- Konu Sahibi papatya7203
Inşallah herkez icin iyi gider hersey insan korkuyor iste ne kadar olsa ,rabbim en hayirlisini versin bizlereGözünüz aydın hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallah .Darısı bizlerin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah herkez icin iyi gider hersey insan korkuyor iste ne kadar olsa ,rabbim en hayirlisini versin bizlereGözünüz aydın hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallah .Darısı bizlerin başına
cnm haber verkizlar sonucu almaya gidiyoruz cok heycanliyim
Ekte foto
Sen ne durumdaydin cnmcnm haber ver
Ay öldük meraktankizlar sonucu almaya gidiyoruz cok heycanliyim
Hmmm baya uzun sürdü kuluçkaya yattım sankiT çizgisi c çizgisinden daha koyu veya aynı belirginlikte olması gerek. Şu an yumurtlama yok canım. Diğerleri de böyleyse daha yumurtlamamışsın. Teste devam et.
Ben kan da 10gün kala öğrenmiştim ,kan testi verin derim,inşallah vardır.Bende korkuyorum test yapmaya negatif görürsem diye 5 gün gecikti.Kesin sonuç çıkar mı kızlar
Naptiiiiinnnvalla cok heycanliyim lan verdim simdi insallah bunda da cikar kizlar
Cok iyi yaa insalah cok guzel ilerler,bende igneye basladikizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
kizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
Normal canım geç de olabiliyor yumurtlamaHmmm baya uzun sürdü kuluçkaya yattım sanki
10 gün kala derken adetine daha 10 gün mü vardı. İnşallah canm yaBen kan da 10gün kala öğrenmiştim ,kan testi verin derim,inşallah vardır.
kizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
aycnm coksevindim hayırlısı olsunkizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
Evet adetime 10 gün kala öğrendim .Değerim 50iydi ,ultrasonda görünmedi ,adetimi 15 gün geçince gittiğimde göründü .İnşallah hamilesinizdir10 gün kala derken adetine daha 10 gün mü vardı. İnşallah canm ya
TeşekkürlerNormal canım geç de olabiliyor yumurtlama
Hayırla kucağınıza da alın sağlıkla inşallah günün gecmismiydi canimkizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni