Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovs. testinde deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi?
Normal yumurtlama takvimi 21,27 arası.
Adetim her ayın 13 ünde bazen bir gün geç olur.
Kasım dan beri ovs kullanıyorum,yumurtlama gününde ve adete 1hafta kala hep ovs testi 2.çizgi çıkmıştı.
Ocakta 13 de hasta olmam gerekirken,
9 undan 12 sine kadar sürdü. 3gün ovs testi çizgi çıkmadı 16 sına kadar.
Asıl sorum şu ayın 17 sinden beri hergün ovs testi silik çizgi çıkıyor gittikçe daha belirginleşiyor.17 sinden başladı bugün 27si .
Yani ovs testi hiç bu kadar uzun süre 2.çizgi çıkmamıştı,normal mi testler mi bozuk (skt 2022) yani anlamadım
Ya da yumurtlama 1 haftaysa hergün mü 2.çizgi çıkar yardımcı olur musunuz ?
Not :Erken gebelik testi yapmıştım geçen hafta negatif.

Son düzenleme:

testlerinin fotosunu atarsan daha sağlıklı cevap verebiliriz canım.

ovs. testinde deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi ?

Normal yumurtlama takvimi 21,27 arası.
Adetim her ayın 13 ünde bazen 1,2 gün geç olur o kadar.

Kasım dan beri ovs. testi kullanıyorum,yumurtlama gününde ve adete 1hafta kala hep ovs testi 2.çizgi çıkmıştı.
Ocakta 13 de hasta olmam gerekirken,9 unda hasta oldum,ilk 2gün normal 3.gün az sonra bitti 3gün sürdü( 12 sine kadar sürdü.) 3gün ovs testi çizgi çıkmadı 16 sına kadar.
Asıl sorum şu ayın 17 sinden beri hergün ovs testi silik çizgi çıkıyor gittikçe daha belirginleşiyor.17 sinden başladı bugün 27si .
Yani ovs testi hiç bu kadar uzun süre 2.çizgi çıkmamıştı,normal mi testler mi bozuk (skt 2022) yani anlamadım
Ya da yumurtlama 1 haftaysa hergün mü 2.çizgi çıkar yardımcı olur musunuz ?
Not:3 defa erken gebelik testi yaptım negatif.Adetim şubat 9 ya da 13 ü beklemek zorundayım aklım karıştı

testlerinin fotosunu atarsan daha sağlıklı cevap verebiliriz canım.
sistem hata verdiydi 2drfa yazılmış özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…