• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
daha 11 gubun dur bakalum hemeb uzhemeb uzulme daha varmis
Adetime 4 gün var canım ebe 12. Gün test yap aşılama da kimyasal gebelik olma riski yüksek ona göre önlemimizi alırız dedi. Cesaret edemedim bugün hastaneye gitmeye ama yarın giderim InşAllah. Adetime de az kaldı ama bende de hiç bi belirti yok canım

Adetime 4 gün var canım ebe 12. Gün test yap aşılama da kimyasal gebelik olma riski yüksek ona göre önlemimizi alırız dedi. Cesaret edemedim bugün hastaneye gitmeye ama yarın giderim InşAllah. Adetime de az kaldı ama bende de hiç bi belirti yok canım
kuzum bendede hic belirti olmadi tek belirtim dudaklarim kurudu sadece gogus agrim bile sonradan oldu yeni yenide karnim karnim dusun yani insaallah senin bebisinde seninledir

sagol cnm insaallah artmis olur yaa sende inan umudunu kaybetmee o dedigim macunu denemeni tavsiye ederim
daha öncede bir aktardan macun almıstım ama sonuca bır faydası olmadı, bu dediğin macunu duydum baya kişiden fayda gösteriri inş deneyebılırım onu da.
tam adı neydi cnm

cnm bej aldik sonucumu 182 cikti allahin izniylee rabbim sanada nasip etsin

Merhaba ben 9 şubatta aşılama oldum adetlerim hep gec gelir..Doktor aşılamadan sonra kullanmam icin progestan fitil verdi 10 gün kullan dedi bugun o bitiyor.Ben evde idrar testiyle ne zaman öğrenebilirim ki sonucu

Merhaba ben 9 şubatta aşılama oldum adetlerim hep gec gelir..Doktor aşılamadan sonra kullanmam icin progestan fitil verdi 10 gün kullan dedi bugun o bitiyor.Ben evde idrar testiyle ne zaman öğrenebilirim ki sonucu
Canım yarın yapabilirsin kan testi yapsan ordada çıkar yüzün gülsün InşAllah bizleri de haberdar et

cnm benim yumurta rezervim cok cok azdi yani doktorlar oyle diyorlardi tup bebek 2yumurta toplanip biri dollendi oda 3.gun donduruldu ve hucre olrak 5hicreliydi yani geriden geliyordu bir umut yaptirdik iste tutmadi genetik testim yapildi birsey cikmadi bu doktoruma gecince 2ayda 7 8yumurta goryldu fsh normal butun test degerlerim normaldi esiminde normal degerleri doktor asilama deneyelimmi dedi bende siz bilirsiniz 1kere deneyelim dedim ama asilamaya kadar omega 3 teatrio biosteron ari sutu bal polen instagram bi macun aldim oonu kullandim bide diyetisyenle calistim yememi icmemi duzenledim her gun yuruyus yapmaya calistim esimde emodex diye bir ilac kullandi 3ay kadar onuda en son diyete soktum ve oda her gun benimle yuruyordu bunlari yaptim kuzum ben bugun degerimin iki kati olmadi lazim insaallah olur
Canım bu teatrio ne işe yarıyor bende kullanıyorum teatrio ve gynositol diye bir toz bu ay bal tarçın çörek otuna başladım eşim emodex kullanıyordu ama bu ay bıraktı onu keçi boynuzu tozu içiyor ve özel yaptırdığımız bir macun vardı onu kullanıyor değerinde yükselmiş rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin sağlıcakla al kucağına minnoşunu inşaallah negatiflerden sonra pozitif sonuçları duymak çok güzel umut oluyor bize :anneadayı::KK200::KK68:

Hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberler verirsin idrar testine aşılamada güvenmeyin diyorlar ama bazılarında doğru sonuçlar verebiliyor en garantisi kan testi iğnelerin etkisi 12 günde geçiyormuş güzel haberlerini alırız inşaallah

Canım bu teatrio ne işe yarıyor bende kullanıyorum teatrio ve gynositol diye bir toz bu ay bal tarçın çörek otuna başladım eşim emodex kullanıyordu ama bu ay bıraktı onu keçi boynuzu tozu içiyor ve özel yaptırdığımız bir macun vardı onu kullanıyor değerinde yükselmiş rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin sağlıcakla al kucağına minnoşunu inşaallah negatiflerden sonra pozitif sonuçları duymak çok güzel umut oluyor bize :anneadayı::KK200::KK68:
amin canm insaallah teatrio yunurta kalitesi icun iciliyor canim insaallah senin bebeginde biran once gelid cnm

Canım yarın yapabilirsin kan testi yapsan ordada çıkar yüzün gülsün InşAllah bizleri de haberdar et
Ah canım hiç umudum yok 2.5 senelik evleyiz esimde sper azligi ve hareket dusuklugu var bendede yumurtla
Hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberler verirsin idrar testine aşılamada güvenmeyin diyorlar ama bazılarında doğru sonuçlar verebiliyor en garantisi kan testi iğnelerin etkisi 12 günde geçiyormuş güzel haberlerini alırız inşaallah
Amin canim insallah hamileyimdir.Ilk once idrarda bakmak istiyorum cikarsa oyle kan vereyim diyorum aama kafam cok karisti

Ah canım hiç umudum yok 2.5 senelik evleyiz esimde sper azligi ve hareket dusuklugu var bendede yumurtla

Amin canim insallah hamileyimdir.Ilk once idrarda bakmak istiyorum cikarsa oyle kan vereyim diyorum aama kafam cok karisti
Canım bence direk sonuç al kana baktırır fikrimi belirtmek isterim bende bugün idrar testi yaptım test bozuktu yada idrar 2 damla yapmama rağmen sarardı gösterge yeri negatif diye düşündüm adetime de 3 gün kaldı ama hiç belirtim de yok. En iyisi kan testi yarın kandan baktiricam bende hakkımızda hayırlısı

Canım bence direk sonuç al kana baktırır fikrimi belirtmek isterim bende bugün idrar testi yaptım test bozuktu yada idrar 2 damla yapmama rağmen sarardı gösterge yeri negatif diye düşündüm adetime de 3 gün kaldı ama hiç belirtim de yok. En iyisi kan testi yarın kandan baktiricam bende hakkımızda hayırlısı
Hadi sende hayırlı haberler ver canım

Back