• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama yaklaştıkça koyulaşıyor. Ama benim bu ay ilk defa denemiştim, silik silikken bir anda tam koyu oldu. Her gün test yapmaya devam et canım her an her şey olabiliyor.
Bende bu ay ilk defa deniyorum ,bu ay denediğim çok şey var 😅çörekotu,bal,tarçın kürü,süt buharı aynı zamanda yumurtlama takibi inş hayırlı sonuçlar alırız ,bol bol test aldım dediğin gibi takibe devam o zaman 😊

Yumurtlama yaklaştıkça koyulaşıyor. Ama benim bu ay ilk defa denemiştim, silik silikken bir anda tam koyu oldu. Her gün test yapmaya devam et canım her an her şey olabiliyor.
Bende bu ay ilk defa deniyorum ,bu ay denediğim çok şey var 😅çörekotu,bal,tarçın kürü,süt buharı aynı zamanda yumurtlama takibi inş hayırlı sonuçlar alırız ,bol bol test aldım dediğin gibi takibe devam o zaman 😊

Bugün yumurtlamamin 13. Günü ve ben yarını bekliyorum düzenli adet olmadığım için herşey benim için daha da karışık aslında 😭 🤦🏻‍♀️ hiç te umudum yok yarın direk kan vermeyi düşünüyorum varsa çıkar değil mi kizlar dua edin bana bende sizlere ediyorum ..

Bugün yumurtlamamin 13. Günü ve ben yarını bekliyorum düzenli adet olmadığım için herşey benim için daha da karışık aslında 😭 🤦🏻‍♀️ hiç te umudum yok yarın direk kan vermeyi düşünüyorum varsa çıkar değil mi kizlar dua edin bana bende sizlere ediyorum ..

Yumurtlama gününden eminsen çıkar 13.gün kanda canım inşallah hamilesindir ❤️

Ben internetten aldım laboquick markalı kaset test. Eczanede daha pahalıdır 50 adet aldım ben 52 TL ye
Ben telefona uygulama indirdim ordaki yumurtlama gününe göre yapıyordum daha bu ay ilk kez denedim. Adetim hiç günü şaşmaz 5 gün geçti adet görmedim hala. Dün kan testi yaptırdım 1.20 cıktı. Yumurtlama günüm 10 Ocak gösteriyodu telefonda. Hamile kalsam daha yüksek vıkması gerekirdi. Peki adetimin ilk günü adet olmadıgım icin ilişkiye girmiştim o zaman hamile kalmıs olabilir miyim 4. Gün test yaptım 1.20 cıktı işte. Bugün 5. Gün hala olmadım

Merhaba kızlar
Bişey soracaktım.benim yumurtlama günüm hep 11.gün olurdu,ilk defa bu ay 15.gün oldu.
4 gün geç oldu.Bu reglimin de 4 gün erteleneceğini mi gösteriyor?
Yoksa regl sabit aynı mı oluyor?🙄

Ben telefona uygulama indirdim ordaki yumurtlama gününe göre yapıyordum daha bu ay ilk kez denedim. Adetim hiç günü şaşmaz 5 gün geçti adet görmedim hala. Dün kan testi yaptırdım 1.20 cıktı. Yumurtlama günüm 10 Ocak gösteriyodu telefonda. Hamile kalsam daha yüksek vıkması gerekirdi. Peki adetimin ilk günü adet olmadıgım icin ilişkiye girmiştim o zaman hamile kalmıs olabilir miyim 4. Gün test yaptım 1.20 cıktı işte. Bugün 5. Gün hala olmadım

Telefonda ki uygulamalar yanıltıyor malesef 😑 ovulasyon testi ile takip edebilirsin doğruluğu daha yüksek . Kan verin belki geç döllenme olmuştur

kimisi n11 gibi sitelerden alıyor, kimisi instagramda bir gebenin günlüğü var ordan. çoklu şekilde alınıp, adet biter bitmez yapmak iyi oluyor erken yumurtlama olursa kaçırılmıyor böylelikle.
Bende instagramda ki bir Gebenin günlüğünden alıcam. 30 tanesi 60 TL kargo üzreti yok

Back