- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah kavuştursun. Sayılı gün çabucak geçsin. Sen üzüldün diye hissedip sakinlemistir belki oda. Bikac gun icinde hissetmeye baslarsin yine. Yinede icin rahat etsin istersen bi kontrole git
Amin canım. Gittim bakalım iyi dedi bebişe içim rahatladı
32+0 da alıyoruz 33e girdiğimiz günMerhaba hanımlar,
32 haftalık raporu hafta bitince mi haftaya girince mi alıyoruz?
Bana gerek yok dendi cnmBende de az cikmisti cnm ama ilerlememesi icin tek kullanimlik bi toz vrrdi baya idrwrini tutuyosun onu icince sonra lavobaya cikinca rahatlatiyor ama bol su icmek tabiki en basta kurtarici oluyor sanirim
canım londrada yaşayacaksın sanırım orayla ilgili merak ettiğim bizim burdaki kadar aşı vuruluyor mu yada hangi aşılar vuruluyor.Merhaba anneler, aylardan sonra ilk defa yazıyorum buraya. Londra'daydık Türkiye'ye geldik, doğum için yine oraya gideceğim. Zamanımız daralıyor, bir ay önceden gideceğim için artık eksiklerimizi gidermemiz lazım. Oğlum yazın ortasında doğmuştu, kızım kışın cavcavında geliyor:) O zaman alışveriş bile farkedecek biraz. Siz doğum için kendinize veya bebişlere neler aldınız? Hastane çıkışı, battaniye aldık, yelek-patik ördük, oğlumda manuel süt sağma pompası çook işime yaramıştı iyi ki saklamışım, önlük, çorap, mendil, şu an elimizde bunlar var.
Nasıl çıktı cnm test sonucunÖyleymiş canım inşallah pazartesi günkü test normal çıkar da insüline falan gerek kalmaz
Bende otururken yada yemek yerken oturduğumda kasım kısmımda bazen o çırpinışı hissettiğim oluyor sıkıştı mı acaba diyorum. neden bilmiyorumGünaydın kızlar az önce soluma doğru uzandığımda sanki bebek çırpınıyormuş gibi titriyormuş gibi çok hızlı hareket oldu. Nasıl tarif etsem bilemedim. Biraz sırt üstü durup tekrar sola dönünce yine aynısı oldu korktum
Sizde hiç oluyor mu böyle bi şey ?
Bende eskiye göre daha sık uyanıyorum bazen sırt ve kuyruk sokumunda ağrılar oluyor.Nasılsınız anneler nasıl gidiyor gece uykularınız nasıl ben bu aralar uyuyamıyorum
Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun cnm . Bebeğini üzme..Kızlar dün eşim askere gitti bende ister istemez ağladım üzüldüm. bebişi dün aksamdan beri 1 kere hafif kıpırtı şeklin hissetmem haricinde baska hissetmedim. Tatlı yedim soluma yattın ama yok. Acaba bişey olmuş mudur doktora da gitmek istemiyorum. Bişey olsa nasıl bi belirti olurdu
canım önce grip sonra iş yoğunluğu tam işleri devredeyim derken bir kanama yaşadım şu an 10 gün raporluyum evde dinleniyorum çok şükür bebeğimin hareketleri ii. kanama alanı göremedi doktor da dinlenme verdi. Alişveriş listeme yeni bakacağım . Aldıklarımız 1 kalın battaniye almış annem birde 10 lu hastane çıkışı ve 2 de şapkalı alt üst takım. ben de 2 chicco dan ince battaniye aldım bir de a101 de gördüm yere sererim diye aldım. 3 tane tulum ve 4-5 tane de citçitlı badi aldım alta giymesi için. küvetimizi aldım birde başkada liste falan oluşturamadım daha cnm. sen ne yaptın?cerenkar okuduğum kadarıyla yoğunsun alışveriş listeni olsun yapabildin mi? 32de mi çıkacaksın izne?
ben 18 de giriyorum cumartesi oluyor doktor 20 de gel dediMerhaba hanımlar,
32 haftalık raporu hafta bitince mi haftaya girince mi alıyoruz?
Canım o da biraz yüksek çıktı ama ilaç kullanılacak kadar değil şükürler olsun. Şimdi dahiliye doktoruna gideceğim o diyet derse diyet yapacağımNasıl çıktı cnm test sonucun
Geçmiş olsun canımCanım o da biraz yüksek çıktı ama ilaç kullanılacak kadar değil şükürler olsun. Şimdi dahiliye doktoruna gideceğim o diyet derse diyet yapacağım
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
32+0 da alıyoruz 33e girdiğimiz gün
ben 18 de giriyorum cumartesi oluyor doktor 20 de gel dedi