Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testini nerden alıyorsunuz

Günaydın kızlar günüm baya geçmişti dün gece baya adet sancısı çektim sabah baktım bisey yoktu sonra lavobaya gittim bikac damla kahve kırmızı arası leke geldi şimdide şancı var ama leke yok

Peki hangi zamanda kullanıyorsunuz.? Bugün adet görmem gerekirdi. Kasıklarım sızlıyo. Ama gecikme yaşıyorum 2 aydır. Alır almaz kullanmaya başlasam mı
Kullanimi icin internetde videolar falan var onlari incele istersen.Yumurtlama dönemi farklı olabiliyor adet döngüsüne göre.Adetiniz biter bitmez başlamıyorsunuz.Adetiniz bittiktenten sonra ilk adet günunude sayip ortalama 12. Gün ile 16. gün arası yumurtlarsınız bu günleri değerlendirmeniz gerek.

Günaydın kızlar günüm baya geçmişti dün gece baya adet sancısı çektim sabah baktım bisey yoktu sonra lavobaya gittim bikac damla kahve kırmızı arası leke geldi şimdide şancı var ama leke yok
Bekleyin bence bugeceye kadar adet olmassanız sabaha ilk idrarla test tapın .

Peki hangi zamanda kullanıyorsunuz.? Bugün adet görmem gerekirdi. Kasıklarım sızlıyo. Ama gecikme yaşıyorum 2 aydır. Alır almaz kullanmaya başlasam mı

Kuzum adetin bittiğinde ertesi gün hemen başlıyorsun.
Çünkü yumurta günleri belli olmuyor.
Ben oğlumda adete 5 gün kala yumurtladım.
Bu ay yumurta oluşmadı mesela.
Kiminde adetten 2 gün sonr yumurta oluyor, kiminde 10, kimimde 20.
Em garantisi adet bittiği gün başlamak

Yerleşme kanaması olabilir.
Test yap bi canım

Yerleşme kanaması olabilir.
Test yap bi canım
Şuan yok leke sancıda çok hafif ama gece uykumdan uyanacak kadar vardı bide önce adet olurum sonra sancısı başlardı test yok elimde canım akşama kadar bekliycem devamı gelmezse öyle yaparım

Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar başlığı gördüm geldim hemen bende az önce ilk ovü. testimi yaptım bugün 9. günüm 35 günde bir adet oluyorum ,test çok silik çıktı acaba erken mi daha ,git gide koyulaşıyor mu günlük olarak ?

Yumurtlama yaklaştıkça koyulaşıyor. Ama benim bu ay ilk defa denemiştim, silik silikken bir anda tam koyu oldu. Her gün test yapmaya devam et canım her an her şey olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…