Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım Allah kavuştursun. Sayılı gün çabucak geçsin. Sen üzüldün diye hissedip sakinlemistir belki oda. Bikac gun icinde hissetmeye baslarsin yine. Yinede icin rahat etsin istersen bi kontrole git[/QUOTE]

Amin canım. Gittim bakalım iyi dedi bebişe içim rahatladı

Canım Allah kavuştursun. Sayılı gün çabucak geçsin. Sen üzüldün diye hissedip sakinlemistir belki oda. Bikac gun icinde hissetmeye baslarsin yine. Yinede icin rahat etsin istersen bi kontrole git

Amin canım. Gittim bakalım iyi dedi bebişe içim rahatladı[/QUOTE]

Allah kavuştursun canım şimdi nasılsın hissediyor musun hareketleri? zaten iyiymiş çok şükür bizim duygularımıza göre salgıladığımız hormonlar kandan bebeklere gidiyor onlar da etkileniyor ister istemez

Amin canım. Gittim bakalım iyi dedi bebişe içim rahatladı

Allah kavuştursun canım şimdi nasılsın hissediyor musun hareketleri? zaten iyiymiş çok şükür bizim duygularımıza göre salgıladığımız hormonlar kandan bebeklere gidiyor onlar da etkileniyor ister istemez[/QUOTE]
Düşük tehlikem de var içimden çığlık atmak gelsede inanın bebeğe bişey olcak diye kendimi hep frenliyorum. Aklımı oyalayabildiğim kadar oyalamaya çalışıyorum. Dün çok hareketliydi gece bile şimdi de az az hareket ediyo şükür bebiş. İnşallah etkilenmiyodur :110:

Merhaba anneler, aylardan sonra ilk defa yazıyorum buraya. Londra'daydık Türkiye'ye geldik, doğum için yine oraya gideceğim. Zamanımız daralıyor, bir ay önceden gideceğim için artık eksiklerimizi gidermemiz lazım. Oğlum yazın ortasında doğmuştu, kızım kışın cavcavında geliyor:) O zaman alışveriş bile farkedecek biraz. Siz doğum için kendinize veya bebişlere neler aldınız? Hastane çıkışı, battaniye aldık, yelek-patik ördük, oğlumda manuel süt sağma pompası çook işime yaramıştı iyi ki saklamışım, önlük, çorap, mendil, şu an elimizde bunlar var.
canım londrada yaşayacaksın sanırım orayla ilgili merak ettiğim bizim burdaki kadar aşı vuruluyor mu yada hangi aşılar vuruluyor.

Günaydın kızlar az önce soluma doğru uzandığımda sanki bebek çırpınıyormuş gibi titriyormuş gibi çok hızlı hareket oldu. Nasıl tarif etsem bilemedim. Biraz sırt üstü durup tekrar sola dönünce yine aynısı oldu korktum :KK17::KK64:
Sizde hiç oluyor mu böyle bi şey ?
Bende otururken yada yemek yerken oturduğumda kasım kısmımda bazen o çırpinışı hissettiğim oluyor sıkıştı mı acaba diyorum. neden bilmiyorum

Kızlar dün eşim askere gitti bende ister istemez ağladım üzüldüm. bebişi dün aksamdan beri 1 kere hafif kıpırtı şeklin hissetmem haricinde baska hissetmedim. Tatlı yedim soluma yattın ama yok. Acaba bişey olmuş mudur doktora da gitmek istemiyorum. Bişey olsa nasıl bi belirti olurdu
Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun cnm . Bebeğini üzme..

cerenkar cerenkar okuduğum kadarıyla yoğunsun alışveriş listeni olsun yapabildin mi? 32de mi çıkacaksın izne?
canım önce grip sonra iş yoğunluğu tam işleri devredeyim derken bir kanama yaşadım şu an 10 gün raporluyum evde dinleniyorum çok şükür bebeğimin hareketleri ii. kanama alanı göremedi doktor da dinlenme verdi. Alişveriş listeme yeni bakacağım . Aldıklarımız 1 kalın battaniye almış annem birde 10 lu hastane çıkışı ve 2 de şapkalı alt üst takım. ben de 2 chicco dan ince battaniye aldım bir de a101 de gördüm yere sererim diye aldım. 3 tane tulum ve 4-5 tane de citçitlı badi aldım alta giymesi için. küvetimizi aldım birde başkada liste falan oluşturamadım daha cnm. sen ne yaptın?

X