktif çalışma lazım.Devlette aşılama yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor bende 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım
Kızlar nasılsınız varmı güzel haberler
Evet canım darısı sizlere inşallahCanım aşılama ile mi hamile kaldın
merhaba bende capada ilk asilamami yaptırdım 13.Gün değerler 26ydi dun 10.6 çıktı olmadı galiba bir hafta sonra tekrR gidecegimMerhaba
Ben de Şubat'ta aşılama aşılama yaptırmayı düşünenlerdenim. 2016 Mart ayinda Çapa Tıp Fakultesi'nde muayene oldum 3 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Bana 3 aşılama yapılmadan direkt tüp yapılmadığını söylediler. İstedikleri evrakları topladım ve Nisan'da çağırdılar reglin ikinci günü gel dediler. Ben reglimi beklerken gecikme oldu, stresten diye düşündüm ama test yaptım yine de isteksiz olarak. Aşılamaya gerek kalmadan hamileydim mucize gibi. Hatta 2 kese vardi. Ama ne yazık ki keseler gelişmedi ve 11 haftalıkken kürtaj oldum. Sonrasında baska sağlık problemlerim oldu , ameliyat oldum vs derken son 6 -7 aydır korunmuyoruz ancak netice yok. Şimdi tekrar Çapa'ya gidip muayene olacağım inşallah Salı günü.
Maşallah güZel ilk sulamada hamile kalmanızEvet canım darısı sizlere inşallah
Amin canım hayırlı haberlerle gel inşaallahBenimde ilk aşılamam doktorum salı günü kan tahlili yaptırmamı istedi bakalım hayırlısı inşallah Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın