Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gözünaydın canım için rahatlamıştır. ben iş çıkışı yorgun oluyrum belli mesafeden yürüyorum 15 dk sonrası enerjim azalıyor birde ayaklarım akşama kadar şiştiği için biraz ağrı yapıyor kendimi eve aıp rahatlamak istiyorum. bende gece ayaklarıma yastık koyuyorum sabaha kadar azalıyor şişlik.. inşallah geçicidir de ben de yürüyüşlere başlarım
Canım düzcede doğum yapanlar Mayıs ayında ki yorumunuzu gördüm serdar beye gidecekmissiniz . Hala serdar bye mi devam ediyorsunuz.. ben ayşe hanima gidiyordum ama memnun kalmadım suan araştırmaya gidiyorum

Yok canım pek yakın degiller . Yarın eşimle gireceğim doktorun yanına. Eğer gitmende sakınca yok derse mecbur bir hafta gideceğim. Ama kesinlikle iş yapamam imece yemeği hazırlamak fındık toplamaktan daha zor. bebisim iyi olsun da korumak için herşeyi yaparım..

Inşallah herşey yolundadır ve bebisler de gösterir orasını burasını:dua:. Cinsiyet belli olursa ilk kiyafetini de alacağız :KK200:

Biliyorum canım aynı durum bizde de var ve normalde o yemekleri geçen sene hep ben yaptım ama şimdi annem de yardım ediyor mecbur. İstesem de yapamıyorum. Hayırlısı artık. Bebiş iyi olsun da kendini fazla yormadan halledersin inşallah.
Cinsiyeti ben de çok merak ediyorum. Dr emin olabilir mi bu haftada bilmiyorum. Gerçi erkekse belli olabilir ama genelde 16 da kesin söylüyorlar. Ben dayanamam 16 da devlete giderim herhalde :KK48:

Plasenta aşağıda olduğu için oluyormuş kızlar biraz riskim varmış 3 ay bitti rahatladım derken bu çıktı şimdi buna da şükür ama :dua:
İğne verdi 3 günde 1 ondan yaptıracam inşallah düzelir

Plasenta aşağıda olduğu için oluyormuş kızlar biraz riskim varmış 3 ay bitti rahatladım derken bu çıktı şimdi buna da şükür ama :dua:
İğne verdi 3 günde 1 ondan yaptıracam inşallah düzelir
Canım benim de seninle aynısını durum mevcut plesantam aşağıda :KK43: kanama falan yok ama koruma amaçlı günde bir progestan alıyorum. İnşallah bebiş büyüdükçe plesanta yükselir. Doktor endişe edilecek bir durum değil dedi ama hayırlısı bakalım. İnşallah sıkıntısız atlatırız

Canım benim de seninle aynısını durum mevcut plesantam aşağıda :KK43: kanama falan yok ama koruma amaçlı günde bir progestan alıyorum. İnşallah bebiş büyüdükçe plesanta yükselir. Doktor endişe edilecek bir durum değil dedi ama hayırlısı bakalım. İnşallah sıkıntısız atlatırız
Canım endişe edilecek bir durum yok benimde öyleydi düzeldi üzülme

Ben hic yapmadım ama arkadaslar yapıyor. Siparişi bayiye yapıyorsun. Bayiye geliyor orada deneyip istersen alıyorsun.. şimdilik ihtiyaç duymadım ama ilerde yapacağım ben de.. ama eve gelenleri bayiye iade alıyorlar mi bilmiyorum
anladım cnm o zaman netten beğendiklerimizi getirmesinimi söylüyoruz bayiye

Masa başı çalışan arkadaslar sizi artık anlıyorum. Eşime yardım ediyorum birkaç gündür bilgisayar başında müsveddeden bilgisayara geçirip dizgi ve redakte yapıyorum. Iki gündür ikiser saat zor dayandim. ayağımın altına bişey koyuyorum yok arkama yastık alıyorum yok. Bir türlü rahat edemiyorum. Ayaklarima kan toplanıyor sanki. Sistigini hissediyorum. Dün dedim e be cerenkar bırak da şişsin ayakların ben iki saate dayanamıyorum. Önceden aynı isi kalkmadan altı saat çalışıyordum. Bugün bir saat çalışıyorum bir saat ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyoruz. Allah yardım etsin sizlere çok zor...
evet cnm hafta sonu evdeydim indi şişlik ama hafta içi akşama kadar artıyor yine.. birde ben ya şantiyede ayaktayım ya da ofiste pc başında oluyorum. yapacak birşey ağırlıkta artıyor onun da etkisi sanırım acaba doğum sonrası ayaklarımız büyük kalmaz demi o takılıyor kafama...

canım bence yürüyüşe başla. İşten gelince yemek faslını bitirip biraz dinlenip yürüyüşe çıkıyorum. Hem bulantım varsa azalıyor hem de ödem atıyorum sanki. Sonra eve gelip ayaklarımı soğuk suyla yıkayınca gayet güzel uyuyorum.
canım ben çok yorgun oluyorum ya.. iş çıkışı 15-20 dk civarı yürümeye çalışıyorum eşim vardiyalı herakşam evde olmuyor. aslında o lduğunda artık yavaştan benimde yürüyesim var..

masallahh gecen sefer ben de yemek yedim çikolata yedim bizim tembel kollar bacaklar havada uyuyordu. bu sefer cerenkarın dediğini yapıcam öksüreceğim bakalım. benim gittiğim yerde üçlüyü sonuç ne olursa olsun yapıyorlarmış. sonra da gebe okuluna çağırıyorlarmış.

amannn iki haftada gitsen niye geldin mi diyecek? şimdiye kadar aklıma takılan bir şey olduğunda hemen gittim. hem de devlet. 10 tane ultrason görüntüm var elimde :KK48: film şeridi gibi
bana devlette hiç ultrason vermediler cnm ya burası çok yoğun ondan sanırım birde 3 sn falan tutuyor ultrasonda ve ben göremiyorum zaten.. yoksa özele bende çok bel bağlamıyorum ama yapacak birşey yok. gebe okuluna devlette mi çağırdılar cnm her hastane de var mı acaba..

anladım cnm o zaman netten beğendiklerimizi getirmesinimi söylüyoruz
evet cnm hafta sonu evdeydim indi şişlik ama hafta içi akşama kadar artıyor yine.. birde ben ya şantiyede ayaktayım ya da ofiste pc başında oluyorum. yapacak birşey ağırlıkta artıyor onun da etkisi sanırım acaba doğum sonrası ayaklarımız büyük kalmaz demi o takılıyor kafama...
:KK48:
Yok canım kalması mümkün değil. Sadece su topluyor. ödem yapıyor. Şimdi bitki çayları özellikle maydanoz çok işe yarardi ama hamileler için tehlikeliymis. Kışın bu kadar olmaz. Dogumdan sonra da eski haline döner..

bana devlette hiç ultrason vermediler cnm ya burası çok yoğun ondan sanırım birde 3 sn falan tutuyor ultrasonda ve ben göremiyorum zaten.. yoksa özele bende çok bel bağlamıyorum ama yapacak birşey yok. gebe okuluna devlette mi çağırdılar cnm her hastane de var mı acaba..

Burası o kadar yoğun olmuyor bol bol inceliyoruz ultrasondan. Her seferinde de ben istemeden verdiler. Üniversite hastanesinde cagirdilar gebe okuluna. Hastane yeni ve çok büyük ben sevdim. Ilgileniyorlar da. Geçen sefer odalara baktım. Otel gibi. Özel den güzel. Ama iki kişilik. Bir miktar para ödersen tekli odada kalabiliyormussun sanırım. Yarin görüşeceğim. hatta eşimin kurumu sayıldığı için para bile almamaları lazım dediler. Bakalım..

Merhaba canım düzcede doğum yapanlar 2016 konusunda dolayı yazıyorum. Ben 2017 konusu açtım ama kimse yazmadi. Düzcede yeniyim ve hangi doktora gideceğim i bilmiyorum siz serdar beyden memnun kaldınız mi.. 23Haftalık gebeym ve hala mutat doktorum yok. Ayşe hanima derya hanima gittim suan da araştırmaya gidiyorum

İnşallah bebislerimizi rabbim korusun

Kızlar bende acayip sivilce öıkmaya başkadı hemde minik felan değil yüzüm sırtım göğsüm. Sizdede oldu mu bu şikayet doktora gitsem mi bilemedim

Kızlar bende acayip sivilce öıkmaya başkadı hemde minik felan değil yüzüm sırtım göğsüm. Sizdede oldu mu bu şikayet doktora gitsem mi bilemedim
Aynen canım özellikle yüzümde çıkıyor :KK43: vücutta yağ oranı arttığı için çıkıyormuş sanırım. İnşallah iz kalmadan geçer

adet döngüsü gelince çıkıyo bende. 3. Adet dönemim gelince 2 tane kocaman çıkmıştı ve yanağımda iz kaldı. Geçen yine çıktı bi tane ama yüzüm geriliyor resmen :) inşallah bu iz bırakmaz

X