- Konu Sahibi papatya7203
-
- #1.121
Aynen dediğiniz gibi yaptım ama malesf olmadıyumurtlama gunu en onemli hemen ayaga kalkma biraz bekle canim dusada h3m3n girme
Sebepsiz infertilite var. Herseye bakıldı normal dendi. Uzun bir süre takip ettim değerlendirdikte. Ama olmadı. Aceba yanls mı yaptm diyorm. Bide ben yumurtlamamı hissedenlerdenim. Ağrım oluyor acayip sekilde. Ve evet bu testlerlede aynı gün uyuşuyor. Ama kısmet olmadıAynen dediğiniz gibi yaptım ama malesf olmadı
Darısı başıma inşallahgecen yilda bende ocakta anne olucagimi ogrenmistim guzel haberlerini bekliyorum
Merhaba en önemli pik gördüğümüz gün mü ben de bu konuda gercekten cok karıstım. Gün aşırı olsun diyen var. Pik önemli diyen var catlama ve sonrası önemli diyen varyumurtlama gunu en onemli hemen ayaga kalkma biraz bekle canim dusada h3m3n girme
insallah bu ay olur canimAynen dediğiniz gibi yaptım ama malesf olmadı
ben pik gunu iliskiyle hamile kaldim baska gun olmamiatiMerhaba en önemli pik gördüğümüz gün mü ben de bu konuda gercekten cok karıstım. Gün aşırı olsun diyen var. Pik önemli diyen var catlama ve sonrası önemli diyen var
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sağlıkla, sıhhatle mutlulukla büyütün dilerimben pik gunu iliskiyle hamile kaldim baska gun olmamiati
Adet geçilmesinden önce ne gibi belirtileriniz olmuştu? Kaset testte ne zaman görmüştünüz rica etsem benim gibi annelik deneyimi olmayanlara bilgi verebilir misinizben pik gunu iliskiyle hamile kaldim baska gun olmamiati
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
cok tesekkur ederim canim ne guzel yazmissin Rabbim isteyen herkese versin insallahDönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sağlıkla, sıhhatle mutlulukla büyütün dilerimDarısı isteyen herkese olsun Rabbim sağlıkla, sıhhatle
canim gecen sene 16 ocakta piki gormustum ve bir defa iliski olmisti sonra olamadi ben hic hamilelik beklemiyordum o yuzden 27sinde kan testiyle ogrendim cok yeniydi betahcg 30 cikmisti kasigima bir seyler batiyordu surekli igne gibi bir de ogrenmeden bir gun once cok halsizlestim istahim kesildi atesim falan cikmisti ilgisi var mi bunun bilmiyorumAdet geçilmesinden önce ne gibi belirtileriniz olmuştu? Kaset testte ne zaman görmüştünüz rica etsem benim gibi annelik deneyimi olmayanlara bilgi verebilir misiniz
kaset testtede erken gebelik testi yapmistom 10 gun sonra cok silik bir cizgi vardiAdet geçilmesinden önce ne gibi belirtileriniz olmuştu? Kaset testte ne zaman görmüştünüz rica etsem benim gibi annelik deneyimi olmayanlara bilgi verebilir misiniz
canim 12 gun pik olmus cizgi baya koyu duruyor iki anlami olabikir ya bir daha yumurtladin ya da gebelik olusuyor olabilir erken gebelik testi varsa yapsana bende heycanlandimMerhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Canımm çok şükür hamileymişim üç gün önce öğrendim bununla ilgili konu açıp herşeyi yazdım merak ettiklerinize bakabilirsiniz inşAllah umut oluruz birbirimizecanim 12 gun pik olmus cizgi baya koyu duruyor iki anlami olabikir ya bir daha yumurtladin ya da gebelik olusuyor olabilir erken gebelik testi varsa yapsana bende heycanlandim
cok sevindim canim o zaman sende eylul ya da ekim annesi olucaksin ben 2020 eylul annelerindenim sorun olursa her zaman cevaplarimCanımm çok şükür hamileymişim üç gün önce öğrendim bununla ilgili konu açıp herşeyi yazdım merak ettiklerinize bakabilirsiniz inşAllah umut oluruz birbirimize
Pikten 21 gün sonra kaset testte çıktı yani bizim daha çok beklememiz lazımkaset testtede erken gebelik testi yapmistom 10 gun sonra cok silik bir cizgi vardi
pazar pik yapmis gibi 11 12 gun sonra erken gebelik testiyle silik bir cizgi cikmisti benimherkese merhaba hanımlar, 30 yaşındayım 7 aydır deniyoruz. bu ay hem dr kontrolü hem klomen kullandım. cuma günü doktora gittim yumurtam 21 22 mm olmuş her an çatlayabilir dedi. cumartesi sabah değerlendirdik ve pazarı da değerlendirdik. aşağıda ovulsyon testlerimin görüntülerini atıyorum üstteki cumartesi alttaki pazar.
sizce olma ihtimali nasıl? ne kadar süre sonra gebelik testi yapmaya başlayayım. şimdiden çok teşekkür ederim
evet bugünü değerlendirdik ve şu an böbreklerimde baya bi ağrı var klomen ile ilgili olabilir mi acabapazar pik yapmis gibi 11 12 gun sonra erken gebelik testiyle silik bir cizgi cikmisti benim
onu kullanmaeigim icin bilmiyorum canimevet bugünü değerlendirdik ve şu an böbreklerimde baya bi ağrı var klomen ile ilgili olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?