Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim o uygulamar çok doğru değil.
En garantisi ovulasyon testi

Kızlar merhaba.
Bugün test yaptım negatif çıktı
Az evvel peçeteye 1 damla kahverengi leke geldi. Öğleden beri geçmeyen bir baş ağrım vardı.
Sanırım adet olucam.
Çok üzüldüm ama ya

Kızlar çizgi var mı ? Karartma yaptım bence yok ama

Eklentiler

• PicsArt_01-28-03.57.57.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 36
kızlar bu ay ovulasyon testinde ikinci tam koyu çizgiyi görebildim nihayet. bunun silikleşmeye başladığı gün çatlamış oluyor değil mi? yani aslında silikleşmeye başladıktan sonraki günler daha önemli?

canım belli olmaz ya üstüne bile görenler var.. bat da geçmiş.. ay hadi inşallah yaaa

Duam o yönde kuzum.
Ama çok düşük ihtimal bence.
Sökülecek gibi acıyor.
Böyle ipler kopuyor sanki rahimde.
Sabaha belli olur

benimde gec yumurtladigim icin yarin olmasi lazim normalde 3 gun gecti
Ymurtlama falan alt ust oldu bende,adetten hemen snra yumurtlama belirtileri yasadim 14. 16. Gun hic bi belirti olmadi hic bisi anlamadim,belkide ondan benim adetten once belli oldu,bi ara baktir yada test almak daha kolaysa falan

Ymurtlama falan alt ust oldu bende,adetten hemen snra yumurtlama belirtileri yasadim 14. 16. Gun hic bi belirti olmadi hic bisi anlamadim,belkide ondan benim adetten once belli oldu,bi ara baktir yada test almak daha kolaysa falan
iki kat artiyor degil mi daha 60 anca olmustur o zaman benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…