• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasılsınız bende dr umla görüştüm iki ay ara veriyoruz şimdi de adet olmayı dört gözle bekliyorum

kizlar ya bu göbek masajini arastirdim rahim
kaymasi felan oluyomus.. cok varmis yaptiran sizn bir bilginiz varmi? sabun ve sicak suyla yapiyolarmis masaji

Bi usta masajci buldum oraya gidecem rahim hastaliklari icinde varmis masaji onu yaptircam sali gününe randevu aldim bakalim

Esimin ameliyat olmadi lazim onu ikna edemedigim icin bu asilamaya doktorum la gcis yptik yoksa bnk klomen kullandim.ise yaramadı sorunlarimizda olunca boyle oldu iste. Kizzz ins bu ay iyi hbrler veririz eslerimize bn kndimden cok ona uzuluyorum
Mrblar benim gorumceminde 3 sene olmadi onunda ayni sizin esiniz gibi sorunu vardi gitti ameliyat oldu bi dikislik bisey bi gunde kalkti herhalde haftaya da calismalara basladilar ve allah hayirlisiyla evlat verdi ve kimseye soylemeyin ameliyat olacagini ne var yani olmayinca herkes laf soyluyor iste burada bende yeni asilama oldum allah isteyen herkesin hem karnini hemde kucagini doldursun rabbim tez zaman da inşallah

ben gecen hafta pazartesi asilama olmustum bugun 8.gunum erken gebelikntesylerinden yaptim sozce varmi biseyler
IMG_20180213_155255.jpg

kizlar ya bu göbek masajini arastirdim rahim
kaymasi felan oluyomus.. cok varmis yaptiran sizn bir bilginiz varmi? sabun ve sicak suyla yapiyolarmis masaji
Evet kuzum biliyorum bende kayınvalidem çok ısrar etti kırmamak için yaptım bana saçma geldi inanmadım ne yalan söyleyeyim ama onu yapıp hamile kalanlar çok olmuş inanmakla ilgili sanırım

Back