- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni cok guzel degerlerle bekliyorum insallah banada nasip olur bu ay ve osteyen bekleyen herkezin yuzu gulsun insallah
canım dün test yaptım silik çizgi çıktı öyle umuyorum içimden yapmak geldi..Evet haklısın rahat olmak lazım bende çalışıyorum iste takmamaya. Bebek takvimini yapmissin hamilemisin?
inşallah cnm günlerimiz aynıymış inşallah sonuna kadar devam edip sağlıkla alırız bebeklerimizi... senin sat kaçtıHayırlı uğurlu olur inşallah canım başlığın.
aa öylemi acaba belli haftadan sonra mı başlıyor ?takvimim.çıkmış.nasil.cikti simdi bu. 3 4 gun.once yaptim.yoktu. bugun mu sitenin aklina geldi acep
8 nisan di canim son adet. 7 mayis batti.inşallah cnm günlerimiz aynıymış inşallah sonuna kadar devam edip sağlıkla alırız bebeklerimizi... senin sat kaçtı
bilmem ama burada cikiyor takvim diger baslikta takvimim yok.aa öylemi acaba belli haftadan sonra mı başlıyor ?
günlerimiz aynıymış8 nisan di canim son adet. 7 mayis batti.
evet söyleyince ben de farkettim ilginç gerçektenbilmem ama burada cikiyor takvim diger baslikta takvimim yok.
Hayırlı olsun canım benimcanım dün test yaptım silik çizgi çıktı öyle umuyorum içimden yapmak geldi..
kan verdin mi betaya baktirdin migünlerimiz aynıymış
neysee cikmamasi daha iyi.evet söyleyince ben de farkettim ilginç gerçekten
Amin cnm ..inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları olur.. biraz kasık ağrım var özellikle kalkınca oluyor... düşük olunca insan tedirgin oluyorHayırlı olsun canım benim
canım onu stres yapmamak için vermedim daha.. birde benim damarlarım zor bulunuyor işkence oluyor kısmetse 15de kadın doğuma gideceğim. sen baktırdın mı kandan...kan verdin mi betaya baktirdin mi
seni çok stres yapıyor cnm gitte rahatla bence de ... kendini rahatbırak.. inşallah güzel haberlerle gelirsin.. 16 günse belli olur bence .. çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yumurtlama oluyr biliyormusunAy dayanamiycam ben yarin gidip kan testi vermeyi dusunuyorum catlatma ignesinden sonra 16. Gunu oluyor catliycam cat diye meraktan
baktireim canim bende sali gidecegim tekrardan. ona gore randevunalirim olmazsa cumartesindiyordum alayim randevu ama kan sonucuna gore yol cizerim.canım onu stres yapmamak için vermedim daha.. birde benim damarlarım zor bulunuyor işkence oluyor kısmetse 15de kadın doğuma gideceğim. sen baktırdın mı kandan...
git canim kafanı rahatlat ben carsamba gunu gittim kan verdim rahatladum. vasa var yoksa yok.Ay dayanamiycam ben yarin gidip kan testi vermeyi dusunuyorum catlatma ignesinden sonra 16. Gunu oluyor catliycam cat diye meraktan
sen aile hekiminde mi kan veriyorsun cnmbaktireim canim bende sali gidecegim tekrardan. ona gore randevunalirim olmazsa cumartesindiyordum alayim randevu ama kan sonucuna gore yol cizerim.
yok canim ozel hastane var evin yaninda. okuldan cikip ayni saatte gidip verdim iki gun arayla. bugunde verecektim. bekleyeyim dedim sali gunu okul çıkışı giderim yine.hava yagmurlu icim karardi zaten bugun gun boyuncasen aile hekiminde mi kan veriyorsun cnm