Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar bende idrae yolu enfeksiyonu cikmisti saglik.ocagindaki doktor cok dikkat etmen lazim1bebege gecer falan dedi bi kerede 8 haftalikken olmustum surekli yikiyorum lavobalari aman dikkatli olun doktorum baya ogut verdi gecirmemiz lazim dikkat etmen lazim diye sizlerede soyleyim dedim
Benimde 12 haftalıkken eşim geçirdi enfeksiyonu kadın doğum doktoru biz olabildiği kadar ilaç önermiyoruz bol su iç dedi. Sonra öğrendim ben önemini erken doğum hatta düşüğe neden oluyomuş 20. Haftamda başka hastanede ortaya çıkınca doktor hemen fitil ve antibiyotik verdi. Ama ilk gittiğim doktora hala kızgınım nasıl hafife alınır böyle şeyler

Merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı bana en yüksek 140 olmalıymış benim 144 çıktı :KK43: pazartesi 100 mglik bi test daha yapılacak. İnşallah yoktur kimse de ama şekeri yüksek çıkan var mı :KK43:

Bana ilk önce 50 lik yapildi ben bilmitordum o gun yapilacagini kahvalti ogle yemegi yiyip gitmistim 150 cikti sonsa 12 saatlik aclik ile gittim 100 luk yapilsi çok şukur degerlerim normaldi .sen açmi yaptirdin tokmuydun

Merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı bana en yüksek 140 olmalıymış benim 144 çıktı :KK43: pazartesi 100 mglik bi test daha yapılacak. İnşallah yoktur kimse de ama şekeri yüksek çıkan var mı :KK43:
Bana ilk önce 50 lik yapildi ben bilmitordum o gun yapilacagini kahvalti ogle yemegi yiyip gitmistim 150 cikti sonsa 12 saatlik aclik ile gittim 100 luk yapilsi çok şukur degerlerim normaldi .sen açmi yaptirdin tokmuydun

Ben aç yaptırdım canım sadece su içmiştim sabah :KK43: inşallah benim de 100lükte düşmüş olur değer

Canim 75lik su mu ictin 50 lik mi bence o deger yuksek bi deger degil gibi geldi ama tabi doktor daha iyi bilir onlemini simdiden alirsin cnm uzulme bence varsa bile cok az biraz dikkat ederek duzelir bence

Benimde 12 haftalıkken eşim geçirdi enfeksiyonu kadın doğum doktoru biz olabildiği kadar ilaç önermiyoruz bol su iç dedi. Sonra öğrendim ben önemini erken doğum hatta düşüğe neden oluyomuş 20. Haftamda başka hastanede ortaya çıkınca doktor hemen fitil ve antibiyotik verdi. Ama ilk gittiğim doktora hala kızgınım nasıl hafife alınır böyle şeyler
Aynen canim idrar yolu enfrksiyonu hamilelikte cok sık rastlanan bi durummus ama onlemini almak bol su icmek ve hava ne olursa olsun ayaklari usutmemek lazimmis allahim esirgrsin hepimizi :anneadayı::anneadayı:

Canim 75lik su mu ictin 50 lik mi bence o deger yuksek bi deger degil gibi geldi ama tabi doktor daha iyi bilir onlemini simdiden alirsin cnm uzulme bence varsa bile cok az biraz dikkat ederek duzelir bence
50lik içtim canım. Bana da yüksek gelmedi ama tabi doktorlar iyisini bilir. Biraz daha dikkatli olurum artık. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor :KK66:

Evet canim erkek bebeklere dar kiyafetler giydirmek sakıncalı. Çünkü tesisler vucudun dışında ve vucut sicakligina gore asagiya dogru sarkabiliyo kendini korumak icin. Ama biz dar seyler giydirince buna engel oluyoruz. O yüzden tayt kulotlu corap vb. Seyler giydirmemek lazım
bu aklımda olsun cnm sağol bilgi için

Kizlar merhabalar ben bi konuda danışacaktım size biz görev gereği memleketten uzaktayız ama doğumu memlekettemi yapsam burada mi yapsam karar veremedim burda kendi evimde olacagim oraya gidersek ya annende ya kayınvalidemde bu arada otirdutumuz yer memleketimize 8 saat mesafede eşimin görevi de devam ediyor olacak 10 gün babalık izni var sadece sizce oturduğun yerde mi yapmalıyım yoksa memleketimde mi burada yaparsam annemler gelecek sadece ama orada olursam tüm tanıdıklarımız olacak cok kkararsiz kaldim
canım bunu en ii sen bilirsin hangi yerde daha rahat olursun doktorun hangisi seni rahat hissettiriyor gibi..

Anneler neredelerdesiniz yahu nasıl gidiyor herkes meşgul sanırsam bebişler nasıl , kilo artışı nasıl gidiyor
Canım ben geçen haftayı hastalıkla geçirdim şükür iyileştim bu haftada işlerim yoğun şantiyem bitiyor onunla meşgulum. inşallah biterse buraya ve bebek alışverişime dönerim rahatça..
sizler nasılsınız en son bebeğim haftası ile uyumluydu inşallah iyidir..

Anneler neredelerdesiniz yahu nasıl gidiyor herkes meşgul sanırsam bebişler nasıl , kilo artışı nasıl gidiyor
Canım ben geçen haftayı hastalıkla geçirdim şükür iyileştim bu haftada işlerim yoğun şantiyem bitiyor onunla meşgulum. inşallah biterse buraya ve bebek alışverişime dönerim rahatça..
sizler nasılsınız en son bebeğim haftası ile uyumluydu inşallah iyidir..

50lik içtim canım. Bana da yüksek gelmedi ama tabi doktorlar iyisini bilir. Biraz daha dikkatli olurum artık. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor :KK66:
Sukur canim bende gecen cuma yaptirdim bana 75lik su icirmislerdi sukur cikmadi cnm ama bende de idrar yolu enfeksiyobu cikti onun ici su icip dikkat ediyoruz iste :anneadayı::KK200:

canım bunu en ii sen bilirsin hangi yerde daha rahat olursun doktorun hangisi seni rahat hissettiriyor gibi..
Sanirim kendi evimde yapacagim cnm annemler gelirler insallah bi sekilde idare edilir cnm evimde kalmak mantikli geldi

Kimsenin sesi çıkmıyo bu günlerde. Bizde gün gectikce buyuyoruz bugun 27. Haftamıza giris yaptık. 2 hafta once 800gramdı. Simdi 1kilo civarı olmuşuzdur. Bundan sonra haftada ortalama 250gr alıyorlarmış buda bize bel ağrısı , uykusuzluk ve bol çişli günler olarak geri dönecek sanırım:anneadayı: yinede cok mutluyum cook merak ediyorum kızımı artık doğsa da görsem. Seslere tepki verdigini bugunlerde cok daha iyi anladim. Babasi hafta basinda amerika ya gitti. 2 hafta ayrı kalcaz. Telefonda goruntulu konusma yaparken ne zaman sesini duysa fikir fikir oynamaya basliyo. Bugün 2. Doz tetanoz aşımı oldum. Haftaya salı akşamı gebelik okuluna başlıyoruz. Bende gelişmeler böyle
ya benim çok hareketli değil sanki bebeğim nadir peşpeşe hareket ediyor.. normal mi acaba ama ben gün içinde yorgun oluyorum ve akşamda yemek vs az zaman kalıyor zaten uyuyup kalıyorum tv karşısında..

Kimsenin sesi çıkmıyo bu günlerde. Bizde gün gectikce buyuyoruz bugun 27. Haftamıza giris yaptık. 2 hafta once 800gramdı. Simdi 1kilo civarı olmuşuzdur. Bundan sonra haftada ortalama 250gr alıyorlarmış buda bize bel ağrısı , uykusuzluk ve bol çişli günler olarak geri dönecek sanırım:anneadayı: yinede cok mutluyum cook merak ediyorum kızımı artık doğsa da görsem. Seslere tepki verdigini bugunlerde cok daha iyi anladim. Babasi hafta basinda amerika ya gitti. 2 hafta ayrı kalcaz. Telefonda goruntulu konusma yaparken ne zaman sesini duysa fikir fikir oynamaya basliyo. Bugün 2. Doz tetanoz aşımı oldum. Haftaya salı akşamı gebelik okuluna başlıyoruz. Bende gelişmeler böyle
ya benim çok hareketli değil sanki bebeğim nadir peşpeşe hareket ediyor.. normal mi acaba ama ben gün içinde yorgun oluyorum ve akşamda yemek vs az zaman kalıyor zaten uyuyup kalıyorum tv karşısında..

Kızlar uzun süreden sonra hepinize merhaba :)
Biz oğlumla artık 29.haftanın içindeyiz 3 hafta önce kontrolde oğlum 800 gram ve 33 cm boya sahipti :) bu perşembe de kontrolümüz var bakalım fakat benim can parçam aşırı hareketli özellikle geceleri bir arkadaşım hareketli ve tekme attığı saatlere bak çünkü doğduğu zaman da o saatlerde uyanık oluyor demişti :) kısacası ben ayvayı yedim sanırım bu arada göbeğim de sanki aşağı inmeye başlıyormuş gibi geliyor aynı durumu yaşayan var mı ?
canım seninle günlerimiz yakın ben kendi telaşemden oğluşumu oturup dinleyemedim daha.. ama dün şantiyede biraz uzun kaldım ayakta 4-5 saat gibi tabi wc imkanı da yoktu yoruldum eve gelince gözüme mi bilmem göbeğim aşağı inmiş gibi geldi akşamdan beri içime telaş oldu

Ben yaptırmadım cnm açlık tokluk normal sınırlar arasında çıktı. sanırım ilk etapta diyet veriliyor sonradan düşmezse insüline geçiliyor.

X