- Konu Sahibi papatya7203
-
Cikti 1300, igne ilaç basladihemen cikti mi sonuc kuzum
5000 den once gorunmez canmmasallah kuzum baya yuksek cikmis ultrosana girsen gozukur o zaman
tabikiee canim simdi kan verdik bakalimCanım hamile isen beni de etiketler misin
cok teselkurler kuzum umarim hepimiz kavisurizbaslik sana uğurlu geldi cnm hayirli olsun
Hadi hayirlisi yacok teselkurler kuzum umarim hepimiz kavisuriz
amincnmmcok teselkurler kuzum umarim hepimiz kavisuriz
Inşallah pozitif cikar cnmmmvalla cok heycanliyim lan verdim simdi insallah bunda da cikar kizlar
valla cok heycanliyim lan verdim simdi insallah bunda da cikar kizlar
kuzum esimi bekliyorum gelse kan testine gidicez
Cikmasi lazim 1 saat 45 dakikayaInşallah pozitif cikar cnmmm
ovs. testinde deneyimli olanlar yardımcı okur mu.
Normal yumurtlama takvimi 21,27 arası.
Adetim her ayın 13 ünde bazen bir gün
Kasım dan beri ovs kullanıyorum,yumurtlama gününde ve adete 1hafta kala hep ovs testi 2.çizgi çıkmıştı.
Ocakta 13 de hasta olmam gerekirken (hiç erken olmam geç olurum ama erken asla )
9 undan 12 sine kadar sürdü. 3gün ovs testi çizgi çıkmadı 16 sına kadar.
Asıl sorum şu ayın 17 sinden beri hergün ovs testi silik çizgi çıkıyor gittikçe daha belirginleşiyor.17 sinden başladı bugün 27si .
Yani ovs testi hiç bu kadar uzun süre 2.çizgi çıkmamıştı,normal mi testler mi bozuk (skt 2022) yani anlamadım
Ya da yumurtlama 1 haftaysa hergün mü 2.çizgi çıkar yardımcı olur musunuz ?
testlerinin fotosunu atarsan daha sağlıklı cevap verebiliriz canım.
sistem hata verdiydi 2drfa yazılmış özür dilerimovs. testinde deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi ?
Normal yumurtlama takvimi 21,27 arası.
Adetim her ayın 13 ünde bazen 1,2 gün geç olur o kadar.
Kasım dan beri ovs. testi kullanıyorum,yumurtlama gününde ve adete 1hafta kala hep ovs testi 2.çizgi çıkmıştı.
Ocakta 13 de hasta olmam gerekirken,9 unda hasta oldum,ilk 2gün normal 3.gün az sonra bitti 3gün sürdü( 12 sine kadar sürdü.) 3gün ovs testi çizgi çıkmadı 16 sına kadar.
Asıl sorum şu ayın 17 sinden beri hergün ovs testi silik çizgi çıkıyor gittikçe daha belirginleşiyor.17 sinden başladı bugün 27si .
Yani ovs testi hiç bu kadar uzun süre 2.çizgi çıkmamıştı,normal mi testler mi bozuk (skt 2022) yani anlamadım
Ya da yumurtlama 1 haftaysa hergün mü 2.çizgi çıkar yardımcı olur musunuz ?
Not:3 defa erken gebelik testi yaptım negatif.Adetim şubat 9 ya da 13 ü beklemek zorundayım aklım karıştı
hepsini dün attım ama bugün çektiğimi ekliyorum.testlerinin fotosunu atarsan daha sağlıklı cevap verebiliriz canım.
Gözünüz aydın hayırlı olsun1300 cikti,igne basladi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?