• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Sorunlarimiz cok beziyormus Erolummm Erolummm
Canım sorunlarımız aynı diye konuşmuştuk dün gece burdaki tipiklerinden preesed jel diye bi jel var kullanıp hamile kalanları okudum. Jeli ilişki öncesi enjektörle vajinaya yapıyorsun erkek spermini öldürmeden uzun süre canlı tutup yumurta ya ulaştıriyo bu topic daha 2008de açılmış liste yapmışlar 150 ye yakın kişi ilk denemesinde gebe kalmış linki atayım buraya sende incele bi istersen

Venim

Benim aşılamamın 12. Günü canım kan testi yaptırdım bugün sonucum 1.5 cıktı gebelik yok yani. Ama adetime de 3 gün var eve üzülme gebelik var yada yok diyemem adetin gecikirse kan testine gel hemen dedi
Canım inşaallah yükselir kırmızılar geleniye kadar umudumuzu yitirmiyoruz canım Bu arada o jeli bende duydum yorumları okudum ben dr demeden cesaret edemedim dr uma da sormadım utandım açıkcası :halay::KK33:

Canım inşaallah yükselir kırmızılar geleniye kadar umudumuzu yitirmiyoruz canım Bu arada o jeli bende duydum yorumları okudum ben dr demeden cesaret edemedim dr uma da sormadım utandım açıkcası :halay::KK33:
Amin canım InşAllah ya vala bekliyorum bende arafta kalmak kötü şu an adet bile olsam ona dahi razıyım inan

Kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor herşey yolunda mı ‍♀️

Kızlar şubat 17 de aşılamam oldu 9. Gün kanda beta 1.4 çıktı adetimde 4 gün geçti aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayan var mı?

Merhaba kizlar uzun zamandir yoktum biraz cocuk düsünmeyim dedim.. Bende türkiyeye gelecem iki hafta sonra bide orda kontrol olmak istiyorum bakalim hayirlisi

Merhabalar. Ben de bugün 3. Aşılamam oldum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Umarım isteyen herkese verir Allah. Bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim inşllah

Back