cnm hamileliğin hayırlı olsun inş sağlıkla kucagına almak da nasip olur. bende 2 tüp bebek denedım , 3. tüp bebeği raporlu denemk istedgımız rapor alma şartı olan iki aşılama proderune takıldık. şuan iğnelerimi yapıyorum ama ınan aşılamadan umudum yok prosedür gereği yaptırıyoruz. sende tüp denemıssın ama aşılamayla olmus bu gercekten bana da umut verdı. tüp bebekte tutma sebebı neydı embrıyo gelişimleriniz nasıldı? bizim iki tüp bebekte de 6-7 embrıyodan 1 tanesı 5. gune ulastı ama onunda kromozomları saglıklı değildi sanırım biri negatif biri kımyasal oldu. rezervım de az cok yum toplanmıyor muhtemelen sperm ve yumurta kalıtesı de düşük ki embrıyolar sağlıklı gelişmiyor. birde bnde her iki yuımurtalıkta cıkolata kıstı varmıs 1,5-2 cm kdr. doğal yolla olmama sebebı ne ınan anlayamadık. eşimdede morf sorunu var. bunların hepsı bir sorun ama doktorlara kalsa bunlar engeleyyeck seyler değil bu sorunları olup doğal yolla gebe kalan da cok. bızım sıkıntı brz büyük işte embrıyolar kalıtesız oluyor gunun bırınde kalıtelı denk geleblr o gune kdr tüp bebek deneyın dediler Allah bılır kacıncı denemede olacak o yada belkı de hıc denk gelmeyecek.